2777
2789

سلام خانوما❤️❤️

ویپاد سه مدل وام داشت ، اما الان که نگاه کردم دیدم اون وامی که تا ۸ میلیون بود حذف شده😐

اسم وامش نمی‌دونم چی بود اما اون دوتای دیگه برآیند و پشتوانه هستن.

میخواستم بدونم برای شما هم حذف شده یا نه؟

آخه من لازم داشتم امروز😢😢

سلام دوستان عزیزم❤️

تجربیات همتون واقعا عالی و زیباست🤩

ممنونم از همگی که انقدر روح بزرگی دارید برای کمک کردن به دوستان مجازیمون🥰

ریز و درشت هر حرفی که گفته میشه توش درسی نهفته است که هر کسی تو هر سن و شرایطش درس مربوط به خودش رو میگیره

ممنونم از همتون💐

تو بعضی از پیام ها میبینم خانمها از اطرافیانشون دلخوری دارن حالا ممکنه همسرشون باشه یا خواهر برادر مادر پدر یا دوست و همسایه و فامیل⛔️

میخوام دو تا تکنیک عالی اما ساده بگم که اگر رعایت کنید و بهش عمل کنید خیلی به آرامش روان خودتون و روابطتون کمک میکنه

✅️تکنیک اول : خودتون رو بزارید جای طرف مقابل

از ذهن و بدن خودتون بیاید بیرون و احساس کنید الان شما اون شخص هستید

احساسشو درک کنید .... ترسهاشو درک کنید.... 

هیچ کدوممون   صد در صد خوشبخت نیستیم و همه مشکلاتی داریم.... سعی کنیم طرف مقابلمون رو درک کنیم 

✅️تکنیک دوم : سه تا از خصوصیات خوب طرف مقابل رو بشمارید تو ذهنتون

مثلا مهربون ...  خوش تیپ .. چشمان زیبا ... بینی زیبا ... پولدار .... دست و دلباز ... موهای زیبا ...  خوش اخلاق ... زحمت کش ... و غیره

سعی کنید حتما سه تا خصوصیت خوب حالا یا ظاهری یا باطنی یا خونوادگی بالاخره یچیزی پیدا کنید 

هر آدمی حتی اگر بدترین آدم از نظر شما باشه حتما اگر کنکاش کنید یچیز خوبی ازش درمیاد 🙂

مثلا مادر شوهر ... پسرشو دوسداره که شوهر میشه

خب این خصوصیت خوبشه🙂

حتما انجام بدین و برام پیام بزارید از نتیجه هاتون

دوستانی هم که تا الان از صحبتهای قبلی من نتیجه دیدن و لطف کردن پیام دادن ازشون سپاسگزارم ❤️

عذرخواهی میکنم که تک به تک پیام ندادم خدمتشون.

سلامت و خوشبخت باشید❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان خوبم

ازتون خواهشی دارم با دلهای پاکتون  تو این شبهای عزیز محرم 

دعا بفرمایید در حق دختر خانمی که میشناسم و زحمت زیادی برای ساختن زندگیشون میکشن و سختیهای زیادی متحمل شدن... الان چند تا مساله مهم در زندگیشون پیش امده که محتاج دعای شما هستند

میگن دعا در حق دیگری قبول میشه

التماس دعا دارم

من هم دعا میکنم به درگاهش که   رحمت و برکت و فراوانی و سلامتی و آرامش رو در زندگی هامون جاری و لبریز کنه انشالله🤲

تمام کسانی که دنبال منزل مناسب هستند به مقصود برسند🤲

مجردان عزیز ازدواجی عالی داشته باشند🤲

آرامش به زندگی کسانی که مشکل دارند سرازیر بشه🤲

بیکاران به شغل مناسب برسند🤲

و هر آنچه شایسته آن هستید نصیبتان شود الهی آمین🤲

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام خانوما❤️❤️ویپاد سه مدل وام داشت ، اما الان که نگاه کردم دیدم اون وامی که تا ۸ میلیون بود حذف شد ...

اره عزیزم احتمالا مشکل نرم افزاریه

چون سکه هم امروز نداده به من

دوستان سلامدارم برای برایند ویپاد سکه جمع میکنماگه وام پشتوانه بگیرم اونا سوخت نمیشه؟ میشه همزمان هم ...

سلام عزیزم سکه هاتون از بین نمیره اما تا وام پشتوانه تسویه نکنید نمی‌تونید وام برآیند بگیرید

سلام خانم ها من ده روز پیش یه وام یک تومنی از ویپاد گرفتم وخرجش کردم امروز برام پیام امد که باید تسویه کنید من فکر کردم از موقعی که ده روز میگذره از اون تایم خرج کردن پول وشروع باز پرداخت یک ماه وقت داریم اما امروز رفتم یه قسط پرداخت کردم ولی نوشته تا ۶.۶باید تسویه کنی این ۴ ماه نمیکشه اینجوری برام سخت شد میشه راهنمایی بفرمایید

خواهرا سلاممیدونم شاید بجا نباشه که اینجا میپرسم ؛ ولی گفتم احتمالا از میان شما هستند کسانی که درگیر ...

دقیق نمیدونم ولی میتونه از دادگاه حکم بگیره برا ارثیه ش 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

سلام دوستان من یه مقدار پول گذاشتم قلک بانک ملی.

بعد از یک ماه الان یه مقدار سود برام واریز شده. به طور مثال سودم شده دویست هزار.

ولی وقتی میخوام برداشت بزنم فقط دارایی اصلی قابل برداشته.

گزینه ای برای برداشت سود نیست.

چیکار باید بکنم ؟

سلام دوستای عزیزم

من این انگشتر تازه از احسان گلد خریدم ولی خیلی تو ذوقم خورد متاسفانه انگشتری که تو سایتشون بود شکلش با این فرق داشت و خیلی قشنگتر بود و اینکه هرچقدر گشتم عدد 750 روش هک نشده می ترسم تقلبی باشه یه هفته هم هست پیگیری دارم می کنم ازم عذرخواهی کردن گفتن اگه موجود بود همون انگشترو می فرستیم ولی دیگه هیچ خبری نشده😢

2810