2777
2789
سلام دوستانبرای خیارشور که گفتید دبه ای بخرم یه جا قیمت گرفتم 8 کیلو 250 ، 350 و 550 نسبت به ریز و د ...

ببین اینا باز نسبت به اینکه خودت درست کنی خیلی گرونتره

من هفته پیش ۴ کیلو خیار نسبتا ریز خریدم ۷۰ ت

همه را خیارشور گذاشتم... 

خیلی هم راحته

حالا فله ای بدون آب اینجا کیلویی ۸۰ هس... یعنی ۴ کیلو فله لی بدون اب میدن ۳۲۰ ت ولی من با ۷۰ ت درست کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستانبرای خیارشور که گفتید دبه ای بخرم یه جا قیمت گرفتم 8 کیلو 250 ، 350 و 550 نسبت به ریز و د ...

دوست عزیز  

خیار بوته ای بگیر  

تو بطری آب معدنی فلفل و سیر و نمک و یه استکان سرکه بریز  

ترخون ،اگه داشتی یه شاخه شوید  

بطری رو از آب شیر پر کن یه کم تکون بده که نمک حل بشه  

تموم شد رفت. 

خیییلی خوشمزه میشه 

من بدون سرکه درست نمیکنم 

بچه ها میگن مثل خیار شور بیرونه . 

البته من از دوستم یاد گرفتم برگ انگور اضافه کنم باعث ترد شدن و طعم دلپذیر میشه ،نباشه هم موردی ندارد 

الان که فصل انگوره اندازه یه شیشه برگ انگور خشک میکنم واسه خیار شور

سلام دوستان

3سوال 

1- من وام ده تومنی ویپاد رو گرفتم  و سه قسط رو دادم می تونم بقیه رو یجا بدم بعد وام بالاتر بگیرم؟

2- با 5500 تا سکه چه وامی از ویپاد می تونم بردارم؟

3- با زیپاد کودکان از چه روشی میشه براشون وام گرفت؟ اصلا میشه؟

دخترم عاشقتم
سلام دوستان3سوال 1- من وام ده تومنی ویپاد رو گرفتم و سه قسط رو دادم می تونم بقیه رو یجا بدم بعد وام ...

سلام 

قسط وام ده تومنی ویپاد ۱۲ماه چقد هست؟ 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام دوستان3سوال 1- من وام ده تومنی ویپاد رو گرفتم و سه قسط رو دادم می تونم بقیه رو یجا بدم بعد وام ...

سلام بله 

سوال دوم عزیزم لطفا از داخل برنامه ویپاد صفحه اصلی اون پایین ک تبلیغاته نوشته بدون ضامن و چک تسهیلات بگیر رو بزنید سپس تا انتها صفحه برید و بزنید اطلاعات بیشتر 

تو این صفحه نوشته با چقدر سکه چقدر وام بگیرید ❤️🥰 دوستان دیگه هم ک سوال دارن اینجا جواب سوالتون رو میگیرید 

و تو همین صفحه با رنگ سبز نوشته جدول اقساط تسهیلات برایند ک بونید هر وامی ۶ یا۱۲ ماهه چقدر قسطشه و چقدر کارمزدشه ❤️

زیپاد هم فک میکنم دو برابر موجودیشون باشه و باید ی مدت بمونه اینو از پشتیبانی بپرسید 🌷

سلام روزتون به خیر خانما 😍

من تولد دخترم توی محرمه تصمیم گرفتیم قبل محرم براش یه جشن کوچیک بگیریم

چندتا از خواهرای همسرم با بنده قهرن پس توی خونه مادرشوهرم یه تولد گرفتیم تا اونا هم باشن ( بخاطر همسرم پذیرفتم ) کیک خودم پختم همسرم ۳ تا مرغ گرفت جوجه ای خرد کرد برنج هم مادرشوهرم زحمتش رو کشید -زعفران و زرشک و شربت و چیپس و پفیلا و پفک هم گرفتیم حدود ۳ تومن خرج اون شب شد 

که مادرهمسرم زحمت کشید یه تومن هدیه داد 

دوتا از عمه های دخترم ۵۰۰ تومن 

و یکیشونم که اصلا شهرمون نبود ۷۰۰ تومن 

دوتای بعدی هم که هیچی ندادن

چند روز بعد به طلافروشی رفتم و ۳۰۰ هم همسرم گذاشت و یه پلاک ریز پروانه ای به قیمت ۳ تومن براش گرفتم

البته از اون تولد کلی حرف دراومد که غذا ترش بود النگوهای دست بچه شون بدل بوده و کلی چیز دیگه که من اصلا نشنیده گرفتم چون به قول دوستمون پریا جان اونا هم با عقده ها و خاطرات و زخم های همراشون این حرفا رو میزنن 

همینکه از خونه و زندگی من دور باشن برام کافیه 

خدا برام بسازه خودش پناهم باشه و دستم رو بگیره 

خانما اگه پیامم رو میخونید برای سلامتی مادرشوهرم یه صلوات بفرستید که چند روزه درگیر یه بیماری شدن ، ایشون خیلی زن خوش قلبیه خدا بهش سلامتی بده 🤲🏻

