2777
2789

خب من اومدممم دوباررهههه😍😍😍😍😍

طلبی داشتم حدودا سه میلیون از دخترخاله ام ک اصلا انتظار نداشتم پس بده😂چون ماه ها بود ک گرفته بود 

امروز عصر در کمال ناباوری ریخت به حسابم و منم ک مدتها دنبال یه پلاک(گردن اویز) برای زنجیرم بودم در یک حرکت انتحاری رفتم طلافروشی و یه پلاک به وزن ۸۰۰ سوت که

بیست درصد حساب کرد چون خیلی شیک بود رو خریدم

قیمتش شد سه میلیون و سیصد هزار تومان😍😍😍

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خب و اما پایان مهمان داری شد و مهمونا رفتن و من اومدم بخونمتون 😉 یه گزارش کوچلو بدم براتون 👌 از ...

خدا واقعا پدرو مادرتونو رحمت کنه.ماشالله عجب دختری دارن

ولی اگر اشکال نداره منو یا راهنمایی کن یا نصیحت.من اوایل ازدواجم خیلی با مادرشوهرم که سالیان زیادی هست تنها شدن خوب بودم و راحت،صمیمی بودم ولی متاسفانه دیدم ازم سو استفاده شد.در حالیکه من تازه عروس بودم صبح خیلی زود عصر آخرشب و خلاصه هفته ای یکی دوبار میومد خونم و دوسه وعده میموند و شبم میخابید.خونه هامون از هم فاصله داشت و ایشون هروقت از روستا عروسی و مراسمی به شهر دعوت میشد دیگه نمیرفت خونش و 12 شب میومد پیش ما.چون به قول خودش با من راحت بود...مسافرت و ماه عسل هم همیشه همراهمون بود و منم کم کم دیدم جاریم چقدر خوب فاصله رو حفظ کرده و خیلی راحته و خیلی بیشتر عزت و احترام داره

راستش بر خلاف وجدانم کمی باهاش سرد و سردتر شدم تا خودش فهمید و رفت و آمدشو کم کرد عزت منم بیشتر شد.جالبه ولی انگار این قانون آدمهاست

حالا میخام ببینم شما هم همین موردا رو دارید یا من خیلی حساس بودم.دلم برای حرفهات قنج رفت 

اینکه سالهای زیادی خرج ایشونم با ما بود بی تاثیر نبود در اوج نداری ها ایشون خواسته هاشو میگفت و همسرم بالای سر تهیه میکرد حرف زیاده....فقط دلم همش ناآرومه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا مشکل شارژ و اینترنت داشتم و اصن دستم‌نبود...تا کارت بلو گرفتم و تو برداشتیامو چک میکنم‌ فه ...

من برای کنترل هزینه های گوشیم

من همراه اولم البته

بسته مکالمه ماهانه همراهی رو  میخرم  این ماه ۱۲۰۰ دقیه شد حدودا سی هزار

و یک بسته نت نامحدود از یک شب تا یازده ظهر ک هرررچی میخوام ازش دانلود میکنم چون صبح ها زود بیدار میشم

یدونه بسته نت ۷ گیگ هم برای ماهانه ک معمولا دوهفته ای تموم میشه

منم سعی میکنم کمتر اینستا برم😁😁😁

یادم رفت بگم من برای اینکه ایشون برن مسافرت حج که دفعه دومشون بود طلا فروختم و همسرم جبران که نکرد ه ...

قلبم گرفت😭

طلا بفروشی مادرشوهر بره سفررررررر

یاا خداااا

خوب بذارید از خودم بهتون بگم من خونه دارم  و اینکه همسرمم کارمنده حقوق آنچنانی نداره در حد12, ...

بده طلای کارکرده بااجرت کم و مخفیش کن

یا استفاده کن ولی بگو نقره اس یا بدله

قلبم گرفت😭 طلا بفروشی مادرشوهر بره سفررررررر یاا خداااا

روحشم خبر نداره

بین من و همسرم هست

5تا النگو بود که دوتاشو پدرم هدیه عروسی بهم داده بود 3تاشم خود همسرم برای چندتا مناسبت تو عقد خریده بود.جالب اینجاست هنوزم از دید همسرم مادرش خیلی قانع و فداکار هستن در حالیکه تو موقعیت خیلی مناسب نیازهاشو مطرح میکنه و برآورده هم میشه.

سلام من خواننده ی خاموش این تاپیکم پارسال که با این تاپیک آشنا شدم همه ی صحبت های معصومه جان و بقیه ...

خداروشکر چقدر خوب پیشرفت کردین تو یه سال.میشه بیشتر بگی برامون.از کجا وام گرفتین ماشین چی گرفتین .که باهاش تونستین خونه بخرین؟ حقوق پدرتون ۹ تومن بود که شما مدیریت کردین؟

راهنمایی می خوام خانما من این ماه بدهی و قسطا رو دادم. پس اندازی ندارم.. یعنی پولی برای روز مب ...

گلم همون اضطراری رو طلایی بخر که سریع نقد بشه

چون اگه پول توی کارت برای مدت طولانی نگه دارین، جدا از پایین اومد ارزش، هی از روش خرج میکنین. اونم خرجی که میشه انجامش ندین یا میشه با سختی بیشتر جور کنین

به نظر من پارسیان یا سکه گرمی یا ربع سکه بخر. در لحظه ازت میخرنش. اجرت و سودی هم اضافه پرداخت نمیکنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
به اطف خدا تمام خرجمون هم جور شد و من بعد از دوبار انتقال باردار شدم توی همون مدت ما با کار کردن و ...

تو حین خوندن داستان زندگیت داشتم فکر میکردم چقد خدا از اون بالا هواتو داشته و نگات میکرده و بعد چقدر خوشگل برات چیده

مطمئنم بازم برات قشنگ می‌چینه❤

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
خب من اومدممم دوباررهههه😍😍😍😍😍 طلبی داشتم حدودا سه میلیون از دخترخاله ام ک اصلا انتظار نداشت ...

عکسشو بده اگه مقدوره برات

کلی خوشحال شدمممم  

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810