2777
2789
اون روزی که طلا ۳۲۷۰ بود دیدم دی جی پی ۷۵۰ بهم اعتبار داده مجدد قبلی رو‌ تسویه کرده بودم اومدم پا ...

عزیزم شما اون سری گفتین از بابت پارسیان های دی جی کالا خیالتون راحت باشه

میخواستم ببینم شما تا حالا پارسیان دی جی کالا رو فروختید؟

منظورم اینه که ازاین جهت میگید خیالتون راحت باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه قشنگا

من گاهی نمیتونم پیامهای مفید و قشنگتون رو لایک کنم فکر کنم بخاطر باگ سایت هست😬

امروز با همسرم بیرون بودیم خیلی گرسنه شدیم و تقصیر خودمون بود دیر از خواب بیدار شدیم صبحونه خوردیم رفتیم بیرون

طبق روال قبل همسرم گفت میخوای بریم این رستوران

گفتم نه الان خونه مرغ نداریم بریم مرغ بخریم میبریم سریع تو هواپز درست میکنم و حدودا ۲۰ دقیقه ای امادس

این هواپز ما رو که خیلی غذای بیرونی میخوردیم نجات داده

یعنی قشنگ شاید نهایت ماهی یکبار رستوران بریم

قبلا هفته ای ۲ بار حتما میرفتیم چون میگفتم اوه تا غذا اماده بشه گرسنه هستیم ولش کن

دیگه خلاصه رفتیم مرغ فروشی برای ۷ وعده رون مرغ رو خورد کرد کبابی کرد و شد ۷۰۰

اومدم ده دقیقه خوابوندم تو پیاز و زعفرون و بعد بیست دقیقه ای رون مرغ شبیه کباب بیرون یکدست درست شد و چند تا گوجه هم کنارش گذاشتم تو همون هواپز

بقیه مرغها هم گذاشتم برای وعده های بعدی

بچه ها یخچال خونه رو اصلا دست کم نگیرین نصف صرفه جویی ها از تو اشپزخونه هست

من متاسفانه اصلا حواسم به یخچال خونم نبوده هیچوقت

اینو مدیون شما و معصومه هستم 

که هر هفته یخچالشو چک میکنه و مینویسه کل هفت برنامش چیه 

هی نمیره سوپری به هوای مواد فرضا الویه  که بخره ببره خونه الویه درست کنه و در کنارش چیپس و بستنی و شکلات بخره عین قبلا من😂😂و این پروسه قشنگ ۴ روز در هفته تکرار بشه 🥴🥴

بچه ها هیچوقت ده سال قبل فکرشو میکردیم بیایم تو تاپیک پس انداز؟؟؟؟؟ میکفتیم اوه دنیا دو روزه و در زمان حال بودیم اکثرمون 

ولی وضعیت اقتصادی اکثریت جوری شد که حواسمون رو باید بذیم وگرنه کار سختی نیست خوردن و گشتن و بیخیالی🥴

هنوزم اونی که خیلی درامدش خوبه و … باید بخوره بپوشه و تفریح کنه در کنارشم پس انداز کنه

ولی واقعا برای خیلی از ماها اینده نامشخص و مبهم هست 

راستی بچه از سرمایه گذاری روی خودتون غافل نشین

من برای تیرماه هم باشگاه میرم هم کلاس زبان جهاد دانشگاهی انلاین شرکت دارم میکنم.

پس انداز نباید باعث بشه از خودمون دست بکشیم

عزیزم شما اون سری گفتین از بابت پارسیان های دی جی کالا خیالتون راحت باشه میخواستم ببینم شما تا حالا ...

بله عزیزم فروختم و مشکلی نبود 

دی جی کالا فروشگاه معتبریه

ممکنه گرون تر از بازار بفروشه ولی تو چنین مواقعی (خرید اقساطی) بنظر من خوبه وگرنه خرید نقدی رو‌ من اصلا از دی جی انجام نمیدم

منم از برنامه چالش خرید دوماهه طلا گزارش بدم البته با تاخیر برای فروردین و اردیبهشته

پارسیان 300 سوتی با انگشتر 1.5 گرمی خریدم درسته خیلی نیست ولی از هیچی بهتره انشاالله چالش خرداد و تیر بیشترشو میخرم🤩

دوسترن لطفا اگه کسی میدونه جواب بده @مامان- سبحان7

از وام کم میشه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
منم از برنامه چالش خرید دوماهه طلا گزارش بدم البته با تاخیر برای فروردین و اردیبهشته  پارسیان ...

چه عالی مبارکه.