تولد دومش …

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

سلام زیاد قسمت تسهیلات نگاه کنید براساس میانگین ۳ماهه از یک تا ۱۰میلیون میشه وام برداشت 

من خودم با سوال شما رفتم نگاه کردم اگه میدونستم این مدت انجام میدادم

ببخشید اینجا پیام میدم شاید با دعای یکی ازشما برادرشوهرم از کما برگرده خونریزی مغزی کرد وایست قلبی احیا کردن رفت کما یک ساعت پیش حالمون بده دعا کنید خدا به ما ببخشه دوباره 

تولد دومش رو خانواده خودم رو دعوت کردم چون ما ۴ ساله ازدواج کردیم توی این ۴ سال نه مهمونی گرفتیم و نه جشنی چیزی حتی عروسی هم نگرفتیم 

و بنا به دلایلی حتی یه مهمونی هم ندادیم 

گفتیم حالا که دخترمون اینقدر عاشق تولده هم تولدی برای اون باشه هم یه مهمونی و دورهمی 

مهمونامون ۱۹ نفر بودن من از پول مخفی های خودم گذاشتم و به همسرم گفتم از داداشم گرفتم چون دست همسرم خالی بود 

که بعدا حقوق گرفت پولشو پس بده ( همسرم خیلی بدعادت شده چون من افراطی بی خرج بودم ) 

۵ تا مرغ گرفتم به قیمت ۸۵۰ تومن 

کیک دوتا پختم که حدودا ۵۰۰ دستم رو گرفت 

ژله ۶ تا بسته گرفتم 

گیلاس ۶ کیلو داییم بهم داده بود خدا به مالش برکت بده 

الوچه اون داییم بهم اورده بود خدا بهش برکت بده 

دو کیلو زردالو گرفتم 

وسایل سالاد و تخمه و چیپس و پفیلا هم گرفتم 

برنج داشتیم 

تم تولد هم شد ۷۰۰ تومن که داداشم زحمت کشید خودش گرفت و پولم هرکاری کردم ازم نگرفت سه تا هندونه هم اورد که البته اصلا وقت نشد که بیاریم 

زنداییام اومدن کمکم خدا خیرشون بده چون اگر نبودن هیچ کاری پیش نمیرفت من اولین بار بود این تعداد مهمون داشتم 

خرج مون اینبار هم شد ۴ تومن حدودا 

که داییام سه تاشون نفری یه تومن اوردن 

یکیشون ۵۰۰ 

یکی از دخترداییام۵۰۰ 

اون یکی عروسک 

که دیروز رفتم طلافروشی و‌ یه زنجیر برداشتم به وزن ۲.۱۱ که گفت میشه ۸۶۰۰ من پولای خودشو دادم ۶۰۰ تومنم خودم گذاشتم که ۴ تومن به طلافروش بدهکار شدم که البته همیشه به قیمت روز پس میگیره  

از شوهرمم ۲۵۰۰ گرفتم بدهی قبلی نصفشو دادم بابت النگوهایی‌که هدیه باباش بودن 

من از شوهرم اصلا پول نمیگرفتم چون همیشه دستش خالیه 

چرا؟ 

چون همیشه چک داره و قرض و بدهی 

اما همیشه میگفتم شوهرم خسیس نیست فقط نداره 

الان بعد چهارسال فهمیدم که بله برای بقیه اصلااااا هسیس نیست ولی برای من اتفاقا خیلی هم خسیسه 

چون خودم عادتش دادم که من خرجی ندارم 

خداشاهده یبار لنگ ۵۰ هزارتومن بودم خواهرشوهرم با چه منتی از پولای پدرشوهرم اون پول رو داد 

چقدر خفت کشیدم منی که لای پر قو بزرگ شده بودم 

نمیدونم حکمت خدا چی بود ولی همینا منو پی خودشناسی کشوند  که خودم رو تغییر بدم

الان کم کم ازش یه تومن دوتومن میگیرم به دخترم طلا میگیرم چون وقتی پای دخترم وسط باشه نه نمیاره تا کم کم مبلغش رو بیشتر کنم 

من هنوز خیلییی عقبم از منِ ایده ال خودم اما همینکه اینجام یعنی خدا نشونه هاش رو برام میفرسته که اموزش ببینم که تجربه های دیگران رو بخونم و یاد بگیرم که بتونم رشد کنم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت 🌱🤲🏻 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام و درود بر همگی اگر دوستان موارد دیگه ای می دونن یا به عنوان مشتری توقع دارند رو اضافه کنند شاید ...

چه نکته های ارزشمند و مهمی رو گفتین👌👌

خیلی کاربردین خصوصا اون قسمت که فروشنده مدام دنبال ادم میاد و هی میخواد حرف بزنه 

یا وقتی خرید نکردی قیافه بگیره و تیکه بندازه

2810