2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان طبق معدل حسابم80 میلیون میتونم بگیرم 18 ماههبعد نمیدونم چندتا کارمزد هم برمیدارهقسطش ماهی 5 ...

عزیزم وقتی وام رو مینویسه ۱۸ ماه یعنی ۱۶ تا قسط ۵ میلیونی و ۲ تا کارمزد که اولی ماه اول هست که دقیق نمیدونم بانک مهر ایران ۲ درصد شده یا همون ۴ درصد هست کارمزدش .

حالا بر فرض ۴ درصد :

کارمزد ماه اول میشه ۳ میلیون و دویست .

یک کارمزد دیگه هم پایان سال اول کم میشه یعنی ماه سیزدهم که اون هم میشه ۱ میلیون تومان .

یعنی با کارمزد ۴ درصد حدود ۴ میلیون و دویست اضافه میشه .

سلام روز همگی به شادی💐💐💐

ببخشید مامان سبحان

منم تو چالش هفتگی شما شرکت می کنم ولی چند هفته غایب بودم میشه بی زحمت بگوید این هفته چه مقدار بزارم در ضمن الان تو کارت پس اندازم چقدر باید باشد ممنون عزیزم

سلام عزیزدلم نکته ی اول اینکه هرکاری سختی خودشو داره پس با پذیرش این شرایط باید یه کاری برای خودمون ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی درمورد عکاسی چون بشدت علاقه دارم،ادیت اینا هم تا حدودی بلدم ،و تو گالری گوشیم کلی عکسو فیلم های قشنگ دارم که خودم با گوشی ادیت میکنم😍

قبل اینکه پیام شمارو ببینم علاقه هام رو اوردم رو کاغذ و عکاسی هم جزوشون بود و الان پیام شمارو دیدم خیلی خوشحال شدم😍.

بهتون درخواست دوستی میدم لطفا قبول کن و یکم راجب دوربین و قیمتشو و مارکشو اینا بهم کمک کنی ممنون میشم و دعات میکنم🌹🙏

و از همه دوستانی که راهنماییم کردن ممنونم.تموم پیام هام رو خوندم و کمک کننده بود بهم.تک به تک ریپلای نکردم که صفحات تاپیک الکی جلو نره،ممنون از همگی

[QUOTE=343638462]سلام باجی 😘 سلام به دوستان عزیز انشالله که حال دلتون خوب وخوش باشه ،،،🙏 منم یه گزارش از این ماه ...[/QUOT

خرداد تولد دختر جاریم بود همسر یه تومن هم به اون داده بود منم از عید چهار صد تومن ده تومنی داشتم نو بودن شب نشستم قشنگ یکی یکی چسبوندم به هم ولولشون کردم گذاشتم داخل استوانه کاغذ دستمالی که تموم شد کاغذ دستمالی اون استوانه در میاد 

اون رو یه پنج میل با قیچی تا اندازه پول تا تهش نه دو سانت آخرش میمونه بریدم وپولی که لول کرده بودم رو گذاشتم توش و آخرین پول رو یه کاغذ چسبوندم ودادم نصفش رو تو که پولها دیده نشه 

ورو اون کاغذ یه یاداشت تبریک نوشتم و استوانه رو کادو پیچ کردم مثل شکلات با روبان صورتی تهش رو پاپیون زدم 

بقیه پول رفت مخفی

البته یدونه هم بادکنک شیشه ای هست از اونا گرفتم وچها ر تا هم بادکنک کوچک تو اون بذارم اینا هم 26تومن شد 

بادکنک‌ها هم اسم دارن من الان یادم رفته

صبح وقتی می‌خواستیم بریم بادکنک رو باد کردیم زیاد باد زدیم ترکوند و پروسه بادکنک کنسل شد 

همون کادو رو دادیم اکثر فامیلا پول نقد آورده بودن توی پاکت پول مال ما یکم فرق داشت خیلی هم خوششون اومده بود

سلام روز همگی به شادی💐💐💐ببخشید مامان سبحانمنم تو چالش هفتگی شما شرکت می کنم ولی چند هفته غایب بود ...

عزیزم سه شنبه آینده ۱۹۰ تومن می‌ریزی حدودا یک و پونصد شده  زیاد درگیر مقدار مبلغ نشو  هرچی دستت رسید بریز و پس انداز کن 

دوستان خیلی دوست دارم از زندگی پدر شوهر و مادر شوهرم بهتون بگم بلکه درس عبرتی باشه برای همه جوونها ق ...

سلام 

مادر و پدر همسر من هم همینن،😓😓😓

فقط دودشون به چشم ما می‌ره شما باز خودشون دارن که بریز به پاش میکنن 

برای ما از پسرها میگیرن 

حالا ما موندیم پس انداز کنیم برای آینده خودمون وبچه هامون یا برای اونا که یه جفت جوراب هم از اونا ندیدیم هیچ باید یه چیزی هم بدیم 

و بهترین ها هم برای اونا هست چون میگن پدر مادرمون هستن.

والله پسرها موندن وسط همسر و مادر 

یه خانومی بود نوشتن دو میلیون انبه خریدن بیست سی بسته فریز کردن برای تابستونبازم دوباره میخواستن بخر ...

