2777
2789

دوستان تاپیک باز رفته تو پربازدید آیا؟؟؟؟ 🙄🙄🙄😬😬😬🫤🫤🫤

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا سواد پولی داشتن خیلی خوبه باید جلوی نشتی ها رو گرفت اما با خساست هم زندگی نکرد 

من ۳ تا عروسی پشت هم دعوتم . باردارم و ماهای اخرمه 

میخواستم اتلیه هم برم 

عروسی خواخرشوهرمه و جایی ک تالار گرفتن اشانتیون ورودی باغ برای عکاسی  رو برای ۱۰ نفر رایگان کرده  منتها هزینه عکس میگیره 

به نظرتون همون روز با خودم لباس بچه ببرم تو باغ عکسای بارداری هم بگیرم و دوباره آتلیه بارداری نرم و هزینه باغ ندم ؟ 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
سلام مبارک باشه.میشه بگید چیا خریدید. من دنبال ضدآفتاب و آب رسان خوبم

ضد افتاب لافارر- ابرسان كلينيك- ريمل گياهي نيوول- بي بي كرم فارماسي-كرم دور چشم لافارر-تونر سيمپل-سرم سي لافارر-مرطوب كننده سيمپل اينا كلا ليست خريدم اما اگه به موقع اوودن بقيه رو ميخرم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
من الان عروسی دعوتم دختر خاله ام همه هم آرایشگر و موهاشونو رو رنگ میکنن من از جای خیلی ارزون پرسیدم ...

نصفشو بردار پارسيان بخر خيالت راحت باشه كه پس اندازتو كردي نصف ديگرشم رنگ بخر وسيله ارايش بخر خودت كاراشو انجام بده الان شينيون مد نيست زياد هرچه ساده تر زيباتر و بعد ده سال هم از مد نميفته... 

بعدشم زياد هزينه نكن صحبته يه شبه و همه و همه ٤-٥ساعت ........بعدش همه يادشون ميره الان بعد چندسال چندتا عروسي يادته كه خودت يا اطرافيان چي پوشيده بودن ... مگر عروسي درجه يك در حد توان بايد به خودمون برسيم اونم نه زلم زينبو كنيم باز ساده در عين حال شيك كلا من لباسهاي ساده بدون طرح خوشم مياد و موي يه دست ساده  تيره و زيورالات ظريف ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
نصفشو بردار پارسيان بخر خيالت راحت باشه كه پس اندازتو كردي نصف ديگرشم رنگ بخر وسيله ارايش بخر خودت ك ...

کلا لباس داشتم از قبل آرایشگاه ها خیلی گرون شدن دو سال موهامو رنگ نزده بودم 

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
پارسیان بخر ،بعد یه رنگ مو شماره ۶دودی و ۷ طلایی بگیر ترکیب کن بزن به موهات یه ارایش ساده و تمام از ...

ترکیب اینا چه رنگی میشه،؟

من ۲ساله موهامو رنگ نکردم اینقدر هزینه هاهم بالاس نمیتونم برم آرایشگاه 

چطور توخونه رنگ کنم؟

به به مبارکه منم همیشه طلای ابشده و کارکرده میخریدم  اخیرا بااجرت بالاتر هم میخرم چون دلم می ...

سلام عزیزم 

این امتیاز اسنپ کجا نمایش داده میشه و از کجا بفهمیم چه چیزهایی میتونیم بخریم با امتیازمون؟

من ۲۰ هزار امتیاز دارم

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
و اینکه اگه اولین خریدتون هست مثل من کد تـ خفیف بزنید ۱۰۰ هزار تومن کم میشه در واقع مثل اینه که ...

سلام عزیزم 

من ۲۰ هزار امتیاز دارم چجوری میتونم خرید طلا داشته باشم ؟

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران

بچه ها از احسان گلد خرید نکنید❌️❌️❌️

من ۱۸روز پیش  پول ریختم گوشواره سفارش دادم 8,808,000تومن هنوز ب دستم نرسیده

هزار بار تیکت ارسال کردم

شماره شبا گرفتن گفتن اخر هفته واریز میشه

حدود ۲۳ روز این پول توی حساب شون میمونه

بعد شاید بدنش و کارمزدبانکی هم کم میکنن

اگه ۸میلیون ۲۳روز تو ویپاد میموند کلی سکه گیرم میومد😭

الانم  طلا رفت بالاتر همین ۲ونیم گرم رو باید کلی پول بزارم روش

😔😔😔

2810