2777
2789

خانوما من ی سوال داشتم 

عروسی خاهر دوستم دعوتیم 

بعد پرسیدم همینجوری قیمتارو گفت واسه هر نفر ۷۰۰حساب میکنه تالار 

حالا منم صاف تو بی پولیم همه چیمو از دوستام گرفتمه 

۵۰۰هم از دوستم گرفتمه واسه هدیه ولی خب کمه انگار 

ب نظرتون چ قدربدم؟؟؟

خانوما من این روزها خیلی ذهنم درگیرهشبا اصلا خوابم نمیبرهنمیدونم چه تصمیمی بگیرماگر خاطرتون باشه من ...

تنها پیشنهادی که به ذهنم میرسه اینه که برای اینکه موقعیت رو از دست ندی و به قول خودت تا سال دیگه هم که اصلا معلوم نیست اوضاع چطور باشه، امسال برای ارشد بری و سال آینده اگه از بورس گرفتنت مطمئنی از ارشد انصراف بدی و دکترا رو شروع کنی، درسته یه هزینه اضافی روی دوشت گذاشته میشه ولی خیالت راحته که فرصت رو از دست ندادی.

فقط دو تا نکته، اول اینکه خیلی از کشورها شما اجازه نمیده با ویزای دانشجویی کار کنی، پس از این نکته باید مطمئن بشی و بعدی اینکه این وسطا سعی کن رابطتو با همسرت بهتر کنی چون تغییر مکان یه مدت زمان محدود ممکنه روی بهبود رابطه تاثیر بذاره ولی مشکل همچنان به قوت خودش باقی می مونه و بازم از جای دیگه ممکنه بیرون بزنه.

امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلمان مدرک گوته میخواد بهترینش هم تو قلهک برگزار میشهبابت سرمایه هم خیلی نگران نباش زودتر از چیزی که ...

مشکل اینه الان ددلاین های اپلای بستست عزیزم تا اواسط دی ماه که اگر اون موقع اقدام کنم رفتنم میفته برای پاییز سال بعد (۱۴۰۴)

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها در خصوص کار کردن تو خونه بهتون بگم

من خواهر بزرگتر از خودم مجرد داشتم این بود که مادرم کار بهم نمیداد از بچگی سر یکسری اتفاقات تلخ مادر من سکته کرد و کامل فلج شد من چون از بچگی یاد نگرفته بودم نه بلد بودم خونه تمیز کنم نه حوصله انجام کار خونه داشتم نه بلد بودم خرید کنم نه بلد بودم غذا درست کنم سنم هم کم نبودا ۲۳ یا ۴ بودم مادر خدا بیامرزم فوت کرد و من نتونستم یاد بگیرم خونه رو مرتب کنم یکی بیاد خونمون یا یه غذای درس حسابی درس کنم 

خدا شاهده خیلی تلاش کردم ولی هیچوقت نتونستم بصورت مستمر ادامه بدم دلیلش هم این بود که این کارا نهایدنه نشده بود در من 

نه تونستم به داد مادر خدا بیامرزم برسم نه نتونستم ازدواج کنم

یادمه یبار ی خاستگار اومد خونمون پسرش نظامی بود ما هم وضع مالی افتضاح و منم بیکار مورد عالی بود واسم بود حداقل بظاهر  ،انقددد خونمون کثیف بود که خودم خجالت کشیدم چه برسه ب اونا ،رفتن پشت سرشونم نگا نکردن چندین مورد خاستگاریم سر همین تمیز نکردن خونه بهم خورد 

من الان مادرم فوت شده تنها زندگی میکنم ۳۵ سالم داره میشه ولی هنوزم ک هنوزه خونم تمیز نیست

...
ببخشید با احترام با نظرتون مخالفم واقعا دخترا نیاز دارن علاوه بر کلاسهای بیرون کار خونه هم یاد بگیرن ...

اصلا به خاطر کار خونه نگران نباش اولا زمونه تغییر کرده اگه دختر شما یه پزشک یه مهندس یه کارمند یا هر شغلی داشته باشه که توش موفق باشه نیازی نیست خیلی هم کار خونه بلد باشه منم تا وقتی ازدواج کنم هیچ کاری بلد نبودم حتی یه پلو ساده وقتی ازدواج کردم همه چی یاد گرفتم الان هم شاغلم هم بچه دار خیلیم از اطرافیانم بیشتر یاد گرفتم بعدشم شوهرای الان پا به پای زناشون تو خونه کار میکنم الان تو خونه ما تمام کارا با همسرم نصف نصف انجام میدیم حتی بیشتر مواقع همسرم آشپزی میکنه

تنها پیشنهادی که به ذهنم میرسه اینه که برای اینکه موقعیت رو از دست ندی و به قول خودت تا سال دیگه هم ...

