2777
2789

سلام دوستان

صندوق جان تون لبریز از سلامتی و شادی

و

صندوق طلاهاتون لبریز از ثروت و برکت

منم تحت تاثیر تاپیک دلو زدم ب دریا و ۵ میلیون از،طلاسی خرید کردم انشاالله امن باشه 

چند ماهه این پول تو حساب بود و ازون موقع خیلی طلا گرون شده کاش زودتر میخریدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و شب بخیر دوستای گلم یه سوال دارم بچه ها من میخوام قیمت خونه خودم یا قیمت کلا خونه تو محله خودم ...

سلام عزیزم. اول تو دیوار یه سرچی بزن ببین خونه تو محدوده و منطقه خودتون و با مشخصات خونه خودتون قیمتاش چطوره، حتی لازم شد با شماره ها تماس بگیر و قیمت کن.

بنگاهم خواستی بری بازم مشخصات خونه خودتونو بده بگو با این ویژگیها میخوام، حدود قیمت بهت میدن.

مثلا بگو یه آپارتمان ۷۵ متری خیابان فلان، حدودا ده سال ساخت، طبقه اول و... بگو با این مشخصات میخوام، 

کلا بهتره اول به عنوان خریدار بری تا قیمت اصلی رو بتونی پیدا کنی، بگی فروشنده هستی کف قیمتو بهت میدن

[QUOTE=345012219]سلام خانومای ترگل ورگل دوست داشتنی 🧿هرجای این سرزمین هستید خوش بدرخشید😘به همه تون ...

اگه به کتاب صوتی علاقه داری تو اپلیکیشن ایرانصدا 

یا کست باکس یا کانالهای تلگرامی میتونی کلییییی

کتاب خوب گوش کنی❤️

امروز میخوام از خالم بگم مغز ثروتمندی داره و خیلی به پیشرفت همسرش کمک کرد.بچه بودم ویادمه شوهرش تو م ...

چه شوهر خاله فهمیده ای

واقعا پشت سر هر مرد موفق یه زن دلسوزه

و پشت یه خانم شاد و موفق یه مرد فهمیده

این رابطه دو طرفه ست

سلام عزیز دل خواهر ♥️دست مریزاد 👏خیلی ممنون ازت که گزارش کار میدی برامون 😊و کار عاقلانه ای کردی با ...

سلام معصومه جون عزیزم مرسی از اینکه میایی اینهمه برامون وقت می‌ذاری 

همیشه دوست دارم از نزدیک ببینمت واقعا حیف که دور و بر  من مث شما کسی نبوده تا. رهنمایی کنه منو ولی خب شکر که با این تاپیک و شما آشنا شدم 

تو این مدتی که با شما بودم از پس انداز دو ماهم  تونستم یه دستبند کار کرده با سود و احرت کم بخرم البته به شکل مخفی که حتماً عکسش رو براتون میذارم 

من همیشه دید بدی نسبت به کدو داشتم تا این که دیدم شما همیشه دورچین هویج و کدو می‌ذاری 

قربونت میشه یکم بیشتر از غذاهایی که واسه خودتون و مهمون آماده می‌کنی عکس بذاری لطفاً ؟اخه واقعاً کمک کنند ست من خیلی تو مواد غذایی اسراف میکنم اینجوری واقعاً به خیلیا که مث من هستن کمک میشه 

مثلا من همیشه خلال سیب زمینی آماده واسه کنار مرغ می‌خریدم و گوجه و بادمجون و یه وقتی بامیه میذاشتم واسه مهمون ایندفعه اومدم از شما یاد گرفتم و پولش رو زدم به کارت پس انداز خودم و سیب‌زمینی  و گوجه فقط سرخ کردم واسه کنار مرغ 

خلاصه این مورد هم یادمون بدی عالی میشه 

دوستان شما اگه خونه و زمین نداشته باشین و تنها دارایی تون یه پراید باشه و اندازه ۵۰ گرم طلا. و  از شهری که زندگی میکنید راضی نباشین و حال روحیتون اونجا خوب نباشه حاضرین کل طلاهارو بفروشین برای پول پیش خونه و برین شهر دیگه برای زندگی؟ یا شرایط رو تحمل میکنید؟ 

پراید رو نمیتونیم بفروشیم چون همسرم برای سرکارش نیاز داره.  وام هم نمیتونیم بگیریم چون اصلا جای قسط نداریم

دوستان شما اگه خونه و زمین نداشته باشین و تنها دارایی تون یه پراید باشه و اندازه ۵۰ گرم طلا. و از ش ...