حرف شما هم‌درست ولی ذائقه ها هم با پیشرفت تکنولوژی عوض شده 

قبلنا هر چیزی فقط تو فصلش پیدا میشد

الانا مثل مورچه ها فقط جنس میچپونیم تو فریزر و کابینتامون

(سو برداشت نشه خانمی که انبه فریز میکنی)

بحث کلی منظور بود

من خودمم دارم فریز میکنم همه چیزو از بامیه و لوبیا و نخود سبز و رطب و....

فصل پرتقال و نارنگی تازه داره میرسه ازون ور بازار پر مرتقال و سیب پارسالِ

دخترا من ادم بدبینی نیستم ولی تجربه من میگه به اپلیکیشن های خرید طلا خیلی اعتباری نیست

یکم زیاد شد حتما یا پولتونو بگیرین یا طلا رو

طولانی مدت یا مبلغ بالا نزارین زیاد بمونه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

خب خانما منم یه گزارش بدم

من از ۱۱همین ماه باشما آشنا شدم وشروع کردم بابرنامه ریزی زندگی رو چرخوندن 

من خودم برای پول هام پاکت بندی میکنم و پول نقد میذارم توشون البته اوایل ازدواجم میکردم اما اراده نداشتم خرجشون میکردم و کلا کنسل شد 

اما اینسری انگار پابندتر شدم 

مااین هفته هیچ خرجی ازبیرون نداشتیم وهمه چی توخونه بود ومن هرروزشو کاملا صفر بود خرجمون وفقط روز دوشنبه خرج داشتیم اونم چون این ماه اصلا دیگه غذای بیرون نگرفته بودیم کافه واینا نرفته بودیم وتنها تفریحمون پارک بچه ها بود دوشنبه که عید بود تاآخرشبش بیرون بودیم رستوران و کافه و شهربازی که یه پنج تومنی شد واقعا نیازبود به نظرم چون قبلا زیادمیرفتیم  امااین ماه اصلا نرفتیم هم برای روحیمون لازم بود هم اینکه اگه قبول نمیکردم همسرمم واقعا ازاین شرایط خسته میشد و خرج خونه رو دستش میگرفت انشالله یکم پس اندازهام زیاد شه منم بیام عکس خرید طلا بزارم این ماه زیاد نشد پس انداز کنم چون این ماه خودم ازکارم اخراج شدم وهمسرمم اوضاع کارش افتضاح بود وماشینمون هم کل خرج بالا آورد

اما خداروشکر بابرنامه ریزی تونستم برسونم و باپس انداز مخفی هام تونستم قرض هامونو پس بدم

واما چندتا نکته بگم که تجربه کردم 🙂

اولین اراینکه رفع انباشتگی کنید چنان برکت میاد تو زندگیتون که فکرش هم نمیکنید 

خودمن پارسال خیلی دلم میخواست وسایل خونمو عوض کنم 

اما پولی نبود اومدم نیت کردم که رفع انباشتگی کنم تاانرژی بچرخه تو خونم واین کاروکردم و خدابرسونه باورتون شاید نشه فردا صبح از یک جای ناممکن یه پول درشت اومد به حسابم که کل وسایل خونمو عوض کردم سریع 

حتما همیشه رفع انباشتگی کنید که اجازه بدید انرژی خوب تو خونتون بچرخه 

و نکته ی دیگه حتما بعد از تمیزی یه اسفندی اسماجی عودی چیزی روشن کنید که انرژی منفی ای اگه مونده خارج بشه 

و اینکه حتما صبح ها زود بیدارشید اینکه میگن روزی رو اول صبح تقسیم میکنن حقیقته واقعا 

من خودم ساعت ۴ونیم بلند میشم (ساعت خاصی هست که نتایج جادویی داره ما کانال های انرژی ای داریم به اسم آیدا وپینگالا که فقط اون ساعت همدیگه رو ملاقات میکنن و اگه ملاقات کنن معجزه میشه و راهش اینه اون ساعت بیدار باشید در حال شکرگزاری) 

البته شما که نمیتونید حداقل ۷و۸بیدارشید 

وحتما در طول روز شکرگزاری کنید که معجزاتشو تو زندگیتون ببینید ❤

عزیزم شما یا دوستان کسی هست تاحالا وام ۴۰ تومنی بلو رو هم برداشته باشه راسته میگن بعد ۱۰ تومنی باز م ...

من ده تومنی رو گرفتم و تسویه هم کردم

تو برنامه زده تا سقف 40 تومن (بشرط تسویه 10 تومنی)

ولی فعلا وامش باز نشده

بقیه دوستان اطلاعی دارن بگن

حرف شما هم‌درست ولی ذائقه ها هم با پیشرفت تکنولوژی عوض شده قبلنا هر چیزی فقط تو فصلش پیدا میشدالانا ...

من بودم که گفتم انبه فریز میکنم 🥰🙃

من خودمم تا بتونم یه چیزی رو تازه شو استفاده میکنم 

ولی جریان انبه فرق داره چون یه تایم محدود تو بازاره

تازه اش هم تا روزی که تو بازاره میخوریم 🙌

اینجا صرفا جهت ایده دادنه 😘  

نکته اش هم که نوشتم این بود که بخاد فریز بشه حتما باید پوست و دونه اش جدا بشه 

حالا شاید یک نفرم باشه مثل ما که علاقه زیادی به این میوه داشته باشن 💯

2810