2777
2789
عزیزم بنظرم هزینه های همسرتون یکم زیادی بالاست نصف حقوقتون قسط هست و نصف دیگش هزینه های همسرتونه م ...

ن عزیزم خوشحال میشم راهنماییم میکنین 

نظر شما چیه کدوم قسمتشو کم و زیاد کنم ؟

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
سلام خواهر های گلم منم خواستم تجربه مو از پس انداز کردن و سرمایه گذاری بهتون بگم شاید برای شما مفید ...

درسته پولت رفته و دلت شکسته اما خوبه خواهرت رو شناختی 

ممکن بود یه نقشه دیگه و یه بلای دیگه سرت میورد

دیگه فکرش رو نکن

فرض کن طلا خریدی و دزد اومده برده

از امروز دوباره تلاش کن که جایگزینشون کنی

هنوز جوانی و دیر نیست

اگه صلاح دونستی به شوهرت بگو که مخفی نباشه

اگرم نه که بذار بین خودت و خدات بمونه

یکی از اقوام خودم مغازه اش رو داده بود دست شاگرد

و طی یک سال اون شخص جوری برشکسته میشه که زندگیش میریزه به هم و از حرص و ناراحتی سکته میکنه و دیابت و فشار و ده تا مریضی دیگه که نداشت

از اه و نفرین خیلی ناگهانی یکی از اعضای خانواده خودش رو از دست داد ولی اون دزده هیچیش نشد توبه هم نکرده

مال دنیا ارزش سلامتی شمارو نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم چقدر دلم رو با پستت آروم کردی  از اون موقع منتظر بودم یکی برام پیام بزاره و‌بگه ب ...

عزیزم خیلی  ها به نوعی این نوع از دست دادن ها رو تجربه کردیم

همین بورس چه زندگی هایی رو که به طلاق نکشوند

چه ادمهایی رو به زمین نزد

ولی خب زندگی ادامه داره ما باید از گذشته ها درس بگیریم و فقط به آینده روشنی که قراره بسازیم  تمرکز کنیم 

ما خودمون اون موقع نزدیک ۳۰۰ میلیون ضرر کردیم

اوایل خیلی ناراحت بودم ولی دیدم غصه چاره کار نیست و دیگه بی خیال شدم

هرچند میدونم برای شما چون از خواهرت نارو خوردی سخت تره

ولی بدون پول حروم خوردن نداره ایشون قطعا جایی پی به اشتباهش میبره

اما به این فکر کن این درس بزرگ شما رو در برابر حوادث آینده بیمه کرده و شما دیکه یه همچین اشتباهی نخواهی کرد

ن عزیزم خوشحال میشم راهنماییم میکنین  نظر شما چیه کدوم قسمتشو کم و زیاد کنم ؟

گلم من اشتباه متوجه شدم ظاهرا

فک کردم پول جیب همسرتون۵تومنه و جدا ازاون هم ۲و۴۰۰هزینه مزوتراپیشونه

پول جیب همسرتون چقدره؟؟

اقساط شما نصف حقوقتون هست،اگر ماهی ۱ونیم یا۲ تومن هم بگذارید کنار خیلی خوب میشه،تا به امید خدا اقساطتون سبکتر بشه،نیازی نیست خیلی بخودتون سخت بگیرید

