2777
2789
معصومه جان سلام خواهری جانم یه سوال دارم‌وایییی مثل خوره جیزی افتاده به جونم از دیشبروی پیشونیم دوتا ...

عزیزم ❤️ وقتی میگی رنج میبری

خب از باکس های دیگه قرض بگیر برو حتما پیش دکتر پوست 

( فوق تخصص)

ماه بعد قرض هات رو بده به باکس هات 

الان بری تا ماه آینده هم تاثیرش رو حتما می‌ذاره 👌

۲۲ درصد حساب شده

چطور عزیزم میگی ۲۲ درصد حساب کرد؟مگه ۲۱۵۰۰تقسیم بر وزن طلا ک ۵ گرم ۱۵۰ بوده نمیشه؟ک جواب میشه ۱۶.شما چطور حساب کردید میخوام یاد بگیرم.

بعد برا حساب خود طلا میگم ۳۳۹۰۰۰۰ب اضافه ۱۳ درصد تقسیم بر وزن طلا ۵ گرم ۱۶۰ بوده ک میشه ۱۹ خورده ای .

عزیزان من اشتباه حساب کردم یا ن.

ممنون میشم توضیح بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام معصومه جون...دستت دردنکنه بابت پستهای مفیدت مخصوصابرنامه غذاهات که کلی ایده میده...میگم معصومه ...

سلام عزیز دلم ❤️

نه بابا چه پس اندازی ....انواع و اقسام نرم کننده ها ی خارجی 

انواع ماسک موها ...داخل حموم...بعد حموم 👌انواع لباس ز یر های خارجی .....انواع لوازم آرایشی 👌

اون روز که مهمون اشون بودم یکی از ماسک های داخل حموم اش رو آورد گفت بیا اینو بدم ببر استفاده کن 👌

من استفاده نمیکنم ....نو نو بود 👌

فقط چون خانمی که ازش قسطی وسیله میگیره ... بهش گفته زهرا اینم بردار خوبه اینم گفته باشه بده 👌

آورده خونه گفته من که رنگ مو نمیذارم ....واسه کسایی که رنگ مو میذارن به درد میخوره 👌انداخته بود بالای کمد که بده به کسی 😊

قیمت اش هم ۲۵۵تومن بود 

یه سبد بزرگ داره که ما دهه شصتی ها قدیم داشتیم از اون سبد 👌

که لباس های چرک رو می انداختیم توش 😊

نمی‌دونم خاطرتون هست یا نه ؟

اندازه اون وسیله ی آرایشی داره 

انواع ادکلن ها رو داره 👌

از شش جا قسطی وسیله میگیره 

از یه جا مانتو 

از یه جا کیف و کفش

از یه جا لوازم آرایشی

از یه جا ادکلن و عطر....بری اتاقش ...اونقدر ادکلن و عطر داره که نصف و نیمه می بخشه به دوستاش 👌

از یه جا شال و روسری...از یه جا وسایل خونه 

سری پیش که همسرامون پول گرفته بودن ❤️

نشست پیش من به هر کدوم از خرازی ها یه تومن واریز کرد ...شش تومن در جا رفت واسه اقساط لباس و ....که فقط دو تومن موند برای خرج خونه 🙁

خودش هم میگه بهم التماس میکنن که بیا هرچی دوست داری ببر ...

شش تومن عزیزان کم پولی نیست ها 👌

منتها اونم اونطوری حالش خوب 👌شوهرش هم به اون عادت کرده 👌

برای یه دورهمی که میخواد بره .....حتما می‌ره آرایشکاه ...یه تومن هزینه شنیون و میکاپ می‌کنه 👌

دایم دوره همی میگیره ..برای دوستاش تک به تک تولد میگیره ...صفر تا صد هزینه رو خودش میده 👌

با دوستاش جمع میشه تند تند میرن حمام بیرون 

با دوستاش تند تند می‌ره استخر 

هر هفته قاب گوشی اش رو عوض می‌کنه 👌هر یه ماه گلس گوشی اش رو عوض می‌کنه 👌اون روز کیف های بیرونش رو با هم می شمردیم ۳۲تا فقط کیف بیرون داشت 

۴۵تا مانتو داشت 👌 می‌گفت باید سوا کنم بدم بره 

وقت نمیکنم 

از پس انداز که میگی نه عزیزم یه قرون پس انداز نداره 👌

ماه پیش تولد دوستش بود یک و نیم داده بود برای دوستش مانتو گرفته بود 👌

می‌گفت بهترین دوستم و فلان 👌

هر روز خدا تو غذا خوری ها ..تو کافه ها ....تو نوشیدنی ها ...تو پاساژ ها است 👌 زنک بزنی الان بگی کجایی میگه بلند شو بیا داریم میریم ...فلان پاساژ 

اونم اینطوری دوست داره زندگی کنه عزیزم ....دستش اصلا به کم نمیره 👌 اصلا نمیتونه تجسم کنه یه روز بدون خرج باشه 👌

۲۳ درصده ولی بنظرم زیادتر میشهمن وام ۵۶۰ میلیونی انفرادی گرفتمپنج سالهقسطش ماهی حدودا ۱۷ میلیونتازه ...

