سلام به همه امروز میخوام زندگی مامان عزیزمو براتون تعریف کنم
راستش ما تو خانواده با شرایط مالی عالی به دنیا اومدیم و همه چیز تو بهترین حالت خودش بود تا زمانی که پدرم و از دست دادیم اینجا جاش نیست تا تعریف کنم فقط اینجوری بگم که عملا هیچ چیزی برامون باقی نموند
حتی تا سالها بعد حقوق هم نداشتیم
موقع ازدواج پدرم به مادرم مبلغ زیادی بابت هدیه میدن که برای خودش خرید کنه و طلا بخره ولی مامانم با اون پول منطقه خیلی خوب تهران خونه میخره و این خونه تو همه ی این سالها به دادمون رسید
یعنی ما تو منطقه مرفه تهران خونه داشتیم ولی هیچ حقوقی نداشتیم
مامانم خونمون و اجاره داد و ما برای چند سال رفتیم پیش مامانبزرگم زندگی کنیم
خانوما الان که فکر میکنم مامانم خیلی توانمند بود با وجود اینکه درآمد ما به منطقه زندگیمون نمیخورد ولی هیچوقت نزاشت ما این کمبود و بفهمیم
خیلی خوب بلد بود خرید کنه بهترین چیزهارو با بهترین قیمت میخرید
ما همیشه تو خونمون غذای تازه و گرم داشتیم
همیشه خونمون تمیز و مرتب بود
برای درس ما خیلی هزینه میکرد و ما همیشه کلاسهای خوب آموزشی و ورزشی میرفتیم
و به قانون کلی داشتیم وقتی اول ماه میشد و اجاره میگرفتیم تا موقعی که به بودجه مامانم برسیم ما لاکچری ترین خرج هارو میکردیم مثل رستوران و تفریحات خاص نصف ماه و هم مامانم با همون بودجه ای که مونده بود میگذروند این باعث شد که هیچوقت جلوی دوستامون که درآمد بیشتری داشتن کمبود حس نکنیم
این قانون باعث شد ما هیچوقت حسرت چیزی و نداشته باشیم
مامانم تا آخر عمرش دیگه نتونست پول خاصی سرمایه گذاری کنه
فقط تونست خونرو نوساز کنه و ماشین و
ولی بچه هایی و تحویل اجتماع داد که هیچ عقده و حسرتی تو دلشون نموند و نبود پدر و متوجه نشدن
ما تو بهترین دانشگاهای سراسری درس خوندیم و کار خیلی خوبی داریم
اینارو نوشتم تا بگم حواستون به بچه ها باشه خاطرات بچگی تا آخر عمر میمونه به موقع هایی مامانم مارو میبرد رستوران گرون یا مسافرت خوب ولی تا چند وقت بعدش دیگه خرج نمیکردیم و هیچ اعتراضی هم نداشتیم چون خیلی بهمون خوش گذشته بود
الان شرایط مالی خیلی تغییر کرده و تقریبا رسیدیم به دورانی که پدرم زنده بود و گاهی اوقات اصلا یادمون نمیاد که تو بچگیمون واقعا بی پول بودیم چون مامانم با قدرت و توانمندی نزاشت که بفهمیم
با خودم عهد کرده بودم که تمام اون خرج ها و سختی هارو با پول خودم برای مامانم جبران کنم حیف که خدا ازمون گرفتش و جبران شد بزرگترین حسرت زندگیم
قدر پدر و مادرهاتون و بدونین💔