2777
2789
تولد دومش رو خانواده خودم رو دعوت کردم چون ما ۴ ساله ازدواج کردیم توی این ۴ سال نه مهمونی گرفتیم و ن ...

اها یادم رفت بگم دوتا داداشمم یه پلاک ریز قلبی براش اوردن 

این شد که این تولدش صاحب دوتا النگو از سمت باباش 

یه پلاک از سمت خانواده پدریش 

یه پلاک و زنجیر هم از داییای خودش و من بهش رسید 

خودمم براش یه اسکوتر خریدم که خوشحال باشه و همش طلا نباشه 

این حرف رو خیلیا میزنن منم اینجا بزنم 

خدا خیرتون بده که مینویسد انگیزه میشه برای ماهایی که اول راهیم ماهایی که کسی بهمون یاد نداده 

هرچی مینویسید هرچند کم دارید انرژی خوبشو به زندگی خودتون دعوت میکنید 

برای سلامتی و برکت همه بچه های این تاپیک یه ایت الکرسی میخونم 

غرق در نور و رحمت باشید 😍❤️🌱

اونجایی هم گفتم از شوهرم یکی دوتومن میگیرم منظورم ماهانه بود فک نکنید مثلا هر هفته اینقدر پول بهم میده ها نه بابا😂🤦🏻‍♀️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

من چرا ریز و دقیق گزارش نمیدم از مخارجم؟ 

چون اصلا دست من نیست 

همسر من یبار ۲۰۰ میزنه یبار۵۰ میزنه یبار ۶ هزار تومن میزنه 😂 که کارتای خودش رند باشن وسواس داره رو این چیزا🤦🏻‍♀️ 

مثلا ماهانه شاید ۵۰۰-۶۰۰ بزنه گاهی کمتر گاهی بیشتر 

خرجی خونه با خودشه ولی از همین ۵۰۰ تومنم باز من خرج خونه میکنم🤦🏻‍♀️ 

اینجا دارم یاد میگیرم چجوری خرج کنم چجوری مدیریت کنم

هدفم از گفتن این موضوع این بود که شرایط زندگی همه مون که مثل هم نیست 

نباید بگیم حالا که پولی دستمون نیس پس ما نمیتونیم 

حالا که خودمون درامد نداریم پس ما نمیتونیم

ما مسئولیت داریم در قبال اینده و تربیت بچه هامون 

ما اونا رو بدنیا اوردیم

باید اصلاح کنیم باااااید 

ادمی که تغییر نکنه هم خودشو از بین میبره هم اطرافیانشو 

من پست نمیذارم 

وقتی هم میام کلی پرحرفی میکنم 😂🤦🏻‍♀️ 

ولی واقعا دوست دارم زنای سرزمینم تو هر شرایطی هستن پیشرفت کنن قوی باشن ، اگر نیستن قوی بشن ، اولین الگوی هر بچه ای مادرشه مخصوصا دخترا

وقتی به دو سه سال پیشم فکر میکنم سردرد میشم از اون حجم اخمق بودن و ساده بودن حالم بهم میخوره 

کاش قبل از ازدواجم خیلی از موضوعاتو میدونستم کااااش 🤦🏻‍♀️

بعد اشنایی با این تاپیک کاری کردم داداشمم یه سکه بگیره و هی هر روز بهش میگم پولاتو این بار بده یه تیکه طلا بخر

دیشب بهم میگفت تو معتاد طلا شدی 😂 واقعا معتادش شدم من همیشه میگفتم اه از طلا متنفرم نمیندازم فلان 

الان عاااااااشق طلام 

هرطلافروشی ای که از کنارش رد میشم منو جذب میکنه😂 ارزومه کلی انگشتر و دستبند داشته باشم 

من میرم تا خرید طلای بعدی خدانگهدار❤️ 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان خوب 

دیشب با صاحبخونمون صحبت کردیم درباره ی تمدید یا اثاث کشی 

الان رهن خونه ۱۵۰میلیونه با ۵۰۰کرایه

صاحبخونه گفته ۱۰۰میلیونو پس میده

که رهن بشه ۵۰تومن و کرایه ماهانه ۵میلیون

حالا خیلی بخواد تخفیف بده ۴ونیم کرایه رو حساب کنه که با قبوض باز میشه همون ۵تومن

ازونجاییکه صفحات قبلتر نوشتم ،امسال خیلی بدهکار شدیم و هیچ پس اندازی برامون نمونده

جای دیگه خونه بگیریم هم باید رهن رو بیشتر کنیم ۱۰۰  الی ۱۵۰میلیون

هم ۲تا ۳تومن کرایه بدیم

نمیدونم چیکار کنم

و نیاز به همفکری شما دوستان و معصومه خانم دارم

@masumehjoon    

اگر بخوام جابجا بشیم باید طلا بفروشم تا پول رهن کامل بشه

اگر همینجا بمونم و اینهمه کرایه بدیم هیچ راهی برای پس انداز کردن نمیمونه ، 

باید بدهیامونو بدیم و مخارج خونه 

دوستان خوب دیشب با صاحبخونمون صحبت کردیم درباره ی تمدید یا اثاث کشی الان رهن خونه ۱۵۰میلیونه با ۵۰۰ک ...

