2777
2789
😂😂😂😂

والا بخدا 😆😆😆همش تو نی نی سایت دنبال پارسیان هستن 

زن باید شیک باشه به خودش برسه کیف کنه ...نه اینکه مرتب چرتکه دستش باشه حساب بادمجون خیار گوجه های یخچالش کنه 

چیه همش پارسیان پارسیان 😁😁😁

البته مخالفا منو ببخشن 😜😜😜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا بخدا 😆😆😆همش تو نی نی سایت دنبال پارسیان هستن  زن باید شیک باشه به خودش برسه کیف کنه .. ...

البته سو تفاهم نشه من خودمم هم طلا پس انداز میکنم

هم سعی میکنم مخارجم رو مدیریت کنم

هم خیلی وقتا جلو خودمو گرفتم بیرون غذا نخوردم اومدم خونه

ولی دیگه یجایی مثل عروسی دخترخاله و فامیل نزدیک که هزارتا چشم رو ادمه جای صرفه جویی نیست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
البته سو تفاهم نشه من خودمم هم طلا پس انداز میکنم هم سعی میکنم مخارجم رو مدیریت کنم هم خیلی وقتا ج ...

آره منم منظورم همینه 

واقعا بعضی جاها واجبه به خودت برسی به تفریح و گردشت برسی 

به وضعیت خونه زندگیت برسی 

پس انداز خوبه ها خیلیم عالیه ...ولی نه اینکه خودتو اذیت کنی مرتب چرتکه دستت باشه 

اینطوری آدم لذت نمیبره از زندگیش 

البته سو تفاهم نشه من خودمم هم طلا پس انداز میکنم هم سعی میکنم مخارجم رو مدیریت کنم هم خیلی وقتا ج ...

ولی کلا ادما با هم فرق میکنن من خودم اصلا اهل ارایش نیستم و اصلا لوازم ارایش ندارم

یه ضد افتاب رنگی دارم یه ریمل که فقط عیدو عروسیا میزنم و چند رنگ خط لب که جای رژ استفاده میکنم. چن سال پیش عروسیه برادرم بود همه رفتن از یه هفته جلوتر وقت ارایشگاه گرفتن و کلی چیتان پیتان کردن😁من تا ساعت ۳ظهر داشتم فیلم سینمایی میدیدم بعدم دوش گرفتم موهامو اتو کشیدم یه ضد افتاب همیشگی و ریمل و رژ

حتی رژ گونه هم نداشتم رفتم تالار از دختر خالم گرفتم😃

البته خیلی دوس دارم خانومایی که ارایش میکنن و با شبنیون میان عروسی اما مدل منم اینه دیگه🤭

نه گفتن توقع جهاز انچنانی نداریم میشه راهنماییم کنین؟ الان ۱۵ دارم برم یه النو مستعمل بخرم یا د ...

عزیزم ازمن به شمانصیحت خواهرانه میگم همه پس انداز و پولت رو به جهیزیه نده جهیزیه بهترین و کامل ترین هم ببری کسی نمیادازت تشکرکنه بعدا مینونی خیلی چیزا روبخری گذشته ازاین خیلی وسیله هاواااقعا استفاده نمیشه...مطططمن باش بعدخودت ازخریدن خیلی وسیله ها پشیمون میشی...

فقط یسوال میتونم بپرسم اینکه وام ازدواج دادین به همسرتون قسطشم ایشون میریزن یا پای شماست؟؟؟

سلام دوستان من چهارصد پونصد تومن پول قبل از پاییز نیاز دارم وام زوجین یا وام ودیعه که میگن چیه؟ میشه توضیح بدین ما خونه سازمانی میشینیم و خونه ب اسممون نیست 

میشه مامان سبحان رو تگ کنید لطفا

وای تو رو خدا ول کنید این پارسیان ها رو 😁😁😁 تو عروسی باید خیلی شیک و جینگیلی بری  برو آرای ...

منم همین طورم نمیخام از کسی بد باشم ولی این پول هم پس انداز این ماهم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
این پارسیان چیه همرو گرفتار کرده هی پول جمع کنم پارسیان بخرم برو عزیزم خوشگل و شیک باش عکس های قشنگ ...

حتما😅

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
نظرم این بود که توی بانک مهر حساب باز کنم از اعتبار اون وام بگیرم و لب تاپ بخرم

هرطور خودتون صلاح میدونید ولی من اگه وسیله ای لازم داشته باشم و پولش فراهم باشه برای خریدش درنگ نمیکنم با این وضعیت بی ثبات...

وای تو رو خدا ول کنید این پارسیان ها رو 😁😁😁 تو عروسی باید خیلی شیک و جینگیلی بری  برو آرای ...

ولی اگر خیلی وقته عروسی نرفتی و هزینه نکردی حتما هزینه کن حسابی خوشگل کن.

من روی این مورد حساسم و عروسیا (مخصوصا اقوام نزدیک تر) همیشه شیک ترین هستم.

اینجوری هم شوهرم رو بالا بردم که خرج کرده هم خودم توی دوست و آشنا حس خوبی دارم.

رنگ مو هم که چند وقتی میمونه برات.

گاهی به دلت نگاه کن.🥰

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
سلام دوستان من چهارصد پونصد تومن پول قبل از پاییز نیاز دارم وام زوجین یا وام ودیعه که میگن چیه؟ میشه ...

سلام عزیزم وام زوجین رو فقط برای خرید خونه میتونید بگیرید و وام ودیعه مسکن رو هم باید اجاره نامه داشته باشید و بعد داخل سایتش ثبت نام کنید و برید دنبال وام .

بانکهای دیگه برای وام دادن حتما سپرده میخوان ، الان نقدینگی خودتون چه قدر هست ؟

سلام دوستان✨

🟥🟥🟥 پیوستن به کمپین حذف تاپیک از ۲ تیر به مدت ۴ روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه❤️ نه تاپیک بزن نه پست بگذار ❤️ یک بار بیایین متحد باشیم 💞درخواست دوستی (آقایون)ممنوع .یه دختر مهربون اما زود از کوره در میرم🤣اگه مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله ی جرو بحث ندارم نه دردسر میخوام نه دعوا. 
2810