معصومه عزیزم😘 و همه دوستان پر مهرم💜 صبح تابستونیتون پر از عشق😇
باور کن از زهرا خانوم که میگی یاد یکی از دوستام میفتم میگی همزاد زهرا ست🙄
فقط ایشون ۵۰ سالشه 😐یه خانوم به شدت مهربون صبور و خوش اخلاق والبته شتر رو بهش بدی کباب یه شبشه🤭
خودش خیاط خوبییه و کار میکنه همسرش و پسرشم کار میکنن ولی هنوز مستاجره🫤
چند روز پیش باهاش حرف میزدم میگفت دنبال خونه میگردم 😐
آخه آدم تو این سن باید هنوز مستاجر خونه مردم باشه اونم با این درآمد🤨
باور کن معصومه جان یه دست لباس مجلسی میدوزه میگه دو و نیم میگیرم😵💫 پس کو این پولا🤔
همسرش حدود ۶۰ سالشه مغازه داشت جمع کرد الان سه سالی میشه تو اسنپ کار میکنه تازه دیسک کمر داره🙁
خودش تعریف میکنه میگه آره مثلا جوجه کباب درست میکنم واسه صاحب خونه میبرم فلان و بهمان میگم خوب همون رو نگه دار واسه خودتون یه وعده بخورین میگه ما غذا مونده نمیخوریم🫤
میگم خوب کم درست کن میگه دستم به کم نمیره 😏
خوب یکی نیست بگه صاحب خونت دو تا مستاجر داره سه تا مغازه پایین خونتون اجاره داده بعد باید تو براش جوجه ببری🤨 میگه خیلی خسیسن و خلاصه کلی حرف دیگه🫤
نمیگم من خیلی خوبم تو مدیریت ولی به نسبت ایشون یک به صدم 😊
البته خیلی خانوم خوبیه ولی پز و چشم همچشمی زیاد داره😵💫
ما یه مثل داریم که میگه فلانی پایین نمیشینه بالا هم جا نداره 😉
من بعضی چیزا رو بهش میگم ولی خیلی تعجب میکنه انگار با زبون فضایی ها حرف میزنم ولی خوب از شیری تا پیری دیگه بعضیا تغییر نمیکنن🤐
یعنی هر وعده سه جور غذا میپزه چون یکی ماهی دوست نداره اون یکی از مرغ بدش میاد یکی سالاد فقط میخوره یکی بانوشابه فقط غذا از گلوش میره پایین الا آخر🤔🙁
بخوام بگم سرتون سوت میکشه 🥲
در آخر بگم خزانه یه مملکت دستتون باشه مدیریت نداشته باشید چیزی نمیمونه نمونش کشور خودمون پنجمین کشور ثروتمند دنیا به لحاظ منابع و معادن و این وضعیتش همش هم بر میگرده به بی مدیریتی🤐😵💫
در حوزه کوچکش خانواده و بزرگش یه کشور
پس درآمد اگرچه مهمه ولی مدیریت هزینه از اون صد در صد مهمتره 😇
ممنونم معصومه جان به خاطر پستهای مثل همیشه عالیت پایدار و سلامت باشی عزیزم😘