تا جایی که میتونیم و بشه راهنماییشون میکنیم اگه گوش ندادن سر خودشون به سنگ میخوره ...بهش گفتم پولتو جمع کن برای پیش گوشی قسطهاش با من ...نتونست جمع کنه
منم دوماه بهش پول توجیبی ندادم گفتم دارم برای گوشی جمع میکنم تو که نتونستی....از ماه سوم گفت گوشیارو گرفتی الان چرا کم کردی ؟؟؟گفتم قسطش زیاده از پسش برنمیام ...هم گوشی میخوای هم لباس هم خرج مدرسه و هم ماهانه کامل؟؟؟نمیشه
بابات حقوقش کارمندیه باید بسازی ....گوشی قبلیتو با هزار مکافات خریدیم سر یه سال و نیم خرابش کردی اونم با دوبار تعمیر پر هزینه ...بهش گفتم توانمون همینه ...خودت رو با دوستات و هم مدرسه ایهات مقایسه نکن با پایینتر از ما مقایسه کن ببین تو چیا داری که اونا ندارن ...ببین بابات با این حقوق چطور از لباس خودش زد از بیرون رفتن و تفریحش زد که شما برای عید برای مدرسه بهترین چیزارو داشته باشید
به اینا نگاه کن ،نه به اون ماشین و موتوری که دوستات برای دل سوزوندن معلوم نیست از کجا اوردن...از کجا معلوم مال خودش باشه ؟؟؟بهش گفتم برای مدرسه خوب بخون که قبول بشی تابستون بری کار کنی یه حرفه یادبگیری به درد ایندت بخوره
از الافی و خوابت بزن که اگه بزرگ بشی دانشگاه هم نری بتونی یه کاری برای خودت دست و پا کنی بشی استاد خودت و چند نفر دیگه که تو بهشون حقوق بدی نه اینکه اقا بالاسر داشته باشی
سه سالی میشه میره شاگرد مکانیکی و خیلی علاقه داره
درامدش خیلی کمه ولی برای ۱۰تومنی که درمیاره چنان ذوقی میکنه از یک میلیونی که باباش میده ۱۰برابر
دختر شما هم انشالله یه روزی حرفاتون رو به کار میگیره سر عقل میاد
هنوز کله شون داغه ...ولی دست از اموزش برندارید
موفق باشی دوستم❤️