عزیزم میش توضیح بدی خونه در رهن بانک میره یعنی چی؟

یعنی نمیشخ خونه رو داد دست مستاجر یا خود مالک بشینه؟

سلام عزیز دلم ❤️نه بابا چه پس اندازی ....انواع و اقسام نرم کننده ها ی خارجی انواع ماسک موها ...داخل ...

واقعاخیلی سخته زحمت بکشی پول دربیاری بعدتموم دست رنجتوحیف ومیل کنی😥😥 حالابعضی خانومای ولخرج بعدازسرکاررفتن بهترقدرپول رومیدونن😏 گفتم شایدایشونم تغییرکرده امامیبینم متاسفانه خیر...😔

چطور عزیزم میگی ۲۲ درصد حساب کرد؟مگه ۲۱۵۰۰تقسیم بر وزن طلا ک ۵ گرم ۱۵۰ بوده نمیشه؟ک جواب میشه ۱۶.شما ...

عزیزم فرمول کلیشو میگم بهت.
ببین قیمتی که طلا فروش برای فروش کل طلا میگه  تقسیم بر قیمت روز طلا تقسیم بر وزن طلا مساویه با درصد ...که عدد بعد اعشار میشه درصد طلا.
الان برای دوستمون..

قیمتی که برای طلاشون پرداخت کردن

تقسیم بر
قیمت روز طلا
تقسیم بر وزن طلا
۲۱/۵۰۰/۰۰۰ ÷  ۳/۳۹۰/۰۰۰ ÷۵.۱۶۰=۱.۲۲
این از این.
حالا من برای محکم کاری میخوام ببینم جوابم درست هست یا نه اینکی فرمول هم انجام میدم،
قیمت روز طلا  بعلاوه این درصدی که به دست اومده میکنم بعد ضربدر وزن طلام.

۳۳۹۰+۲۲٪=۴/۱۳۵/۸۰۰×۵.۱۶۰=۲۱/۳۴۰/۷۲۸
که بازم دوستمون ۱۵۹هزار تومن بیشتر پرداخت کردن.(۲۱۵۰۰ پرداخت کردن)

من اینطوری حساب میکنم ، که البته از همینجا یاد گرفتم
خیلی راحته،،چنددفعه انجام بدید دستتون میاد
نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه.امیدوارم تونسته باشم بهتون کمکی کرده باشم

معصومه جون شما هرپولی دستتون بیاد فورا باکس بندی میکنید ؟شده پول دستتون بیاد تو باکس ها نریزید و بدی ...

آره عزیز دلم من هر مبلغ کوچیکی که باشه باکس بندی میکنم 

حتی همسرم صد تومن بزنه کارتم ...اونو هم زود درصد بندی میکنم 👌من عاشق نظم و انضباط هستم 😊

میگم دقیق اون بودجه ای که در نظر گرفتم باید بشینه تو باکس مخصوص خودش 👌

البته اینم بگم ها از حقوق همسرم فقط باکس بندی میکنم 👌

نه به اجاره ها دست میزنم ..نه به در آمد خودم ...👌

فقط حقوق همسرم .♥️..چون بارها گفتم دیگه شغل همسر من یه طوری که پول گرفتنش اصلا معلوم نیست 

الان دو تومن بگیره می‌ره و می‌ره تا ده روز هیچ پولی نمیگیره 👌

من اگه بیام باکس بندی نکنم تبدیل کنم به طلا ...اونوقت یا  باید دوباره طلا رو بفروشم برای واجبات زندگی 🙁

یا از کسی قرض بگیرم 👌

حالا مثلا می‌خوام یه حرکتی بزنم ..مثال یه تیکه طلا بگیرم 

ده تومن قیمتش ...هشت تومنش رو دارم فقط دو تومن ام ناقص 

اونوقت میام از باکس هایی که زیاد ضروری نیست بر میدارم 

مثال مثلا باکس قبوض همون متفرقه ...واجب نیست که من هر ماه بریزم 👌 از اون بر میدارم 

یا مثلا از باکس هدیه بر میدارم ...یا از باکس خرید عمده بر میدارم ....از باکس هایی بر میدارم که مشکلی پیش نمیاد اکه خالی اش کنم ..👌

