2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیاین

774 بازدید | 88 پست

اگر همسرتون کلی بدهی داشته باشه و شرایط کاریش به شدت سخت شده باشه ولی چون بچتون که ۱۵ سالشه بد غذاست، قیمه قورمه نمیخوره ، غذایی که پیاز داشته باشه نمیخوره، 

فقط غذای بیرون (چلوکباب، چلوجوجه، فست فود) غذای خونگی هم فقط دمی گوجه و مرغ به روشی که خودش میگه میخوره 

و همسرتون در هفته تقریبا ۳ الی ۴ بار برای بچه از بیرون غذای بالای ۲۵۰ بخره شما اعتراض میکنید؟

به عنوان مثال همسرتون کلا ۷۰۰ تو جیبش داشته باشه بخواد بیاد خونه بعد شما هم سفارش خرید ندید که اون پول ته جیبش بمونه ولی همونو بده برای بچه غذا از بیرون بخرا ناراحت میشید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوهیه کم اوضاع سخت شدبد غذایی بچه خیلی سخته چون درگیرشم

اگر مادر خود بچه بگه مشکلی نداره و حتی حس دشمنی به بچه و پدر بچه دست نمیده

ولی اگر همسر دوم بگه کاملا حس دشمنی و خباثت ازش گرفته میشه متاسفانه و سر همین موضوع چنان جنگ بزرگی به راه می افته و سرازیر شدن کلی اتهام اینکه تو چشم نداری ببینی بچم چیزی بخوره 

اگر مادر خود بچه بگه مشکلی نداره و حتی حس دشمنی به بچه و پدر بچه دست نمیدهولی اگر همسر دوم بگه کاملا ...

دقیقا همینطوره درسته

شما هم حق داری

شاید سکوت کنی خودت پس انداز کنی اگه بتونی بهتر باشه

خدایا خودت بساز🌹
دقیقا همینطوره درستهشما هم حق داریشاید سکوت کنی خودت پس انداز کنی اگه بتونی بهتر باشه

متاسفانه همسرم به خاطر اینکه خانم سابقش یواشکی پول پس انداز کرده بود مبلغ خیلی زیادی و یواشکی ملک خریده بود چشمش ترسیده و سر من دیگه حواسش جمع شده

2810