2777
2789
اتفاقا کارته رو دادن ب شوهرم ولی پولشو لازم داریم واقعا شوهرم بیچاره پولشو بیشتر لازم داره تاخریدشو ...

شما برو جلوی فروشگاه هاکوپیان به مشتریاش پیشنهاد بده بگو ۱۷تومن ازت برمیدارن

من الان عروسی دعوتم دختر خاله ام همه هم آرایشگر و موهاشونو رو رنگ میکنن من از جای خیلی ارزون پرسیدم ...

مگه چون همه رنگ می کنن شما هم باید رنگ کنی؟؟؟؟ اگر موهات رو دوست داری الکی دست بهش نزن 

من موهای خودم مشکی هست سفید هم داره با اینکه خیلی بهم گفتن موهات رو رنگ کن اما من چون موهام رو دوست دارم بهش دست نمی زنم ///  قرار نیست برای یک مهمونی چند ساعته خودمون رو خالی کنیم 

مهم اینه که آدم اعتماد به نفس داشته باشه 

الان ساده شیک تر هست 

تا مو‌ شینیون شده و هزار رنگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۴ نفر کامنتمو لایک کردین ولی درییییییییغ از یه راهنمایی🥲🥲🥲 سلام خانم های گل و با درایت🌺 لط ...

چرا وام رو دادی به همسرت؟؟؟؟؟ 

جهیزیه خریدن اصلا وظیفه دختر نیست که اینجوری دختر رو تو منگنه قرار میدن 

سلام عزیزم  من ۲۰ هزار امتیاز دارم چجوری میتونم خرید طلا داشته باشم ؟

برو تو قسمت خرید اعتباری اونجا نوشته عزیزم 

منم باهاش ضد آفتاب و ژل شستشوی صورت و ریمل و سایه و رژ گرفتم 🙃

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
چرا وام رو دادی به همسرت؟؟؟؟؟  جهیزیه خریدن اصلا وظیفه دختر نیست که اینجوری دختر رو تو منگنه ق ...

عزیزم وام دادم خونه خریدیم.

جهیزیه هم گفتن درحد توانت بخر توقع جهیزیه انچنانی ندارن

۵ تیکه بزرگ داماد میخره

خداییش بعضیا ی سوالایی میپرسید ک بچه ۵ ساله هم جوابش رو میدونه 

دارم از  گشنگی میمیرم طلا بخرم یا غذا

دندونام کلا خرابن روز ب روزم بدتر میشن طلا بخرم یا به دندونام برسم

یه سال لباس نخریدم ی مقدار پول ب دستم میرسه لباس بخرم یا طلا

طلا و پس انداز خوبه ولی همه چی ب جاش شما وقتی ی خونه و ماشین معقول با ی مقداری پس انداز برای رو آینده نامعلوم داشته باشی دیگه ب نظر من نیاز نیس از همه چیت بزنی برای بعدنی جمع کنی که اصلا معلوم نیس ما باشیم یا نباشیم 

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
عزیزم وام دادم خونه خریدیم. جهیزیه هم گفتن درحد توانت بخر توقع جهیزیه انچنانی ندارن ۵ تیکه بزرگ دا ...

خیلی خوبه که خب وامتون برای خونه رفته 

شما از چی ناراحتی.

جهیزیه هم حرفی و حدیثی که نیست هرچقد توانت هست میبری 

معالمه نیس که بگیم طرفین سود بیشتری کنن 

هرچقد وسیله باشه خودت استفاده میکنی نباشه باید اول زندگی با سختی بگذره تا تکمیل کنی 

ولی زیاده روی نکن نه در قناعت نه در خرید 

من بیست ساله خانه دارم شاید بعضی تکه های جهازم هنوز تو کاورن یا زیر پنج بار بیرون اومدن 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810