من اگر از کاری که میخوام توی اون شهر انجام بدم مطمئن باشم و بدونم جای پیشرفت داره این کار رو انجام میدم ماریتان جان . 

دوستان شما اگه خونه و زمین نداشته باشین و تنها دارایی تون یه پراید باشه و اندازه ۵۰ گرم طلا. و از ش ...

میرم شهر دیگه

من خودم حالم تو تهران واقعا خرابه اصلا تحمل شلوغی و آلودگی و ترافیک رو ندارم دیگه

سرسبزی و بارون و دریا دوست دارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من اگر از کاری که میخوام توی اون شهر انجام بدم مطمئن باشم و بدونم جای پیشرفت داره این کار رو انجام م ...

مطمئن نیستم چون به نظرم تو این اوضاع اقتصادی راه انداختن کسب و کار  و از صفر شروع کردن ریسک بزرگیه. بیشتر هم به همین خاطر دو دل هستم بین موندن و رفتن.

از یه طرف میگم همینجا بمونم و تحمل کنم تا یه کم پس انداز کنیم البته تو این سه سال که اینجام فقط در جا زدیم، ولی حداقل اجاره خونه و مغازه ها کمتره 

از طرفی میترسم برم و طلاهام که تنها سرمایمه رو از دست بدم و دست از پا درازتر مجبور شم باز برگردم همینجا

اگه به کتاب صوتی علاقه داری تو اپلیکیشن ایرانصدا یا کست باکس یا کانالهای تلگرامی میتونی کلییییی کتاب ...

چه عالی مرسی از پیشنهادتون تنها چیزی که این روزا ارامش میدهه. همینه. استفاده.ممیکنم🙏🏻🌷

حتما

سلام دوستان عزیزان امیدوارم حال و احوالتون خوب و جیباتون پر پول باشه دوستای گلم میشه خواهش کنم این پ ...

عزیزم قسم میدی ساده رد نشن کاربرا ولی هب ما مثلا من خودم رو میگم چه راهنمایی میتونیم بکنیم وقتی هیچ درکی ازاین شرایط نداریم 

شاید یه پیشنهاد مارو انجام بدی و شرایط حادتر بشه 

بازم با عقل خودم میگم وقتی دیدین داروهای شیمیایی اثرندارن 

یه مدت روحی روانی کارکنین باهاش 

مثلا یه سوییت ساده اجاره کنید مشهد یه ماه بیارید ببرید حرم و مکانهای مذهبی 

من خودم زیاد مذهبی نیستم اهل زیارت و...اما بارها دیدم بعضی افراد با رفتن به این مکانها حال وهواشون بهتر شده 

فعلا که تابستونه مدرسه نمیره دخترت 

همسرتم کار نداره 

پس یه مسافرت مذهبی زیارتی رو بزار داخل برنامه تون 

شاید دور شدن از محیط فعلی و تغییر مکان بتونه کمکی بکنه 

داروی شیمیایی بیماری رو فقط کنترل میکنه که اگر وابستگی به قرص هم اضافه نشه خیلیه 

شما حتما راهای زیادی امتحان کردی و دلت برا اینده ی این زندگی مشترک میتپه پس خیلی بهتر از هرکس دیگه میتونی کمک بدی و یاری کنی همسرت رو تا ان شاالله بتونن سلامتیشون رو بدست بیارن 

معمولا بعضی اقایون حول حوش چهل سالگی یه مدت کوتاه افسرده میشن 

البته مورد شما یکم متفاوته چون میگید ژنتیکی درگیر هست ...

برای سلامتی همسرتون و بهتر شدن اوضاع زندگیتون  دعا میکنیم🌷🌷

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810