2777
2789

خوب بذارید از خودم بهتون بگم

من خونه دارم 

و اینکه همسرمم کارمنده حقوق آنچنانی نداره در حد12,13هستش

دوتا خانواده رو اداره می‌کنه یکی خانوادش ک پنج نفرند یکیم خودمون 

ما نی نی هنوز نداریم 

منم ماهی یه تومن یکوپونصد از شوهرم به روش های مختلف میگیرم الان شده بیست تومن موندم برم همینو دو سه گرم طلا بگیرم یا برم براش ps4 بگیرم چون عجیب دوست داره 

واینکه ما نه ماشین داریم نه خونه نه هیچی ولی خب خدا بزرگه 

منم دوست دارم یه پس انداز خیلی کوچیک داشته باشم

اینم بگم ک کلی قسط داریم اصلا شوهرم به فکر پس انداز نیست البته چیزیم نمیمونه ک بخواییم پس انداز کنیم

خوب بذارید از خودم بهتون بگم من خونه دارم  و اینکه همسرمم کارمنده حقوق آنچنانی نداره در حد12, ...

برو بدش طلا بااجرت کم حتما‌.روز خوب و تلخ همیشه هس پس امدازو مگه میدن پی اس ۴

ب امید رسیدن ب هدفم.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم ❤️ ظهر همگی بخیر و نیکی باشه در چه حالین ؟ هدف ها که یادتون نرفته ؟ خدای نکرده ...

سلام ب روی ماهت😍،معصومه جون نمیدونی این حرفات با من چ میکنه،خدامیدونه که انگیزم میره رو هزار🤣

هر خطشو دوسه بار میخونم😀

کاش زودتر یکی این چیزا رو یادم میداد ولی بازم خدارو هزاران بار شکر .خدا حفظت کنه برامون عزیزدلم😗

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

عزیزم صفحه ای که گفته بودی برات برنامه ریزی کنیم کدوم صفحه بود ؟ بگو من برم انشالله خیلی زود میام می‌نویسم 

به دوستان که دیروز پیام دادن فعلا نتونستم جواب بدم .. یواش یواش دارم می‌رسونم بهشون 😉😊😘

عزیزم صفحه ای که گفته بودی برات برنامه ریزی کنیم کدوم صفحه بود ؟ بگو من برم انشالله خیلی زود میام می ...

سلااااام ص ۴۹۷ عزیزمممم😍😍😍😍مرسی  که وقت میزاری

ب امید رسیدن ب هدفم.  

حله چشم مرسی ازت 

خب بنظرت می‌دونم چیزی نیست ولی خب همینم غنیمته

من ماهی یکودویست بالفرض دستم میاد چیکار کنم ک خرجش نکنم 

آخه عادت بدی ک دارم اینه ک کم کم برای شارژو اینترنت استفاده میکنم

سلام خانما

من مستاجرم‌و‌حدود۳-۴ماه‌دیگه‌خدابخواد میرم خونه خودم

وام مستاجری خوب راهنمایی میکنید کجامیتونم بگیرم؟؟؟چون خرید لوازم خونه مثل مبل و‌میز و قاشق چنگال و یسری دکوری دارم یعنی از خرید نون شب و طلا واجبتر😂😂چون بعد ۱۰سال تمام وسایلم یا شکسته یا خراب شده

اگه راهنمایی کنید دوسه ماهه چجوری میتونم وام مستاجری بگیریم ممنون میشم

پیکی به سلامتی خداوند بزن
حله چشم مرسی ازت  خب بنظرت می‌دونم چیزی نیست ولی خب همینم غنیمته من ماهی یکودویست بالفرض دستم ...

منم دقیقا مشکل شارژ و اینترنت داشتم و اصن دستم‌نبود...تا کارت بلو گرفتم و تو برداشتیامو چک میکنم‌ فهمیدم واای تقریبا هرروز یه شارژ گرفتم و بسته های ماهانه اینترنتم یه هفته ای مصرف میکردم.....جوری که اصن قبلا متوجه نمیشدم 

دیگه شارژو کردم دوسه روز یبار و اینترنتم سعی میکنم خییلیی کمتر اینستا برم آخه فایده ام نداره جز حسرت...

خلاصش اینکه باید توجه کنی ببینی چقد مصرف نت و شارژ داری براش حد و مرز بزاری

ب امید رسیدن ب هدفم.  
هر ماه عزیزم بده به وزن پایین ..هم اینکه طلا ثابت نیست  و هم اینکه احتمال داره پولت خرج بشه تو ...

بچه ها اسم سکه پارسیان اومد گفتم بگم اینجا منم چند تا سکه پارسیان داشتم دیروز بردم تعویض کنم ی دونه از سکه ی گرمی ها تقلبی بود هر چقدر گفتم از خودتون گرفتم گردن نگرفت بنظرم دیگه برا من ریسکش بالا چون طلاس ولی فاکتور نداره 

در مورد سادگی خودم هم بگم  من خیلی ساده هستم یعنی اگه ببینم ارز دیجیتال سود داره به همه ی خاهر ...

ای بابا، عزیزم چقدر ناراحت شدم 😥 منم عین خودت همه رو راهنمایی میکردم، واقعا دنبال پیشرفتشون بودم، یه بار مامانم خونمون داشت با آبجیم حرف میزد، من کنارش بودم صداشو میشنیدم پشت خط به مامانم گفت فلان عدد سکه خریدم انقدر شد اینطور شد اینا، آخرش گفت به نسیم نگیااا میخواد حالا هی برامون برنامه بریزه ☹️☹️ منم خیلی ناراحت شدم، چون دفعه ی پیش میخواست دلار بخره من گفتم نخر تمام بخر سودش بیشتره، یا مثلا میگم ماشین بنویس سود داره، این احساس کرده من برای داراییش دارم برنامه میریزم، منم مثل تو دیگه از اون به بعد پشت دستم داغ کردم به کسی چیزی نگم، خودش بره تحقیق کنه

خانوما من ی چیزی ک تجربه کردم 

واسه موهام 

یکی اینکه میخاید ریزش موهاتون قطع بشع 

میرید دسشویی 

ی چیز بندازیر رو یرتون و موهاتونو ببندید

چون اوره داره ادرار و باعث ریزش مو میشه

شامپوتونم ک حموم میکنید درشو ببندید

باز باشه درش ریزش مو میاورد برا من🖐😐

اها اینم قبلا گفتم باز میگم 

جو دو سر پرک بخرید برند ا او بی هست فکر کنم 

صبحا ک صورتتونو میشورید 

یکم بریزید تو دستون یکمم اب بریزید روش حالت خمیری بگیره 

بزنید ب صورت ۱دقیقه ک موند بشورید 

خیلی تاثیر داره((:

من صورتم هیچی نمیزنم واقعا فقط همین جوعه ب نسبت خوبه 

هروز صبحم ی مقدار بریزید داخل اب جوش اتدازه ۱قاشق با ی کم اب جوش بخورید پره ویتامینه

بستشم ۶۰تومنه

تا ۱.۵ماه میبرتون

2810