2777
2789
خیلی زشته که باید دونه دونه تذکر بدیم میایم اینجا که دوتا نکته خوب یاد بگیریم که چجوری خرج و مخارج ز ...

خب الان میخواین من براتون در مورد تحصیل رایگان لیسانس و دندون و دارو و پزشکی تو کشورهایی مثل ایتالیا و آلمان و ترکیه بگم که آینده بچه هاتون رو از نظر مالی تامین میکنه هزینشم کمتر از ایرانه؟

یا بورسیه کشورهای مختلف در مورد ارشد و دکتری؟

هرکی هرچی بگه یه عده بهش ایراد میگیرن

فقط باید بیای بگی با یه سینه مرغ ۱۰ نفرو شام دادم تازه نصفشم موند که بهت چیزی نگن

حالا ۴ تا پست رد کردن نمیدونم واقعا چه کار سختیه

هرکس یسوالی داره دیگه یکی وام یکی بلو یکی خرج تحصیل یکی مهمونی یکی جهاز

حالا خود ما هم از شکم مادر بلو و ویپاد بلد نبودیم که من خودم ۱۰ بار تو این تاپیک سوال کردم تا یاد گرفتم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خب الان میخواین من براتون در مورد تحصیل رایگان لیسانس و دندون و دارو و پزشکی تو کشورهایی مثل ایتالیا ...

شما تشریف ببرید صفحه ی اول تاپیک قوانین رو بخونید بعد بیاید 

چهارتا پیام؟

۵ صفحه اس که تاپیک بدون هیچ محتوای خاصی جلو رفته 

همه بیکار نیستیم از صبح تا شب اینجا باشیم 

یکی مثل من بعد از یک ماه اومدم اینجا که مطالب مفید بخونم 

نه دعوا و جروبحث درباره ی شیوه ی صحیح بچه داری یا سوال درباره وام که همشم تکراریه 

این جزو قوانین تاپیک نبود خانم!

شما اگه از قدیمی ها باید متوجه میشید که قبلا روند تاپیک اصلا اینجوری نبود!

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنده خدا طرف میاد عکس طلا میذاره باز یه عده میگن الان فایدش چیه خب پول دادی طلا گرفتی نکته اقتصادیش چیه

اینجا آموزشگاه تخصص و تحیلیلگری بازار سرمایه نیست که نمیدونم دنبال چه نکته اقتصادی ای هستین

میخواین وضعتون خوب بشه باید مهارت یادبگیرید کار کنید

با کم کردن پیاز سیب زمینی نمیشه

اصراف نکردن و صرفه جویی و درست مصرف کردن و مدیریت خرج خونه از مهم ترین مهارت های لازم برای زندگیه ولی جای درآمد رو نمیگیره

برم گل گاو زبون بخورم😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خب الان میخواین من براتون در مورد تحصیل رایگان لیسانس و دندون و دارو و پزشکی تو کشورهایی مثل ایتالیا ...

ضمنا وقتی صاحب تاپیک

یعنی رویا جون

قبلا هم چندبار تذکر داده درباره ی وام و ویپاد و ... کمتر سوال کنید که صفحات تاپیک الکی جلو نره

دیگه هیچ جای حرفی نمیمونه!

شما برای سوالات خودتون میتونید تاپیک بزنید 

نیازی نیست اینجا بپرسید 

خانما واقعا پس انداز فقط پول رو پول گذاشتن نیست 

چرا نمیتونین تعامل داشته باشید ؟

تربین درست بچه بزرگترین سرمایه ی زندگی یه پدر مادر هست 

چجوری رفتار کنیم که سلامت روح روان و جسمش تامین بشه 

فقط درمورد پنجاه تومن گذاشتم کنار که نمیشه حرف زد مگه چقد میشه ازاینور اونور زد 

من حق میدم خیلیا واقعا وقت ندارن بچه کوچیک دارن نتشون کم هست میان چندتا نکته ی اقتصادی یاد بگیرن ولی خواهش میکنم یکم سعه صدر خرج کنین 

