2777
2789
عنوان

احساس میکنم دیگه دختر سر سنگین تو جامعه دیده نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 88 پست
ب نظرم باید حدوسط داشت نه اونقد سنگین نه اونقد گرم بگیری بخندی جلف باشی معاشرت داشته باشی ولی معمولی ...

والا من انگار تا حالا تو غار بودم. با پسرا اصلا ارتباط نمی‌گیرم. ولی ۴ ماهی میشه که دارم رو خودم کار می‌کنم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐 عذرمیخوام ولی جدا ناراحت شدم😐 هیچ دختر چادری نیست که تمام عمرش چادر سر کنه ولی بی حیا باشه اصلا ...

ببخشیدمن خودمم چادری بودم سفت وسختتتتت ولی حرف ایشونم قبول دارم چون به چشم خودم دیدم طرف مداح اهل بیت بود چادریییی سفت وسخت نمازشم میخوند قرآن نگم برات ولیییییییی برای مردای فامیل تولد میگرف می‌شست راجبه‌پر‌یود ویائسگی حرف می‌زد حتی راجبه نیاز جنسی چون خودش مجرد بود ولی سن بالا با پسرا هرشب چت می‌کرد پس مصداق خوبی همه آدما چادر نیست نمیگم بعضی تیپای الانو منم قبول ندارم ولی اونی که هم سنگین ومعمولیه یه وقتایی واقعا ارزشش ازاون چادر سر یه آدم کثیف بهتره نمیگم همه میگم توهرقشری خوب وبد وجود داره

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
دختر سنگین و متین هم زیاده. خیلی از همین دخترهایی که از نظر خیلی ها ممکنه جلف، بی حجاب، باز و مد روز ...

من خودم جزو دسته اولم موهامو میریزم بیرون ارایش میکنم طبق مد لباسی ک خوشم بیادمیپوشم 

ولی رفتارا سنگینم با دخترا گرمو شوخم با پسرا بیشتر جدیم 

ببخشیدمن خودمم چادری بودم سفت وسختتتتت ولی حرف ایشونم قبول دارم چون به چشم خودم دیدم طرف مداح اهل بی ...

راجب پریود حرف زدن عیب نیست 

تا کی میخواین اینو بفهمین

نه اینکه هرجا نشستی در موروش حرف بزنی اما اگه لازم باشه مشکلی نداره

کاربری دوستم فعلا دست منه

راجب پریود حرف زدن عیب نیست تا کی میخواین اینو بفهمیننه اینکه هرجا نشستی در موروش حرف بزنی اما اگه ل ...

من نگفتم عیبه ولی با مرد غریبه نشستن واینکه الان پریودم خونریزیم حجمش کمه یا مسائل جنسی ازنظر من زشته بعدم میگم اومی بااون استایل که خیلی ادعای حجب وحیا میکنه حتی پشت لبشم برنمیداره که نشون بی حیاییش نباشه حرف زدن راجبه حس جنسی تو دوران پریودی یا یائسگی فک‌میکنم خیلی زشته 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

یاد یه کاربر افتادم که تاپیکای دیگه پاچه بقیه رو می‌گرفت که مثل عقیده ی ما زندگی کنید چون اعتقادات ما بهترین اعتقادات دنیاست 

بعد تو تاپیک دیگه می‌گفت رنگ اون قسمت از بدنم صورتیه 

تو رو خدا تو و دوستات دیگه ادعای پاکی و نجابت و حیا نداشته باشید که آدم خندش میگیره

اولویت من مردم و مشکلات وطنم یعنی ♥️ایران♥️ هست چون من یک ایرانیِ اصیلم نه عرب زاده یا افغان! خدایا شکرت که سمت درست ایستاده ام، خدایا شکرت که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شدم، خدایا شکرت که من رو وارد مسیر حق کردی و کمکم کردی اونطور که واقعا هستی بشناسمت نه اونطور که بهم دیکته شده، خدایا شکرت که من رو از جهالت و خرافات نجات دادی♥️
من نگفتم عیبه ولی با مرد غریبه نشستن واینکه الان پریودم خونریزیم حجمش کمه یا مسائل جنسی ازنظر من زشت ...

آره حرف زدن راجب حس جنسی با پسرا درست نیست

راجب اینکه بخوای بگی خون ریزیم کمه یا زیاد هم اصلا لزومی نداره بگی

منظورم اینه اگه جایی راجب پریود سوالی پرسیدن اشکالی نداره درمودش حرف بزنیم چون بعضی خانوما به خاطر پریود حس شرمندگی دارن و من از این خیلی تعجب میکنم

کاربری دوستم فعلا دست منه

من ۲۱

ببین یه پسر عالی تو دانشگاه ما بود، خیلی با حجب و حیا، نماز می‌خوند، روزه می‌گرفت. خوشتیپ و خوشگل هم بود، هر از گاهی نگاهشو رو خودم می‌دیدم. منم با این که تیپ می‌زدم ولی اهل روابط نبودم. گفتم بهتره به رفتار سنگینم ادامه بدم، چون این پسر خیلی تایپ منه. خلاصه، یه روز یه دختر گفت وااای من به سرویس نمیرسم، راهم دوره، آقای فلانی نمیدونم چیکار کنم. شما ماشین دارین؟ پسره هم موند تو رودروایسی گفت بله، کمکی از دستم بر میاد؟ دختره هم به بهانه ی سرویس و اوردنش به دانشگاه افتاد باهاش و الان ۶ ماهه با همن!!! بهترین پسر دانشگاه رو تور کرد... و من موندم سنگین و رنگین😅🥲

ببخشیدمن خودمم چادری بودم سفت وسختتتتت ولی حرف ایشونم قبول دارم چون به چشم خودم دیدم طرف مداح اهل بی ...

متاسفم براش خاک تو سرش😑 منم دارم همینو میگم که به هرکسی که چادر سر میذاره نمیگن چادری اون فقط میخواد کثافت کاریاشو در قالب چادر حضرت زهرا پنهان کنه تا کسی بهش شک نکنه شک ندارم و حتی قسم میخورم اون خانم حتی یه ذره هم به این چادر و اون مداحی عقیده نداشته اینا ظاهرسازی بوده برای شما فامیلا😐💔 ولی متاسفانه الان اصلا شبیه شما فکر نمیکنن😐 فکر میکنن هرکی چادریه فلانه بقیه قدیسه طاهره ن

ببین یه پسر عالی تو دانشگاه ما بود، خیلی با حجب و حیا، نماز می‌خوند، روزه می‌گرفت. خوشتیپ و خوشگل هم ...

۶ ماه نامزدن یا رلن😐😂 اگه رل باشن من باشم دوتا چک میخوابونم تو گوشش میگم خاک تو سرت از خدا نمیترسی جدا؟ پس واسه چی نماز میخوندی؟

۶ ماه نامزدن یا رلن😐😂 اگه رل باشن من باشم دوتا چک میخوابونم تو گوشش میگم خاک تو سرت از خدا نمیترسی ...

😅😅

رلن. ولی فک می‌کنم پسره به شدت بگیره. چون مذهبیه، احتمالا دلش نمیاد دل این دخترو بشکنه.

2810