2777
2789
همین‌ها هم که گفتی خیلی خیلی برام مفید بود خلاصه و مفید راهنمایی کردی منو ممنونم❤️مثلا نمیدونی برای ...

وای من سوالی که بلد نیستم رو استرس میگیرم من تاحالا وام نگرفتم

به خدا میترسم اشتباه بهت بگم

میشه از @مامان_سبحان۷ یا از @دختر_شمالی۷۵ بپرسی؟

ببخشید من نمیتونم تگشون کنم آبی نمیشن😢

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با طلاهات میتونی وام کارگشایی بگیری. ۵۰ گرم طلا میشه ۲۰ میلیون وامبانک رسالت میتونی سپرده بذار ...

عزیزم ۲۰ میلیون باید ۴ ماه داخل بانک رسالت بمونه تا بشه ۲۰ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه وام گرفت اگر یک ماه بمونه ۵ میلیون میشه وامش . 

چه ایده خوبی اتفاقا یکی از سیمکارتای خودم بنام همسرمه

ببخشید عزیزم من مفید کارت دارم وام ویپاد بیاد ب حسابم میره داخله همون مفید کارت؟از همون صفحه ی کارگزاری مفید  میتونم برداشتش کنم؟

@masumehjoon معصومه بانو خدا قوت استاد، اینم گزارش این هفته من🥰🥰

سلام عزیز دل خواهر ♥️

دست مریزاد 👏

خیلی ممنون ازت که گزارش کار میدی برامون 😊

و کار عاقلانه ای کردی بابت خیاطی

میدونم که چقدر جلوی هزینه ها رو میگیره این بلد بودن حرفه ی خیاطی 👌

باریکلا بهت واقعا ♥️

انشالله زودی بیای برامون بگی که چه کار خیلی خیلی خوبی رو انجام دادی 😉👌🤭تا من یکی ذوق مرگ شدم با این قسمت نوشته ات 😍

و اما گفتم گزارش ببینم گزارش خواهم داد 😉

چند روز که خیلی خوب مدیریت کردم و تقریبا از روز جمعه و شنبه که  مهمان داشتم . برای صبحانه  ۲۶۰هزار تومن هزینه کرده بودم

...

که از همون روز تقریبا چند روز پشت سر هم بدون خرج شدم و اکه خرج کردم در حد پنجاه شصت تومن فقط  خرج کردم چون همه چی تو خونه داشتم با همونا گزروندم 👌

اما امروز دیگه این  بدون خرج بودن همینجا به پایان رسید 😉🤭

صبح خواهرم زنگ زد که پنج شنبه می آییم شام خونتون

و از چند روز قبل یه عزیزای دیگه ای تصمیم داشتن بیایند

که همسرم گفته بود پنجشنبه منتظرتونیم که پنج نفر هم اونا هستند

و عزیزتر از اوناااا نامادری عزیزمون که خودم زنگ زدم دعوتش کردم برای فردا

و اما کار اقتصادی که کردم ...خواهرم گفت از باشگاه که در میای بیا زهرا رو هم ببر ...( دخترش ) میخواد یه شب بمونه خونه اتون

با دخترم هم سن و سال هستند ♥️

گفتم باشه ♥️

ظهری نشستم گفتم چی بذارم ؟چی نذارم

از اونجایی که واسه فردا با خودمون پونوزده نفر مهمون دارم

بطب هزینه ام برای فردا بیشتر خواهد بود 👌

نمیخواستم به خاطر مهمون امشب امون هم امروز رو پر خرج باشم

هم فردا رو ....ولی دوست نداشتم  هم خیلی سخت بگیرم برای امروز

خب بالاخره خاله هستم و خاله یعنی مادر دوم 😍♥️

اما چه جوری ؟

یخچال رو چک کردم دیدم میوه نداریم جز خیار 🙁

نگاه کردم به کابینت ها دیدم اندازه ی دو مشت فقط تخمه دارم 😉

همیشه توی خونه پفیلا دارم

نگاه به فریزر انداختم ببینم برای شام چی بذارم

قسمت پروتین صفر بود ...باکس پروتین رو یک ملیون و دویست و پنجاه بود که هدف رو گذاشته بودم  واسه دو تومن وقتی جمع شد برم شارژ کنم این قسمت رو 👌

ولی از اونجایی که مهمون زیاد داریم ...نمیشه که تو هدف خرید کنم 😊

میگفتم

چشمم به قارچ هایی که اونروز گذاشتم تو فریزر  افتاد

گفتم حالا که مرغ و گوشت ندارم  ماکارونی میذاریم با قارچ و فلفل دلمه ای 👌

قسمت پروتین هم بمونه واسه خرید فردا 👌

عصر که از باشگاه با مهمونمون بر می‌گشتم

جلوی فروشگاه جانمبو نگه داشتم ...گفتم مرغ فردا رو از اینجا بگیرم ...هم قیمت مناسبی داره ✅هم مرغ آذر سبز که درجه یک هستش بین مرغ ها ✅