یه نفس عمیق بکشین پستی که خوشتون نیومد رو رد کنین 

ولی اگر بخونبش شاید یه نکته یاد گرفتی که دوسال بعد بدردت خورد 

باهم کنار هم خوش باشیم 

هرکسی که اینجاس دیگه ماشاالله باید تا الان گلیمش رو تونسته ازاب بکشه بیرون 

اینهمه صفحات اول راهکار دادن 

با هم مهربونتر باشیم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بنده خدا طرف میاد عکس طلا میذاره باز یه عده میگن الان فایدش چیه خب پول دادی طلا گرفتی نکته اقتصادیش ...

خب ظاهرا شما نمیدونید موضوع تایپک چیه اصلا

رویا جون قبلا گفته بود با امثال شما بحث نکنیم که تاپیک نترکه

بفرمائید گل گاو زبان میل کنید 

شما تشریف ببرید صفحه ی اول تاپیک قوانین رو بخونید بعد بیاید چهارتا پیام؟۵ صفحه اس که تاپیک بدون هیچ ...

کاربر قدیمی عزیز

اینکه تاپیک شلوغتر شده و بحث ها متنوع تر و سوالات بیشتر

نشون دهنده اینه که دوستان بیشتری با این تاپیک آشنا میشن و همراه هستن

خانومهای ارزشمند و هدفمندی که هرکدوم به صورتی برای بهتر شدن زندگیشون تلاش میکنن

شاید بهتر باشه ما در این مسیر صبور تر باشیم و به دیگران کمک کنیم

همونطور که معصومه جان با حوصله برای همه درصد بندی میکنن

مامان سبحان سوالات وام رو با جزییات جواب میدن

رویا جان تاپیک رو مدیریت میکنن...

کاربر قدیمی عزیزاینکه تاپیک شلوغتر شده و بحث ها متنوع تر و سوالات بیشترنشون دهنده اینه که دوستان بیش ...

یاس بیوتی عزیز

نمیگیم فقط درباره ی طلا خریدن و این چیزا صحبت کنید

برگرد تمام پیام های منو بخون

هیچ جا اینو نگفتم

فقط گفتم برای ادامه ی جر و بحث و سوالاتی که در حیطه ی مدیریت خرج و مخارج نیست بفرمائید دورهمی 

خودتم برگردی میبینی چندتا خانم فقط بخاطر تربیت بچه ها چه بی احترامی هایی بهم کردن

خب ما بعد از این همه مدت بیایم این بی احترامی ها رو بخونیم؟

واقعا رفتن به تاپیک دورهمی خیلی سخت نیست

خواهش میکنم حمایت نکنید از این بی احترامی هایی که تو این تاپیک میشه و اونو عادی جلوه ندید 

درباره ی وام و ویپاد 

از یه جایی به بعد پرسیدن سوالات تکراری ، برای خواننده های این تاپیک خسته کننده شده 

اینو بارها معصومه هم گفت 

رویا دقیقا بخاطر همین چیزا تاپیک دورهمی زد که مطالب باهم دیگه قاطی نشه 

این نظر شما چه ارتباطی با موضوع تاپیک داره؟چندبار تذکر دادیم که دیگه ادامه ندیدبفرمائید تاپیک دورهمی ...

بقول دوستمون نحوه صحیح تربیت فرزندان یکی از بزرگترین دستاورد زندگی و با اهمیت ترین سرمایه هر پدر و مادریه 😊

بعدشم دوست عزیز، الان شما چرا اینقدر موضوع رو کشش میدی🙂

من از وقتی یادم میاد همیشه در کنار خرج و مخارج از تربیت فرزندان هم صحبت میشد❤

چقدر خوبه که از پست هایی که بدردمون نمیخوره فقط رد شیم و اظهار نظر نکنیم🥰❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