سلام معصومه ی مهربونم من توی تعطیلات عید امسال با تاپیک گزیده ها آشنا شدم و حسابی از پیام هاتون لذت بردم و خیلی چیزا یاد گرفتم و هنوز پر از خطاهای ریز و درشتم و کلی سوال دارم ازتون.همسر من کشاورزه و درآمد مشخصی نداره گاهی تا پول بیاد دستمون 8ماه زمان می‌بره وما حتی نمی‌دونیم چه چقدر قراره درآمد داشته باشیم چون کشاورزی معامله با خداست و یبار طوفان میاد کشت خراب میشه یبارم خیلی عالیه و توی این دو سالی که شوهرم کشاورزی می‌کنه یه ماشین پراید 96تونستیم بخریم .چند تیکه طلا و چند تیکه وسیله ی خونه و یه مقدار وسایل کار همسرم و ما یه شکست مالی بزرگ داشتیم که از صفر شروع کردیم و چون مستاجرم و دوتا بچه دارم یه 3ساله و یه 2سالع با درآمد نامشخص واقعا نمی‌دونم چطور پس انداز کنم.مثلا امسال با طوفان هایی که شد ما حتی سرمایه امون رو هم از دست دادیم علاوه بر اینکه سودی نکردیم از طرفی هم همسرم حاضره قرض دار باشه لباس 10سالی یبار نخره ولی خوب بخوره راجبه این موضوع خیلی باهاش صحبت کردم ولی زیر بار نمیره خلاصه که مزاحم شدم که بگم چطور میتونم این شرایط رو مدیریت کنم تا بتونم پیشرفت کنم حقیقتا از روند پیشرتمون اصلا راضی نیستم و چون درآمد ثابت نداریم هیچگونه وام وقرعه ای هم نداریم .فقط اجازه هستش به مبلغ 2میلیون و پونصد .بیمه یک میلیون و 200. خرج بنزینون و تعمیر ماشین هم خیلی زیاده چون همسرم سر زمین می‌ره روزانه دوبار که خیلی دوره و یه وقتایی هم تراکتور خراب میشه که هزینه اش خیلی سنگینه.خرج خوردو خوراک و مهمترین خرجمون هم خرج کشت همسزمه که هر کشت هزینه ها دوبرابر میشه و توی این دوسال تمام تلاشمون برای این بوده که سرمایه ی اولیه رو برای کشت افزایش بدیم .نمی‌دونم سوالمو واضح و خوب مطرح کردم یانه ولی جوابتون خیلی خیلی برام مهمه و پیشاپیش تشکر میکنم از محبت و لطفی که به من دارین و جواب میدن .خیر بی انتها نصیبتون بشه الهی معصومه ی عزیزم

عزیز دلم ❤️ چرا قبلا که در این باره صحبت کردیم  گفتم که همسر من هم به شدت آدمی بود که سخت گ ...

واااي معصومه توروخداااا منم راهنمايي كن

چقد دلم اروم شد با حرفاي قشنگت😍😍😍

شوهر منم مثل اقا اميد شماست

من خودم فرهنگي هستم

ولي ميگ بايد بري مدرسه دخترانه

كه هيچ همكار مرد نداشته باشم

واي معصومه دارم ديوونه ميشم از دستش

اصلا نميذاره مانتو كوتاه بپوشم

هركاري ميكنم اعتمادشم جلب كنم

ميگ من به تو اعتماددارم به مردم اين شهر ندارم🤦🏻‍♀️😐

ميگه حق نداري بيرون خط چشم بزني

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم من قصد دخالت ندارم ولی این حرفاتون پر از حس منفی و سرزنش بود به پسرتون😢 راستش من خودمو گذاشت ...

دختر شمالی جون من واقعا اون خواهرمون و درک میکنم در همین لحظه 

خواهرزادم مثل پسرمه براش لیست نوشتم خرید کنه شد ۲۸۳ تومن کارت به کارت کردم (حقوق خودش) بره کارت بکشه فقط ۲۰۰ کشیده بقیه اشو شیرموز خریده خورده 😭😭😭 در حالی که تا شنبه هیچ پولی نداره ۷ ۸ تومن بدهی داره یه هو همسرم زنگ زد گفت سوپری گفته ۸۳ تومن بدهکاره 

باورم نمیشد هر روز به من میگه طبق برنامه تو دارم پیش میرم بعد این کار و کرده 

من برای حقوق هفته بعدش یه جوری برنامه ریخته بودم که ۱۰۰ تومنم پس انداز میشد کلا نا امید شدم و سرد شدم .

الان من چجوری با این آدم حرف بزنم 

خودشم بدهی هاش برای همین شکم و ایناست وگرنه پسر مجرد حداقل ۷ تومن حقوق داره با جای خواب بدون قسط و قرض هفته دو وعده هم گفتم خونه مایی هوووف مخم داره سوت میکشه از کاراش

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خواهر های گلم منم خواستم تجربه مو از پس انداز کردن و سرمایه گذاری بهتون بگم شاید برای شما مفید ...

الهی بگردم من واقعا باورم نمیشه همچین خواهر هایی وجود داشته باشن 

ولی درسته یه زخم بزرگ خوردی اما درسی که گرفتی بزرگتره تو این دوره زمونه چشم به چشم بغلی اش اعتماد نمیکنه 

مطمئن باش کسی که باعث رنج بقیه بشه جواب پس میده .