همون لحظه که برداشت میزنم موقع برداشت شات میگیرم ازش 

همون مبلغ رو در اولین پولی که همسرم میگیره 

زود اول قرض هام رو میدم به باکس هام 

بعد میشینم درصد بندیامو میکنم 👌

شما عزیزم چند ماه جلو بیوفتی از باکس ها ...خواهی دید که چقدر راحت شدی ♥️

مثلا الان همین دقیقه من یادم بیوفته که وای بیمه ی ماشین موعودش رسید ...دیگه نگرانی برام وجود نداره 

چون باکس اش کاملا از قبل  پر ....یا الان زنگ بزنن که فردا فلانی زایمان می‌کنه ...باید بریم دیدنش ....نگران کادو و اینا نیستم 

چون باکسش به وقتش پر کردم👌

اینطوری عزیزم ♥️

درسته عزیزم همسرم هم میگه مشکوک عجله دارن و میترسه زودتر بفروشیم و ویلایی هم نتونیم بخریم و بی جا و ...

من جای شما بودم به خریدار خونه پیام میدادم که نظرمون عوض شده و خونه رو ارزون گذاشتیم،قیمتش ۱۵۰تومن افزایش داره اگه با قیمت جدید موافقین قبل از ظهر بیام بنگاه

الان همه دلال شدنمیزنن تو سر مال که مفت بخرن یه نقاشی میکنن کلی گرونتر میفروشن

عزیزم فرمول کلیشو میگم بهت.ببین قیمتی که طلا فروش برای فروش کل طلا میگه تقسیم بر قیمت روز طلا تقسیم ...

عزیزم خیلی کامل و عالی برام توضیح دادی.تا حالا هیچکس انقد قشنگ برام جا ننداخته بود.خیلی ممنون.لطف بزرگی کردی گلم.

ممنونم عزیزم من وقتی برای میانگین حساب ندارم خودم رو باید صفر کنم باز چهارصد کم دارم.. اونم اگه کنسل ...

نمیدونم نظر من درست باشه یا نه

اما اگر من جای شما بودم به این شدت خودمو تو فشار و استرس نمینداختم و میگذشتم از این خونه

نه خونمو زیر قیمت میفروختم نه با فروشنده ای که یه ذره راه نمیاد باهام معامله میکردم نه طلاهامو زیر قیمت میدادم

از پیام هاتون استرس و نگرانی میباره

بنظرم انقدرم ارزش نداره،چیزی اگر جور نیست دلتونو اروم کنید بسپارید به زمان،شاید خدا چیز بهتری براتون در نظر گرفته،طلاهای شمام الان مثل خونه است،ارزشش که کم نمیشه 

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
آره عزیز دلم من هر مبلغ کوچیکی که باشه باکس بندی میکنم حتی همسرم صد تومن بزنه کارتم ...اونو هم زود د ...

معصومه جون منم گزارش ماهمو بدم

۵۶۰۰ ورودی 

۱۸۰۰ وام ویپاد 

۱ تومن لباس 

۱ تومن قرعه 

۳۰۰ آرایشی 

۲۸۰ سهم امام 

احالا تو سپرده هام اندازه حدودا ۳ و نیم گرم پول جمع شده بود رفتم گفت ۱۲۹۰۰ برداشت زدم هفته بعد واریز میکنه چون 

ده تومنه منم مامانم میخواد طلا بخره برای زایمانم قرعه اش هنوز درنیومده ه 

گفتم که بچه ها کمکشون میکنیم زیاد توان مالی ندارن  گفتم مامان اندازه هفت تومن میرم گوشواره میخرم بعد تو قرعه ات دراومد واریز کن یکشنبه میرم سراغش 

بقیه اش هم ۳ تا پارسیان ۵۰ ۲۰۰ ۲۵۰ سوتی دارم میذارم روش یه چیزی بدون اجرت میخرم مخفی به اضافه یکو خرده از ماه قبل مونده اونم میذارم 

فقط پول زعفران هم برام واریز شده اما اول الویتم پول سفارش بعدی رو بذارم کنار بقیه رو بذارم برا طلا 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
لطفا منم تگ کن،و اینکه یادمه قرار بود به یه کاربری برای چاق شدن بچه اش چندتا مورد بگی،لطفا اونارم به ...

گلم با گوشی نمیتونم تگ کنم

نمیدونم چرا فقط با لپتاپ میشه

اما همین صفحه آخر دور همی، پیامی که برای دوستمون نوشتم رو ریپ زدم و برای تو هم در ادامه اش نوشتم 

صفحه ۲۱۱۵

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزمه از ادمین میگیرم برات ارسال میکنمیه پیام بده گم نکنم پی ویتو

سلام گلم برای منم میفرستید 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
2810