سلام و درود بر همگی
اگر دوستان موارد دیگه ای می دونن یا به عنوان مشتری توقع دارند رو اضافه کنند شاید به کار کسی اومد
دوستان خیلی ها دوست داریم درآمد بیشتری داشته باشیم اما ترجیح میدیم همون روش های قدیمی و متداول رو بریم
اگر می خواییم مشتری/ شاگرد بهمون اعتماد کنه باید " سروقت باشیم" نه اینکه هر وقت دلمون خواست مغازه رو باز کنیم یا بریم سرکلاس یا بریم آرایشگاه و غیره یا دقیقه آخر کلاسمون رو کنسل کنیم( شاید در سال یک بار پیش بیاد که طبیعی هست اما اگر مدام تکرار بشه قشنگ نیست و کم کم تمام شاگردها و مشتری ها رو از دست میدیم)
اگر مغازه دار/ ارایشگر هستید رو یک تابلو یا حتی یک برگه ی تایپی ساعت کاری رو بنویسید و شماره تماس هم بذارید که مشتری بدونه شما ساعت کاریتون به چه صورتی هست( حتی اگر تو یک روستا کوچیک کار می کنید)
اگر مغازه دار هستید تمام قیمت ها رو بنویسید چه میوه فروشی هست چه لباس یا هر چیز دیگه ای چون من مشتری وقتی برم تو مغازه ببینم چیزی قسمت نداره تشکر می کنم و میام بیرون چون راحت نیستم مدام بپرسم قیمت این کار چند هست
اگر مغازه دار هستید وقتی مشتری وارد میشه فقط بهش خوش آمد گویی کنید و بگید اگر کمکی از دستم بر میاد در خدمت هستم و دیگه به مشتری نچسبید چون من خودم به شخصه از مغازه ای که صاحب مغازه بهم می چسبه یا اظهار نظر می کنه بدم میاد و سریعا اونجا رو ترک می کنم حتی اگر چیزی رو داشته باشه که نیاز دارم.
اگر مغازه دار هستید وقتی مشتری بدون خرید مغازه رو ترک می کنه باز هم با روی باز باهاش خداحافظی کنید نه اینکه محل ندید
اگر مغازه دار هستید وقتی مشتری داره جنسی رو نگاه می کنه مدام رگال رو پشت سرش منظم نکنید اجازه بدید مشتری از مغازه خارج بشه بعد این کار رو انجام بدید ( وقت برای منظم کردن زیاد هست)
موزیک رو با صدای بالا نذارید
اگر می تونید شکلات و آب بذارید تو مغازه چون مشتری وقتی قندش تنظیم هست یا تشنه نیست بهتر می تونه تصمیم بگیره
برای جذب مشتری از روش های منسوخ مثل تراکت استفاده نکنید
روی تلفن پیغام گیر بذارید و اجازه بدید مشتری از ساعت کاری شما اطلاع پیدا کنه نه اینکه مجبور باشه مدام با شما تماس بگیره
برای بچه مشتری ها یک چیزی در نظر بگیرید چون این خیلی تو ذهن بچه ها و والدین می مونه یک چیزی که معرف مغازه شما هم باشه ( مثل بادکنک با آدرس و لوگو مغازه)
اگر مشتری با شرایط ویژه جسمانی دارید براش وقت بذارید
آقایون فروشنده جلو مغازه وقتی می ایستن یا سیگار می کشن اصلا قشنگ نیست
می تونید یک قسمت مغازه یا آرایشگاه یا هر جایی رو خوشگل دیزاین کنید و بنویسید محل عکاسی شما و بنویسد ما رو اد کنید و تخفیف بگیرید حتی اگر ده نفر هم شما رو اد کنند باز هم براتون معرفی خوبی میشه( برای این کار وقت و هزینه بذارید نه یک چیز زشت که بازدهی نداشته باشه/ تو گوگل کلی ایده می تونید پیدا کنید) متفاوت بودن یکم خلاقیت می خواد
می تونید تاریخ تولد مشتری رو بگیرید و روز تولدش براش پیغام بفرستید یا بهش یک تخفیف کوچیک روز تولدش بهش بدید
تو گوگل بگردید و مطلب یاد بگیرید
کارتون هر چی هست هر جا که کار می کنید خودتون رو به روز نگه دارید الان عصر عصر اینترنت هست
این پیج هم ایده های خوبی داره
https://www.instagram.com/rmg_com?igsh=eGhmM2QzZmRlbTYx
اگر تجارت شما در اینترنت نباشد، تجارت شما از بین خواهد رفت.// بیل گیتس//