2777
2789
سلام عزیزم.وام مهربانی بانک ملی برای ۵۰ تومن بدون ضامنه؟؟میخوام ببینم اگه بدون ضامنه ۱۰۰ تومن ۳ ماهه ...

سلام عزیزم نه بدون ضامن نیست البته ضامنش چیز خاصی نمیخواد فقط باید یک نفر که بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباریشون خوب باشه رو معرفی کنید وگرنه مدرک نمیخواد .

دیگه زیادی تو تاپیک موندم و پرحرفی کردم از خودمم بگمو برم.یکی از دندونای ترمیم شدم احتیاج ب عصب کشی ...

عزیزم اگه ممکنه تاپیک آشپزی بگو چجوری از  شیره انگور .سنجد و... توی کیک استفاده میکنی خیلی خوشم اومد 

مرسی عزیزم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نه بدون ضامن نیست البته ضامنش چیز خاصی نمیخواد فقط باید یک نفر که بانک ملی حساب داشته باش ...

خیلی ممنون عزیزم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
سلام دوست عزیز ، شرایط شما خیلی شبیه من هست .من هم به حقوق همسرم کاری ندارم و خودم هم حدود ۲۰ سال سا ...

ممنون عزیزم از راهنمای اتون بله مثل هم هستیم منم تا الان همه کار هامو ذهنی انجام دادم ولی از این روند راضی نیستم و سابقه کاری من کم هست و از وام هم دل خوشی ندارم ولی مثل اینکه چاره ای جز وام نیست ❤️

عزیزم میش توضیح بدی خونه در رهن بانک میره یعنی چی؟یعنی نمیشخ خونه رو داد دست مستاجر یا خود مالک بشین ...

یعنی تا قسطت تموم نشده نمیتونی بفروشی

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
چشم عزیزمدوستان یکم از برادر شوهرم بگم همسرش،هیچی از حقوق و درآمد و خرج و ورج و.....نمیدونه یعنی اط ...

خیلی ممنونم از دستتون. 

من نمی‌دونم چرا بعضی از مرد ها برای مردم دل رحم ترین ولی برای زن و بچه شون سنگ دل ترینن

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
عزیزم وقتی وام رو مینویسه ۱۸ ماه یعنی ۱۶ تا قسط ۵ میلیونی و ۲ تا کارمزد که اولی ماه اول هست که دقیق ...

سلام عزیزم صبحت بخیر 

با فرض ۴ درصد کارمزد رو چجوری حساب کردی این مبلغ شد؟

فرمولشو بگی ممنونت میشم.😍

راستی اولین ماهی که قسط میدیم کارمزده؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
خدایا یا منو پولدار کن یا بادمجون مربا بشه، خدا😂

😂😂😂😂

انشاالله که پولدار هم میشی عزیزم ولی خداییش من بچه بودم مربای بادمجون خوردم بسی لذید است😋😋

البته بادمجونای خیلی ریز 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
خب خانما منم یه گزارش بدممن از ۱۱همین ماه باشما آشنا شدم وشروع کردم بابرنامه ریزی زندگی رو چرخوندن م ...

اسم كانالهارو بفرماييد لطفا....

دوستان كانال يا پيج يا سايت مفيد رو لطفا بگيد تا در كنار هم بيشتر ياد بگيريم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام لطفا میشه چنتا کتاب خوب که به اعتماد بنفس و نحوه صحبت کردن کمک میکنه معرفی کنیدو اینکه ادم بتون ...

عزیزم منم کتابهای خودشناسی خیلی مطالعه میکنم و یکی از کارهای که انجام میدم اینه که توی اتاقی که کسی نباشه شروع میکنم به صحبت کردن با صدای بلند مثلا در مورد مطالب کتابهایی که میخونم این حس رو القا میکنم که انگار تعداد زیادی آدم روبروم نشستن و منم سخنرانم . سعی میکنم بدون تپق زدن و آرام و شمرده صحبت کنم . و این خیلی خیلی روی صحبت کردن واقعیم با افراد تاثیر گذاشته. کلا کتاب خواندن اعتماد به نفس آدمو بالا میبره. هم کتاب خواندن هم ورزش . من ورزش  رزمی رو به صورت حرفه ایی دنبال میکنم. 

به نظر من یک زن همیشه باید سرش بالا باشه همیشه باید غرورشو حفظ کنه همیشه باید با اعتماد به نفس بالا با دیگران صحبت کنه. فقط در این صورته که ما میتونم بر رفتارهای زن ستیزانه ی مردا چیره بشیم. کتاب "نمیتوانی به من آسیب بزنی" از "دیوید گاگینز" برای بالا بردن اعتماد به نفس عالیه چون داستان زندگی خوده نویسنده هستش و بسیار زیبا زندگی واقعیشو به تصویر کشیده . 

سلام و ..وقت بخیر دوست من ♥️ظهرت بخیر باشه عزیزمبه به بسی لذت بردم من از گزارشت که همراه با پیشرفت � ...

سلام معصومه جان من چند وقتیه این تایپیکو دنبال می کنم. من شاغلم ولی متاسفانه با دو تا بچه جدا از همسرم فعلا زندگی می کنم و هیچ پولی بهم نمیده. نزدیک 170 گرم طلا دارم و 13 تومن هم درآمدمه. دنبال وام هستم ولی نمی دونم از کجا بگیرم. میخوام یه واحد کوچیک بگیرم ولی فکر نکنم تا چند سال دیگه هم بتونم بگیرم. کدوم بانک وام میده 4 درصد؟ در ضمن حقوقمو از بانک ملی می گیرم. و اینکه هر ماه سریع طلاگرفتم معدل حسابم زیاد بلا نیست

قربونت برم زهرای عزیز❤️ بابت تجربه گوییت ممنونم عزیزم چشم من حتما براشون میخونم عزیزم ❤️دقیقا کسی که ...

معصومه جون ایشون همون دختر نبود که آیفون میخواست و پدر و مادرش را اذیت کرده بود؟ یا اشتباه می کنم

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810