دو کیلو مرغ که دو عدد شد برداشتم

و یک کیلو و هشتصد گرم مغز ران برداشتم 👌

که علاوه بر قیمت پایینش نسبت به بیرون بیست و پنج تومن  هم تخفیف داشت در خرید 😊

مرغ ها شد ۴۹۴/۰۰۰✅قطعا برای چند وعده ی خودمون هم می ذارم کنار

یه دونه نوشابه برداشتم واسه شام به خاطر مهمون امون ۲۴/۰۰۰

کنار ماکارونی خیارشور داشتیم تو خونه که فله ای خریدم

غافل نشید از خرید فله ای 👌

چون میوه نداشتیم و نمی‌خواستم هم زیاد بد باشه جلو مهمون

یه دونه چیپس پیاز جعفری برداشتم تو تخفیف بود ۱۳۵۰۰

یه دونه هم مزمز گرفتم ۱۵۰۰۰که هر دوتاش تو تخفیف بود

خرج امروز من برای مهمون امروزم ۵۲۰۰۰✅

تنقلات رو هم من یه جا دست بچه نمیدم ....تو ظرف های کوچیک میریزم

امروز هم سه قسمت کردم...به هر کدوم به قسمت مساوی دادم ...کنارش هم تخمه و پفیلا دادم ...

برای فردا هم ...سبزی خوردن .... سالاد کشمش و گردو ...برنج و مرغ با کدو ...و سوپ ..خواهم گذاشت

خرید من برای فردا ...نوشابه

سبزی خوردن ...میوه ...و کلم و سس خواهد بود

سلام معصومه جون من حدود ۳۰۰/۴۰۰پول داریم قراربود زمین ساخت کنیم که فعلا تا یکی دوسال قرار نیست ساخت ...

سلام عزیز دلم ❤️ اکه توانایی قسط دادن دارید حتما با این پول یه حرکت دیگه ای بزنید 

من به جای شما باشم ...نصفش رو یه بانک میذارم مثلا سپه 

نصف دیگه اش رو یه بانک دیگه ..از هر دو بانک سیصد وپنجاه ملیون سر جمع بهت وام میدن ..در عرض دوماه 

با سیصد و پنجاه خودتون میشه هفتصد تومن 

با هفتصد تومن یه خونه ی وام دار ..  در حاشیه شهر بگیرین و خودتون رو به چالش بکشید که بشه واستون منبع در آمد 

تا دوسال دیگه خواهین دید که چقدر رفته رو قیمت خونه اتون 

اگه توانایی اقساط ندارین همون طلای بدون اجرت و از اون بهتر طلا آبشده از جای مطمین بگیرین 

@عشقم_محمدم بیا ببینم عزیزم یه هو به یادم افتاد کجایی دختر تو که هر لحظه تو سایت بودی چند وقت ازت پ ...

سلام عزیزم تعلیق شده بودم همین الان آزاد شدم 😬😬😬

همتون رو میخوندم 

هی میخواستم لایک کنم میگفت حساب کاربری شما تعلیق شده است 

منم که اول ماه گزارش ماهانمو داده بودم الان درگیر کارای زایمانمم انتخاب بیمارستان و ماما همراه و فلان 

فقط یه مسئله داره من اون محصولی که میفروشم این ماه تو تخفیف زیاد سفارش داد 

بعد الان اندازه ۲میلیون و ۱۸۰ فروختم تصمیم گرفتم اول پول سفارش بعدی مو بذارم کنار به مبلغ ۳ میلیون تومن بعد ما بقی رو که سو خالصه تبدیل کنم تصمیمم درسته؟؟ یا هربار فروختم سود و تبدیل کنم ؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم من. موندم طلاسی نبی زاده و... چیزای دیگه ک خانم های اینجا میگن کدومش بهتره؟

دوست عزیزم فک کنم دوستان جوابتونو دادن من خودم از نبی زاده گرگان خریدم سپرده اینکه سود و کارمزد نداره خیلی خوبه ولی مثلا قرار بود یکشنبه واریز کنن سه شنبه واریز کردن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیز دلم ❤️ اکه توانایی قسط دادن دارید حتما با این پول یه حرکت دیگه ای بزنید من به جای شما باشم ...

سلام‌ معصومه خانم. یه سوالی ازتون دارم. چرا دیگه از احسان گلد خرید نمی کنید؟

من میخواستم از طلا کم اجرتاشون بگیرم اما گفتم از شما علت خرید نکردنتون رو بپرسم. شاید چیزی گفتید که منم منصرف بشم.

مممون بابت وقتی که میگذارید.

خواهش میکنم عزیزم حساب مهربانی با قرض الحسنه معمولی فرق داره من هم کارت ندارم با همون شماره حسابش کا ...

سلام عزیزم منم حساب مهربانی باز کردم تو این حساب حتما باید به مدت چهار ماه پول بذاریم بمونه یا میشه با معدل حساب هم وام گرفت؟ چون من پول زیاد نقد ندارن ولی می تونم ماهانه مقداری انتقال بدن و برداشت کنم. و اینکه شما خودتون وام از مهربانی گرفتید؟ اگر بله میشه یه کم توضیح بدید. 

@عشقم_محمدم @مستانه7 عزیزان یادمه قبلا گفتین همسراتون تو کار ماشین هستن ممنون میشم راهنمایی کنید♥️

سلام من تعلیق بودم راهنمایی دوستات و خوندم جامع بود خدا رو شکر 

راستش همسرم برا خودمون فقط خرید فروش میکنه در حد جمع شدنش پولش یه جا که من نظرم رو طلاست اما ایشون با ماشین راحتتره انگار

2810