خب من اومدم با گزارش امروز 

صبح از خونه زدم بیرون به جای اینکه با اسنپ برم با مترو رفتم 

قبل از اینکه از خونه برم بیرون یه بطری اب برداشتم چون مطمین بودن تشنه میشم و اب معدنی میخرم پس هزینه اب معدنی هم صرفه جویی شد 

بیرون به شدت هوس قهوه کردم ولی خودمو کنترل کردم تا رسیدم خونه برای خودم یه قهوه دبش درست کردم با شیر و تافی خوردم زیر باد کولر خیلی بهم چسبید هزینه قهوه بیرون هم صرفه جویی شد 

برای نهار مونده بودم چی درست کنم چون دیر شده بود و عجله هم داشتم اول خواستم به همسر بگم سر راه یه چیزی بخره و بیاد بعد با خودم گفتم بزار تو یخچال رو یه نگاه بندازم شاید بتونم یه کارایی بکنم 

دیرم یکم ماهی از مهمونی پریشب مونده 

یکم گوشت ماهیچه هم از غذایی که مامانم فرستاده بودن دارم 

با دوتا تخم مرغ

گوشتهارو ریش کردم و یکم سبزی کوکو هم بهش اصافه کردم و تخم و مرع و نمک و پودر سیر و زردچوبه و ادویه زدم یه دونه سیب زمینی کوچولو هم داخلش رنده کردم و سرخ کردم 

با نون و خیارشور و گوجه خوردیم نگم براتون که چقدر خوشمزه شده بود

به پاس زحمات امروزمم ۲۵۰ تومن از طلاسی خرید کردم جایزه خودم 

تا اخر ماه فکر نکنم بتونم طلای دیگه ای بخرم 

خرید طلای این ماه منم شد ۶۰۰ سوت سکه طلا از اسنپ پی که باید قسطی پرداخت کنم و این ۲۵۰ تومن که معادل ۷۳ سوت شده 

درسته خیلی کمه ولی با شرایط من واقعا عالیه اینم از دوستان اینجا یاد گرفتم و معصومه جون که میگن هزار تومن هزارتومن هم با ارزشه وگرنه که من ادم اینجور صرفه جویی نبودم و با این شرایط مالی که دارم و اقساط😭

کلی هم کم میاوردم و قرض میکردم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بقول دوستمون نحوه صحیح تربیت فرزندان یکی از بزرگترین دستاورد زندگی و با اهمیت ترین سرمایه هر پدر و م ...

ما داریم جلوی جر و بحث رو میگیریم که بخاطر تربیت و بچه داری تاپیک نترکه

اونوقت شما....😐

پوووف 

یاس بیوتی عزیزنمیگیم فقط درباره ی طلا خریدن و این چیزا صحبت کنیدبرگرد تمام پیام های منو بخونهیچ جا ا ...

متوجهم عزیزم خودم هم تذکرات شمارو لایک کردم ولی دیگه پست های تذکر شما فکر میکنم از پست های بچه داری بیشتر شده پس در جهت فرمایشات خودتون و حفظ نظم تاپیک و احترام به دوستان دیگه این بحث رو ادامه ندیم که همین الانشم از رویاجون کارت قرمز گرفتیم🙈❤

آرام خانم شما خودتون رعایت نمیکنیدا هزار بار گفتیم این موضوعو توی دورهمی ادامه بدید چرا رعایت نمیکنی ...

بنده اگر یکبار رعایت نکردم

کاربر محیط حداقل شش ماهه داره تبلیغ ویپاد پسرش و بلو رو میکنه و همه‌ رو عاصی کرده...

متوجهم عزیزم خودم هم تذکرات شمارو لایک کردم ولی دیگه پست های تذکر شما فکر میکنم از پست های بچه داری ...

من فقط میخواستم خانم هایی که بهم بی احترامی کردن سر تربیت بچه داری باعث ترکیدن تاپیک نشن ولی نمیدونم چرا من آدم بده شدم

بگذریم

بهتره ادامه ندیم💚🌱

2810