2777
2789
اوایل میگفتیم خب خونه خریده قسطش زیادهماشینشم خراب شده و نمیتونه روش کار کنه و....ولی الان قابل توجی ...

می‌فهممت عزیزم ❤️

چیزی که به ذهنم میرسه ....اینکه یه چند روزی یه نفر باشه که بیوفته دنبالش تعقیب کنه 

انشالله که چیزی نیست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بد جووووووووور😭همیشه با هم بحث و دعوا داریم سر این مسئله.در مورد شم اقتصادی همسرم همین بس که پول قر ...

عزیزم....

خط آخرو خیلی جالب نوشته بودی و تصور کردم و خندیدم😂

یاد یه بنده خدایی افتادم😒🙃😂😂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

دوستانه جان ❤️

سلام به وجود نازنینتان، سلام گرم تابستانی خدمت بانوهای خوش قلب و خوش سیرت.

بانوهای قدرتمندی که به خاطر خانه و خانواده، کوه رو جابه جا میکنید. همیشه گفته ام، آنچه جرأت  میخواهد، دوام آوردن است. مرد مصاف در همه جا یافت میشود… در هیچ عرصه ای مرد تحمل ندیده ام….  

وقتی دل نوشته های شما رو میخوانم، برای دل و جرئتتان، برای خانومی و بزرگ منشی شما، برای سازگاری و ساختنتان، برای خوبی هایتان، از اینکه به خدا اعتماد دارید و انقدر به قشنگی زندگی میکنید، بدون اینکه دلتون بلرزه ❤️ فقط میشه تا دنیا دنیاست، تحسینتان کرد ❤️

تلاش بهاری تان،

اندوخته های سه ماهه تان، 

طلاهایتان،

سفرها و گل و گشت تان،

روزگار سخت و شیرینتان، 

آنچه که در بهار امسال دستاوردتان بود، مبارک وجودتان، مبارک تلاشتان.

می‌فهممت عزیزم ❤️چیزی که به ذهنم میرسه ....اینکه یه چند روزی یه نفر باشه که بیوفته دنبالش تعقیب کنه ...

سلام من تازه با تایپیکتون آشنا شدم یه مقداری. خودم ولی خیلی صفحاتش زیاده اگه میشه منو هم راهنمایی کنید من و همسرم خیلی ول خرجیم و هیچ مدیریتی رو حقوق هامون نداریم مسافرت زیاد مریم کلی هم خرج میداریم کف دست خودمون تا الان یک قرون هم ذخیره نکردیم متاسفانه ولی من تصمیم گرفتم که از این به بعد حداقل حقوق خودمو با برنامه خرج کنم همسرم مقاومت می‌کنه برای حقوق خودش🥲پس کاری با حقوق اون ندارم خرج خونه با همسرمه

اگه میشه حقوق منو برام باکس بندی کنید حقوق من ۱۲ تومنه

۳ تا هم بچه دارم پوشاک اینا از حقوق من میشه ولی دوست دارم مقدار بیشترش رو پس انداز کنم

سلام دوستای عزیزمخب امروز دوم تیر ماهیانه این ماهم با دو روز تاخیر ب حسابم واریز شد🤨(خیلیم بد نشد ۲ ...

میشه کلا توضیح بدید چه باکس های باید داشته باشیم؟

من و همسرم دوستمون حقوق داریم،قسط خونه می‌دیم ولی یه کم بی نظم هم هستیم در خرج کردن دوست دارم بهتر قناعت کنم.لطفا منم راهنمایی کنید خیر ببینید.

اولا از نظر من چرا باید پول نداشته باشند ؟چرا کسی که هیچ حرکتی نزده ...چرا نباید ...پول یه وعده غذا ...

معصومه عزیزم😘 و همه دوستان پر مهرم💜 صبح تابستونیتون پر از عشق😇

باور کن از زهرا خانوم که میگی یاد یکی از دوستام میفتم میگی همزاد زهرا ست🙄 

فقط ایشون ۵۰ سالشه 😐یه خانوم به شدت مهربون صبور و خوش اخلاق والبته شتر رو بهش بدی کباب یه شبشه🤭

خودش خیاط خوبییه و کار میکنه همسرش و پسرشم کار میکنن ولی هنوز مستاجره🫤

چند روز پیش باهاش حرف میزدم میگفت دنبال خونه میگردم 😐

آخه آدم تو این سن  باید هنوز مستاجر خونه مردم باشه اونم با این درآمد🤨

باور کن معصومه جان یه دست لباس مجلسی میدوزه میگه دو و نیم میگیرم😵‍💫 پس کو این پولا🤔

همسرش حدود ۶۰ سالشه مغازه داشت جمع کرد الان سه سالی میشه تو اسنپ کار میکنه تازه دیسک کمر داره🙁