شما چقد ماهانه میگیرید از همسرتون؟

یا شاغلید و درامد دارید؟

ب امید رسیدن ب هدفم.  

سلام دوستان شبتون بخیر منم چن وقته با این تاپیک اشنا شدم اومدم گزارش امروزو بدم از صبح کلی کارا کردم که الان لِه هستم از خستگی😁

ما معلوما حبوبات و برنج و روغن و قندو شکر و شوینده هارو سالیانه میگیرم

پارسال شهریور ۱۰۰کیلو برنج گرفتی شد ۹میلیون 

حدود ۵تومن حبوبات و ماکارونی شد

۵تومن شوینده ها و شامپو و..

۳تومنم رب و روغن

لبنیات و پروتئینم ماهیانه میگیرم

سبزیجات و نون هم هفتگی

با اینکار خیالم راحته که یکسال خونه پُر هست و حواسمو جمع میکنم درست مصرف کنم تا سر سال برسونم😉

اما یه مشکلی که هست هر سال چن ماهه اخر حبوباتا دیرپز یا نپز میشن منم اعصابم خورد میشدو میریختم تو اب یکم میجوشوندم نرم که میشد میدادم که همسایمون میبرد شمال واسه مرغ و اردکای مامانش

دیروز گفتم خب چکاریه حبوبات به این گرونیو زیاد میخرمو خورده نمیشه ازین به بعد یک کیلو میخرم تموم شد دوباره میگیرم لپه هارو پختم اما چون دیرپز بود خوب پخته نشد چرخ کردم یکم برنج نیمدونه واسه شله زرد داشتم که الان ۳ساله تو کابینته،اونم ابکش کردم با یکم چرخکرده گوشت و سبزی معطر و اردیه کوفته درست کردم داخلش الو و زرشک گذاشتم چیدم تو سینی گذاشتم فریزر تا یخ بزنه غروب ۳تا دونه ای بسته بندی کردم شد ۶تا بسته گذاشتم فریزر هر وقت بخوام سس درست میکنم یکساعته میپزده و اماده.

یکم لوبیا کشاورزی بود خیس کردم واسه فردا پوست کنم بذار فریزر برای باقالی قاتق

قندایی که از دوسال پیش مونده بودو زرد شده بودو اسیاب کردم واسه حلوا و فرنی و شله زرد

یکمم شربت هل و زعفران درست کردم واسه مهمون که نخوان سن ایچ کارخونه ای بگیرم که همش اسانسه البته از دست پسرمو شوهرم ۷تا سوراخ قایم کردم وگرنه دوروزه دخلشو میارن😂

من هر وقت سبزی خوردن میگیرم چند روز بعدش که سبزیا پلاس میشن قبل از اینکه خراب شن،خورد میکنم میریزم رو پارچه تا خشک شه واسه کوفته و دلمه عالیه

و اینکه وقتی میخوام مرغ پاک کنم اون چربیهای کنار رون رو میبرم و تو هر بسته از مرغ یه تیکه میذارم وقتی مرغ درست میکنم اون چربی رو میذارم کف قابلمه روغن میندازه هم خوشمزه میشه هم روغن دستی اضافه نمیکنم به غذا

من همیشه دنبه گوسفند میخرم اندازه قوطی کبریت برش میزنم میذارم تو فریزر و هر دفعه بخوام خورشت درست کنم یه تیکه بر میدارم همونطور یخ زده رنده میکنم تو قابلمه و پیازو باهاش سرخ میکنمو...

هم خورشت خییلی خوشمزه و خوش طعم میشه هم باز نیاز به روغن مضر نیس

اصلا هم اون دنبه تو خورشت مشخص نیستو کامل آب میشه

یکمم اجیل پیدا کردم تو کابینت که از پارسال مونده بود چون امسال نوعید داشتیم اجیل نداشتیم

و اینکه اصن اجیل دوس نداریم اونارم مغز کردمو آسیاب کردم که فسنجون درست کنم خیییلی خوب میشه😋

اینم از گذارش امروز برم بخوابم که دارم غش میکنم شبتون بخیر🌻

سلام دوستان شبتون بخیر منم چن وقته با این تاپیک اشنا شدم اومدم گزارش امروزو بدم از صبح کلی کارا کردم ...

عالیه مرسی اینهمه برامون نوشتین

ما برنج  رو فقط  سالانه میخریم بقیه رو ماهانه یا هر وقت لازممون بشه میخریم انبار کردن و نگهداری برخی وسایل مثل حبوبات و قند و شکر دردسر داره اونم سالانه 

2810