2777
2789
نه یه کارته ب اعتبار ۲۰م میری هاکوپیان ب اندازه ۲۰م خرید میکنی پول نمیدی دیگه

یه فکته که مشتری هاکوپبان  باشی تو دیوار نمیگردی دنبالش🙌 

نمیدونم یه مرد عزیزی نزدیکت هست که دلت بخاد براش این هزینه رو کنی یا نه مثل پدر ،همسر ،یه دوست یا هر کسی که تو اون لباس شیک و تو تن اش ببینی و کیف کنی 

میشه توضیح بدین راهنمایی کنید چقدر سرمایه باید داشته باشیم ؟

عزیزم من اصلا در مورد اعتبار یا امتیاز اسنپ چیزی نمیدونم خودم سوال کردم ببینم خرید با اسنپ چطوریه😄

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای با سوادی اقتصادی لطفا راهنمایی کنید حدود ۴۰۰ میلیون پول دارم تا یکسال دیگه بهش نیاز ندارم به ...

سکه امامی بخر یه بخشی اش هم بذار تو یه حساب که معدل حساب بهت بده بتونی وام بگیری بعدا باهاش

سلام عزیزم وام زوجین رو فقط برای خرید خونه میتونید بگیرید و وام ودیعه مسکن رو هم باید اجاره نامه داش ...

من اصلا نقدینگی ندارم این پول رو. واقعا برای ودیعه میخام ولی الان قرار نیست قرارداد ببندیم میشه قرار داد سوری بست؟ خیلی سخت میگیرن؟ ضامن دو تا میخاد؟ 

خانمای با سوادی اقتصادی لطفا راهنمایی کنید حدود ۴۰۰ میلیون پول دارم تا یکسال دیگه بهش نیاز ندارم به ...

من جای شما بودم برای اینکه سرمایه گذاری بدون ریسکی کرده باشم نصف پول رو میدادم سکه تمام میخریدم .

نصف دیگه رو هم میگذاشتم صندوق افران یا هر نماد دیگه ای از صندوق های درآمد ثابت .

البته تامین مالی هایی مثل حلال فاند یا کارن فاند یا دونگی فاند و .... هم سودشون حدود ۴۰ الی ۴۵ درصد هست سالیانه ولی اونها رو حتما خودتون در موردشون تحقیق کنید . 

من اصلا نقدینگی ندارم این پول رو. واقعا برای ودیعه میخام ولی الان قرار نیست قرارداد ببندیم میشه قرار ...

فکر میکنم قرارداد فقط باید کد رهگیری داشته باشه ولی دیگه به سوری بودنش فکر نمیکنم کاری داشته باشن . 

سلام عزیزم  این امتیاز اسنپ کجا نمایش داده میشه و از کجا بفهمیم چه چیزهایی میتونیم بخریم با ام ...

صفحه اول اسنپ ک واست باز میشه

یکی از گزینه ها نوشته سرویس اعتباری

بزن روش

وارد اسنپ پی میشی

اون بالا عدد اعتبارتو نوشته

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
یه فکته که مشتری هاکوپبان  باشی تو دیوار نمیگردی دنبالش🙌  نمیدونم یه مرد عزیزی نزدی ...

اتفاقا کارته رو دادن ب شوهرم ولی پولشو لازم داریم واقعا

شوهرم بیچاره پولشو بیشتر لازم داره تاخریدشو

اون قسمت اول پیامتونو متوجهش نشدم

مثلا تو دیوار طرف اومده میگه ۱۰م میخوامش خیلی قیمت پایین میگن

دوستان من اینجا با طلاسی اشنا شدم.رفتم سایتشو یه نگاه انداختم بعد توی بازار برنامشو پیدا کردم منتها خیلی از نظرات هم منفی بود.مثلا میگفتن کار مزدش بالاهست.یعنی موقعی که میخای طلا بگیری باید بین یک تا دو درصد کارمزد بدی وقتیم بخای بفروشی باز همین مقدار ازت کارمزد کم میکنن.و اینکه من قیمت طلایی رو که زده بود با چندتا سایت دیگه چک کردم حدود ۱۰ت اختلاف داشت یعنی بالاتر زده بود.

دیگه سایت یا اپلیکیشن مناسب تر با کارمزد کمتر نمیشناسید؟؟؟؟؟ غیر از حقانی .

مثلا الان ۲۵۰هزار ت پول دارم نمیخام برم پارسیان بردارم چون نگه داریش برام سخته تا به یک گرم نرسه پولم دوست ندارم خرید کنم.تو این مدت باید چیکار کرد تا ارزش این پول خورده هامون حفظ بشه؟؟؟

بچه ها از احسان گلد خرید نکنید❌️❌️❌️ من ۱۸روز پیش  پول ریختم گوشواره سفارش دادم 8,808,000تو ...

چرا خریدتو کنسل کردی؟

میگفتی گوشواره رو میخوام 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سکه هاتون رو از کجا خریدید تقلبی بودن  آخه منم آنلاین سفارش دادم استرس دارم 🥲

از یه طلا فروش خریدم نگران نباش عزیزم برای من پیش اومده قرار نیست ‌واسه همه این باشه🌸

شما هم وقتی رسید دستتون به یه طلا فروش معتبر نشون بده👌

برای خورشید پس از شبهای طولانی
2810