دوستان من توی دو ماهی که خواننده ی خاموش این تاپیک بودم یه سری تغییرات ریز دادم که انشالله به تغییرات درشت هم برسم🥰چند ماهیه که مادر شوهرم برای بچه ها هرچند روز یکبار تخم مرغ محلی و کیک و شیرینی عسل و پفک میفرسته که من روزای اول همشو میدادم بچه ها سریع میخوردم میرفت ولی الان تقسیم میکنم وتوی چند روز میدم میخورن هم پرخوری نمیکنن هم مدیریت میکنم و پولی که برای خرید خوراکی میدادم قبلا الان میزارم کنار .
مورد بعد اینکه من همیشه غذای اضافه رو میفرستادم برای سگ و مرغ و جوجه های مادر شوهرم که البته این کار درستی بود و هیچ شکی نیست ولی الان غذای اضافه ای که تازه باشه رو میزارم یخچال وقتی بچه هام گرسنه آن بین روز میدم بهشون که این باعث شده کمتر کیک و کلوچه بدم بهشون و شکلات رو کاملا حذف کردم
مورد بعد اینکه اصراف کاریم رو بشدت کم کردم و همینطور روغن رو کمتر میریزم و به قول معصومه جان از هرچیز دوقاشق میزارم بمونه برخلاف قبلا که روغن چکه میکرد از برنج و ته دیگم
برای مهمون جدیدا فقط یک مدل غذا درست میکنم
و وقتایی که سوپر میرم هرچی دیدم ور نمیذارم هرچی که واقعا نیاز دارم و هله وهوله رو خیلی کم کردم بجاش معجون و شیرموز و آب هویچ میخوریم
خونه ی کسی میخوام برم اول نگاه میکنم ببینم چی از خونه میتونم ببرم بعد دست تو جیبم میکنم
قدر ظرف و ظروف و وسیله هامو خیلی بیشتر از قبل میدونم درصورتی که قبلا از هیچی مراقبت نمیکردم و وقتی خراب میشد میگفتم چه بهتر میرم بهترشو میخرم که این یه مدل کفر نعمته و خیلی چیزای دیگه از اینجا یاد گرفتم و عمل میکنم که فعلا همیناش یادم بود امیدوارم که مفید باشه
راستی یارانه رو به 3قسمت تقسیم کردم
400برای لباس خونگی بچه هام که هر ماه برا یکیش میخرم هزینه ی لباس بیرونی با درآمد همسرمه
و ماهی 500برای ظرف جدید چون میخوام تا عید که 10ماه دیگه مونده بهم فشار نیاد برای خرید و هرماه یچیز میخوام بخرم یه ماه آجیل خوری یه ماه بستنی خوری
300هم برای تولد شوهرم میزارم کنار که آبان ماهه و این فقط هزینه ی کیک و دسره ولی نمیخوام بهم فشار بیاد یهو چون مناسبت های زیادی هم این وسط داریم که باید کادو بدم