2777
2789
قشنگم اگه میتونی دو سه سال دیگه باز هزینه کنی ارزونه رو بگیر اما روکش ماشین چون در معرض سرما و آفتا ...

قصدمون اینه خدا بخاد جمع و جور کنیم ماشین رو تا آخرسال عوض کنیم.واسه همین دودل شدم بازم از نطرت ممنونم گلم 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم آره به خدا اصلا هیچ توقعی ندارم فقط میخوام نگن بچه طلاق همینه دیگه  همسرم خودش بچه ...

عزیزم معلومه دل مهربونی دارین.  ایشالا که نتیجه کارتون رو خواهید دید 

سلام و صد سلام به روی ماه همگی😍🥰 امروز سه شنبه و پونزدهمین سه شنبه از هفته ۵۲ هستش مبلغ پس ...

سلام 

عزیزم متاسفانه من عقب افتادم چند وقت مریضی خودم و مامانم خیلی نشده کار کنم 

ان شاالله خودم رو به زودی میرسونم بهتون

هفته آخر اسفند رفتم بانک سپه برای وام نگین آتیه افتتاح حساب کردم

آخه بدجووور فوکوس کرده بودم رو خرید خونه 😅

برای دو ماه پول سپرده کردم، معادل سپرده امتیاز وامم شد

با اینکه دو ماه و دو سه روز شد ولی یه کم کمتر دادن🤔

سوالم کردم ولی با جوابشون قانع نشدم(اشکال نداره خیلی کم نکردن)

دوشنبه مدارک رو برای استعلام بردم

امروز صبح هم با ضامن و … رفتیم برای امضا و قبل ساعت ۳ وام رو واریز کردن خداروشکر

راستی ۲۱ درصده و ۳۶ ماهه

وام رو به حساب رسالتم انتقال دادم تا امتیازم بیشتر بشه

میتونستم امروز بدون خرج باشم ولی دلم خاست یه کم ولخرجی بکنم🫣

همش ۱۴۴ تومن واسه شکم😅

بنظرم ذهن وقتی مقاومت من رو در مقابل خرج غیر ضروری میبینه، یوقتایی خسته میشه

آخه من واقعا رعایت میکنم مخصوصا تو این شرایط خاص

درسته اینجا گزارش نمیدم، چون راستش برام نوشتنش سخته( هیچوقت انشا رو دوست نداشتم😁) ولی حواسمون هست

قصدمون اینه خدا بخاد جمع و جور کنیم ماشین رو تا آخرسال عوض کنیم.واسه همین دودل شدم بازم از نطرت ممنو ...

پس اگه این قصد رو داری ارزون رو بگیر و تا میتونی پول جمع کن تا ماشین بهتری بخرین

اون موقع حتی 10 میلیون هم طلاییه و شاید بشه باهاش 2 3 سال بالاتر ماشین خرید

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

اون روزی که طلا ۳۲۷۰ بود

دیدم دی جی پی ۷۵۰ بهم اعتبار داده مجدد

قبلی رو‌ تسویه کرده بودم

اومدم پارسیان نیم گرمی سفارش دادم و امروز تحویل گرفتم

فکر کنم دیگه دارم به پارسیان ایمان میارم😁

اونم با این شرایط قسطی طور دی جی پی، بنظرم ایده خوبی باشه

سلام خانما 

من از اینجا مدیریت یاد گرفتم 

حالا امروز با همسرم یه دعوا سخت داشتیم 😉

پولا همه ب باد داده 

چون ب شدت بد خرج و ول خرجه 

دیگه اخرش گفت پولا همه دست تو نمیدم 😏

ک هی پیامش برات بیاد 

اخع من تازه مخفی رو فهمیدم 🙄

چ کنم ؟ خدایا 

بخدا قسم شاید باورتون نشه ولی نردیک نهصد تومن همین امروز ب الکی الکی باد داد

جالب اینکه هر روز این کارشه این سه چهار هفته سکوت کردم گفتم شاید دیگه کوتاه بیاد 

تو نگو این کارشه همیشه

گفتم ماشین نداریم چرا هدف نمیزاری 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
عزیز دلم ❤️ چرا قبلا که در این باره صحبت کردیم  گفتم که همسر من هم به شدت آدمی بود که سخت گ ...

ممنون که برام نوشتی .احساس میکنم سبک شدم .الان دقیقا من جایی هستم که همسرم بهم اعتماد نداره 

میبینه می‌خوام برم جایی میگه خودم میرسونمت .خلاصه هی بهانه میاره که من تنها بیرون نرم .از لحاظ مالی هم بهم اعتماد نداره. من یکم مخفی جمع کردم دیدم رابطه ام با همسرم داره خراب میشه دو دفعه آخری. بهش گفتم  دارم طلا میخرم گفت هیچی ازم مخفی نکن .

.شما اون زمان قدیم  طلا مخفی می‌خریدی ؟ یا همه چی آشکار بود تا به اعتماد رسیدی بعدش مخفی شروع کردی ؟ 

ببخش عزیزم تند رفتم ولی عزیز ماها که اول زندیگمونیم این حرفها و این تجربه های شما مثل چراغ راه برای ماست .خودت نمیدونی اینجور حرفها مثل یک الماس برام میمونه که از زندگی سرد نشم و با قدرت ادامه بدم .خدا پدر و مادرت بیاموزه که مثل نور میمونی برام .خدا برای دخترات بسازه یک زندگی شیرین و خوب را .انشاا...

سلام خانوما شرمنده میدونم ربطی به تاپیکتو ن نداره 

میشه برای پسر 9 ساله همسایمون دعا کنین

مامانش برا زایمان رفته بوده بیمارستان، این طفلکم میاد از خیابون رد بشه بره پیش باباش یه ماشین بهش میزنه و فرار میکنه، عملش کردن و الان داخل کماست، دکترا گفتن اگه خونریزی سرش تموم نشه و مغزش ورم کنه دیگه امیدی بهش نیست، امروز تازه به مامانش گفتن چی شده حال مامانم بده همش غش میکنه، 

لطفا برای سلامتیش دعا کنین

ممنون از همتون

خانم ها لطفا نظر بدید من آن طلا ها رو برای سرمایه‌گذاری خریدم ولی الان دوست دارم طلایی میخریدم که اس ...

بله راستش من همینکاروکردم طلای زینتی بهم انگیزه میده خوردخوردخریدم رفتم تحویل دادم مثلااینباردوتاالنگوبرداشتم

ازدوساب پیش ضررهم نکردم شکرخدا طلاروبه رشد همیشه

نگران نباش ببین چطورانگیره ات بیشترمیشه

دنبال ادا واصولم نبودم

الان چندین تاانگو دارم منتها ۳مدل مختلف نزدیک بهم چون به مرورخریدم 

پس انداز خودم بوده فکراقتصادی خودن بوده نوش جونم😆

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810