ممنونم عزیزم بابت وقت و نظر و راهنماییت

اگه تو اون کشور دانشجوی ارشد باشم قانونش اینه که دیگه نمیتونم برای بورس اقدام کنم و حتی مصاحبش هم تو سفارت تهران انجام میشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

وای بسه تو رو خدا 

اینا حق الناس نیست که هی تبلیغ ب ل وو بانک میکنید هی بحث کی دخترش کاریه کی نیست میکنید؟ 

خیلیا مثل خود من با بچه کوچیک داریم وقت میذاریم میایم اینجا یچیزی یاد بگیریم هی حرفای مسخره رو کش میدن 

حق الناس حتما غیبت و بدی به بقیه اس؟ گرفتن وقت و انرژی بقیه نیست؟ 

چقدر هی تذکر بدن خود ادم نباید بهش بربخوره؟ 

اومدم بخونم بعد بنویسم مگه مغزی به به ادم میمونه 

هرکی روش تربیتی خودشو داره واقعا تو این دوره درک این موضوع سخته؟  

کاش اینجا گزینه ریمو داشت کاااااششششش

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
مشکل اینه الان ددلاین های اپلای بستست عزیزم تا اواسط دی ماه که اگر اون موقع اقدام کنم رفتنم میفته بر ...

عزیزم انشاله درهرکجا که هستید تمام مراحل زندگیتون موفق باشید..

بهتره این بحث روتودورهمی یاخصوصی ادامه بدید..ممنونم.

عزیزم انشاله درهرکجا که هستید تمام مراحل زندگیتون موفق باشید..بهتره این بحث روتودورهمی یاخصوصی ادامه ...

ممنونم

اگر دنبال کرده باشید من سوالم در مورد شرایط مالی بود

خانم عزیز مواردی که معصومه جان گفتند لازمه ی زندگی هر آدمی هست.من مطمئنم اگر بچشون پسر بود هم وظایفی ...

آرام خانم 

شما خودتون رعایت نمیکنیدا 

هزار بار گفتیم این موضوعو توی دورهمی ادامه بدید 

چرا رعایت نمیکنیدا واقعا؟

تاپیک مدیریت خرج و مخرجه اینجا 

و موضوعی که شما دارید درباره اش حرف میزنید هیچ ربطی به خرج و مخارج نداره 

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
خانوما من این روزها خیلی ذهنم درگیرهشبا اصلا خوابم نمیبرهنمیدونم چه تصمیمی بگیرماگر خاطرتون باشه من ...

عزیزم من شرایط روحی روانی شمارو کامل درک نمیکنم 

چون در جریان ریز اتفاقات که نیستم 

اما خودم اگر بودم چون شرایط دکترا گرفتن براتون اسونتره خرج تحصیل و خوابگاه و رفت امد و رو متقبل میشن 

دوباره نمیرفتم ارشد بخونم صبر میکردم این یک سال هم با شوهر سازش میکردم که مجبور به طلاق و خونه و خرج مخارج نشم درعوض ترغیبش میکردم همراهم. بیاد 

داشتن یه نفر اشنا همزبان اونم کشور غریب خالی از لطف نیس شاید شرایط جدید باعث بهتر شدن روابطتون شد بالاخره یه روزی عاشق هم بودین و تونستین باهم یه زندگی شروع کنین 

بازم صلاح کار رو خودتون بیشتر میدونید 

براتون ارزوی موفقیت میکنم  

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

خیلی زشته که باید دونه دونه تذکر بدیم 

میایم اینجا که دوتا نکته خوب یاد بگیریم که چجوری خرج و مخارج زندگی رو مدیریت کنیم

اونوقت تاپیک شده درباره ی تربیت بچه و وام و ب لو با نک و ویپاد 

دیگه هیچ انگیزه ای نداریم بیایم اینجا 

هر کسی بهتر میدونه چجوری بچشو تربیت کنه نیازی به اظهار نظر نیست 

درباره ی و وام و... هم بالاتر دوستمون گفت

با یه سرچ ساده توی گوگل میتونید جواب سوالاتتون رو بگیرید 

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
😂😂😂😂ای جاااانم عزیزم 😍 قربونتون برم من خودم هم دلم براتون لک زده بود ♥️ ولی چون تاریخ معین کرده ...

معصومه جون و همه دوستان عزیزم

من ازتون ممنونم که به من یاد دادین طلا بخرم

تاحالا چند نفر رو هم راهنمایی کردم و اونها دعا کردن منو که بدون شک ثمره اون دعا به همه خانم های این تاپیک که راهنمایی کردن میرسه

اینم چالش خرداد من 

۵۰۰ سوت طلای حقانی که خودم تحویل گرفتم

مسیرش خیلی برام دور نبود 

فقط هوا خیلی گرم بود اما گفتم همون ۴۰ تومن حیفه. دوباره پول رو پول گذاشتم و ۵۰ سوت دیگه میخرم بعدازظهر

میتونستم با اسنپ برم. برگردم یا بگم برام بفرستن

اما حیفم اومد

گفتم خداچهارستون سالم داده

چرا خودم نگیرم

اینم عکسش

اینقدر هول بودم که زود براتون بفرستم توی اتوبوس عکس گرفتم. 

گفتم بهشون حاج آقا تقلبی که نیست؟ گفت نه خانم تقلبی چیه. بعد بهم خندید  

خلاصه جونم بهتون بگه که با گلدان طلا ۱۷۰ تومن و ۳۰۰ تومن جمع شد و الان تنها ۱۲۰ تومن هزینه وکیوم دادم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810