اما من جای شما باشم خودم به همسرم میگفتم اول دعواهامونو تو خونه میکردیم و حتی بابت بی خبری اش معذرت خواهی میکردم بعد دمار از روزگار خواهرم همراه همسر درمیاوردم 

اون با ضعفت تهدیدت کرده 

البته طبق اخلاق همسر خودم ممکنه اخلاق همسر شما متفاوت باشه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ینی اون همه پول ک مامانم جمع کرده بود  همه رو برده بودن واسه خودشون  داییام برداشته بودن ...

چقدر واقعا این داستانا غم انگیزه 

همسر منم خیلی به خانواده ام کمک میکنه تو مواقع ضروری قرض اینا میده 

ولی من همیشه به همسرم میگم یه جوری زندکی کن که محتاج نشیم چون همین آدما شاید از نظری عاطفی تنهامون نذارن چون تو خانواده ما همچین چیزی نیست یکی ندار باشه محلش نذارن ولی هیچ وقت دوست ندارم جلو هیچ کدوم دست دراز کنم تا حالا ندیدم خیری به کسی برسونن 

چقدر واقعا این داستانا غم انگیزه  همسر منم خیلی به خانواده ام کمک میکنه تو مواقع ضروری قرض این ...

خیر(:؟

واقعا شرشون بمون نرسه خیلیه خیرم نمیخاد ادم 

مامانم خیلی گناه داره 

ی مدت کار کرد خونه ای گرفت 

زد ب اسم خودش 

بابام با کلک اومد ازش گرفت فروختش واسه خودش 

رفت داد ترکیه واسه خودش عشقو حال 

ب هیچ کس نمیشه اعتماد کرد واقعا 

خیر مامان من ب همه رسید تا وقتی داشت

ولی تو نداریش الان هههیچ کس کمک نمیکنه 

خیلی پشیمونه ک اونطور کمک میکرده 

چون الان حتی مادربزرگمم میگه پولو میخام واسه پسرم از کجام بدم 

خیر(:؟ واقعا شرشون بمون نرسه خیلیه خیرم نمیخاد ادم  مامانم خیلی گناه داره  ی مدت کار کر ...

یعنی پدرتونم حق مامانتو خورد؟؟

معصوم جان اول از همه بگم شاغلم  ورزش میکنم و کماکان در حال پس اندازم ولی کمرنگتر از قبل چون &n ...

عزیزم افسردگی داری

من روانشناس نیستم اما چون خودمم دارم و در خیلی های دیگه دیدم میگم بهت

ببین قشنگم نصف بیشتر مردم ایران افسردگی دارن که این شامل شما و من هم هست

بهت یک راهکار میدم. بذار افسردگی سر جای خودش بمونه و تو کار خودتو بکن. به ورزش و پس اندازت به عنوان یک شغل نگاه کن که موظفی انجام بدی. زمین بره آسمون باید انجام بدی

افسردگی رو مستقیم روش زوم کنی از بین نمیره. باید اینقدر خودت رو غرق در موفقیت های ریز ریز کنی که کم کم محو بشه

تو شاید نتونی در یک طوفان رعدآسا هیزم روشن کنی و خودت رو گرم کنی. شاید نتونی طوفان رو از بین ببری

اما میتونی جرقه های کوچولوی امید و شادی رو روشن نگه داری

همین جرقه ها تو رو زنده نگه میدارن تا طوفان تموم شه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یعنی پدرتونم حق مامانتو خورد؟؟

اره عزیزم 

ی خونه گرفتع بود مامانم ب اسمش بود 

بابام اون زملن لارج بود خیلی 

سفر خارجه 

بهترین عطر ادکلان

ک ی دفه صامن میشه طرف فرار میکنه 

این میمونه و نزدیک ۵۰۰تومن قسط حرف ۷ ۸ سال پیش

میاد خونه مامانمو با کلک میگه بده میخلم سهام بگیرما 

دوباره میدم بت 

نگو میخاسته بره بمونه ترکیع 

خلاصه میره کل پولارو خرج میکنه 

برمیگرده 

مامانمم نمیتونست چیزی بگه اذیتش میکرد بابام میزدش

ما موندیم و بدون اشیونع 

من دوش گرفتم و در حالی که داشتم از خستگی بیهوش میشدم گفتم یکم ولو شم تا شوهر بیاد.  اما قبلش ر ...

وای چقدر خندیدم دمت گرم .فقط یه سوال کولباش یعنی چی؟؟

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
اره عزیزم  ی خونه گرفتع بود مامانم ب اسمش بود  بابام اون زملن لارج بود خیلی  سفر خ ...

چقدر ناراحت شدم خدا به مادرت صبر بدا واقعا

2810