خودش تعریف میکنه میگه آره مثلا جوجه کباب درست میکنم واسه صاحب خونه میبرم  فلان و بهمان میگم خوب همون رو نگه دار واسه خودتون یه وعده بخورین میگه ما غذا مونده نمیخوریم🫤

میگم خوب کم درست کن میگه دستم به کم نمیره 😏

خوب یکی نیست بگه صاحب خونت دو تا مستاجر داره سه تا مغازه پایین خونتون اجاره داده بعد باید تو براش جوجه ببری🤨 میگه خیلی خسیسن و خلاصه کلی حرف دیگه🫤

نمیگم من خیلی خوبم تو مدیریت ولی به نسبت ایشون یک به صدم 😊

البته خیلی خانوم خوبیه ولی پز و چشم  همچشمی زیاد داره😵‍💫

ما یه مثل داریم که میگه فلانی پایین نمیشینه بالا هم جا نداره 😉

من بعضی چیزا رو بهش میگم ولی خیلی تعجب میکنه انگار با زبون فضایی ها حرف میزنم ولی خوب از شیری تا پیری دیگه بعضیا تغییر نمیکنن🤐

یعنی هر وعده سه جور غذا میپزه چون یکی ماهی دوست نداره اون یکی از مرغ بدش میاد یکی سالاد فقط میخوره یکی بانوشابه فقط غذا از گلوش میره پایین الا آخر🤔🙁

بخوام بگم سرتون سوت میکشه 🥲

در آخر بگم خزانه یه مملکت دستتون باشه مدیریت نداشته باشید چیزی نمیمونه نمونش کشور خودمون پنجمین کشور ثروتمند دنیا به لحاظ منابع و معادن و این وضعیتش همش هم بر میگرده به بی مدیریتی🤐😵‍💫

در حوزه کوچکش خانواده و بزرگش یه کشور 

پس درآمد اگرچه مهمه ولی مدیریت هزینه از اون صد در صد مهمتره 😇

ممنونم معصومه جان به خاطر پستهای مثل همیشه عالیت پایدار و سلامت باشی عزیزم😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خب و اما گزارش روز پنج شنبهپنج شنبه صبح که از خواب بیدار شدمدیدم صبح زود زهرا پیام دادهکه عصر بریم پ ...

معصومه جان ممنونم که گزارش دادین خوشحال شدم 🥰

بنده بی تجربه هستم و از شما و دوستان یاد میگیرم و بکار میبندم  خیلی خوشم میاد وقتی میگید در همه موارد باید بیست باشیم 

درحال تمرینم که در همه موارد زندگیم ۲۰ باشم 

سلام عزیزم از همه ی حبوبات دو کیلو ...فقط عدس و لوبیا چیتی که مصرفتون زیاد سه کیلو چای یک کیلو ...پن ...

معصوم جان دو کیلو گردو برای چند ماه مصرف میکنید؟ و اینکه گردوها برای هر نفر چجور تخصیصش میدین؟

قابل ذکره کلی ترشیش اضافی اومد که این ماه ریخت رفت....و اینکه اینجا به حرف معصومه جون رسیدم که میگه ...

ماشالله بهتون 

ولی یه چیزی بگم خصوصا عروسایی که زیاد با خونواده شوهر ارتباط دارن یا در مجاورتشون زندگی میکنن

من به عینه دیدم تو این جور موارد که عروس از سر دلسوزی میاد نکته ای یاد مادرشوهر بده که اگه اینکارو میکردی الان اینجوری میشد اگه اونطوری میکردی الان وضعت فرق داشت(منظورم به مدیریت اقتصادی)

خیلی مواظب باشین چون اینجوری مادرشوهر احساس میکنه کسی که جای دخترمه ازم چند سالی کوچکتره داره بهم راه و چاه نشون میده،و طبیعتا بهش برمیخوره

و به دنبالش ممکنه خیلی چیزا پیش بیاد مثلا جایی که فکرشم نمیکنید به فکر تلافی و تخریبتون باشه

سلام گلم ما مصرف شرتبتمون زیاد نیست 👌متاسفانه مصرف چای و قند ما زیاد ولی برای مهمون و اکثرا آخر شب ...

معصومه جون آره تبریزی ها معروفن به چای لیوانی خوردن برام سوال شد چه نوع چای مصرف میکنین معمولا  

سلام گلم ما مصرف شرتبتمون زیاد نیست 👌متاسفانه مصرف چای و قند ما زیاد ولی برای مهمون و اکثرا آخر شب ...

سلام  معصومه برای قورمه سبزی لوبیا و گوشت رو جدا میپزی ؟ 

2810