سلام اون صدملیون رو با هرچی پس انداز دارید بزارید سپرده یک ساله انگار دوملیون سودش هست 

میمونه دو ملیون ونیم که واقعا ارزش داره چون هزینه کارگر و جابه جایی واقعا بالاهست بمونید بهتره 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
دوستان خوب دیشب با صاحبخونمون صحبت کردیم درباره ی تمدید یا اثاث کشی الان رهن خونه ۱۵۰میلیونه با ۵۰۰ک ...

فکر خودم اینه که همینجا بمونیم

اون ۱۰۰میلیون که از صاحبخونه میگیریم رو بدم طلا

کرایه رو ماه به ماه یا ۲ماه یبار بدیم، میدونم که خیلی سختمون میشه ،خیلی

این یه خوبی داره دوتا بدی

یه  بدیش اینه که پول پیش خیلی کم میشه و مطمئنن سال بعد کرایه بیشتر میشه

جای دیگه با ۵۰تومن خونه نمیدن مگر بازم کرایه بدیم

بدی دیگش اینه که در سال ۶۰میلیون فقط کرایه میدیم که دیگه برگشتی نداره

خوبیش اینه که اگه با اون ۱۰۰میلیون طلا بخرم تا سال بعد کلی روش اومده، و من کرایه رو ماه به ماه میدم نه یکجا

ولی بازم فک نمیکنم ظرف مدت یکسال ۶۰میلیون سود بده

ایا اشتباه میکنم اگه شرایط صاحبخونه رو قبول کنم؟؟

سلام دوستان خواهش میکنم الکی هی لایک نکنید اخه من یه چیزی میگم اصلا یه کلمه چیزی مینوبسم متظورم با طرفم ولی اینقدر الکی و بیخودی همون یه کلمه رو لایک میکنن ... حالا اگه پست مفیدی بود یه چیزی ولی نه هر کلمه وجمله ایی رو لایک کنید . خانم که اسم کاربریش دختر ساده ماشالا دیگه ترکونده همه چیزا لایک میزنه .بیکاری توروخدا ول کن بخون وبگذر 

تا حالا برنامه غذایی ننوشتمانگار خیلی سختهخصوصا که بچه هام همه چی نمیخورنولی بازم باید چند دفه بنویس ...

منکه نوشتم عالی بود راحت شدم از معصومه جون یاد گرفتم

جمعه ها مینویسم طی یک هفته آینده چی قراره درست کنم اول نگا میکنم ببینم چی دارم تو. خونه اول بر اساس اون ک کمتر بخام خرید کنم کم و کسرا رو هم که میخرم 

منم وسایلم مدت ها تهه یخچال و کابینت میموند ولی الان اینجوری نیست

دوستان بین وام قرعه کشی ده ماهه ۶۰ ملیونی که ممکنه نفر دهم اسمتون دربیاد،و وام ۴۰ تومنی که تا یکماه اینده ممکنه بدستتون برسه کدومو انتخاب میکنید؟؟

اولی بدون سود دومی سود چهاردرصد

ممنون میشم کمکم کنید

دوستان بین وام قرعه کشی ده ماهه ۶۰ ملیونی که ممکنه نفر دهم اسمتون دربیاد،و وام ۴۰ تومنی که تا یکماه ...

من اولی 

چون سود نداره و ده ماهم بنظر من خوبه زود تموم میشه مبلغشم بیشتره 

۴۰ تومنی هم خوبه ولی خب سود داره وداری میگی ممکنه ی ماهه بشه شایدم نشه 

دوستان بین وام قرعه کشی ده ماهه ۶۰ ملیونی که ممکنه نفر دهم اسمتون دربیاد،و وام ۴۰ تومنی که تا یکماه ...

قطعا دومی

ده ماه زیاده

۴ درصد هم چیزی نیس 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام دوستان خواهش میکنم الکی هی لایک نکنید اخه من یه چیزی میگم اصلا یه کلمه چیزی مینوبسم متظورم با ط ...

خخخ چقدر به همه چیز گیر میدین 

خب لایک یعنی حرفت درسته

حرفت پسندیدم 

دیگه ناراحتی نداره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

خانما کسایی که تحلیل های طلا رو دنبال میکنن و اطلاع دارن که مثلا چه تاریخ هایی قیمت طلا پایین میاد و فرصت خرید هست میشه یکی دو روز زودتر اعلام کنن؟منو هم اگه تگ کنید واقعا دعاتون میکنم،خیلی برام مهمه،ممنون از همگی

یعنی با آبش ۸ کیلو بود؟اگه آره که نمیصرفه .الان خیار خوب تو شهر ما کیلویی ۳۰ تومنه ۵ کیلو هم بگیرم ی ...

بله با آب

ما خیارشور و ترشی درست نمیکنیم مامانم میگه به ما نمیافته

بعدش قلق داره ممکنه مثل بیرونی ها خوب نشه

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

عزیزم‌ الان با این چیزی که شما نوشتی احساس میکنم صاحبخونه تون منصفه،چون گفتین جای دیگه باید ۱۵۰ بدین با دو یه تومن اجاره حالا هزینه اسباب کشی و با روانی دنبال خونه گشتن به کنار.به نظرم تمدید کنید ولی برای پول باقیمانده یه برنامه اساسی بچین

میتونی طلا بخری که از ارزش نیفته و خودتونو به چالش بکشین که برای سال دیگه رهن جمع کنید

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810