2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی اون سالها خیلی دستمون خالی بود حتی پول پمپرزم نداشتم وقتی خانوادش میومدن با طعنه میگفتن جایی از خونتون تمیز هست که ما نماز بخونیم حتی یکبار نگفتن این پمپرز برای نوه خریدیم

روزتی سخت گذشت و ما همه رو شناختیم

دیگه شروع کردم ذره ذره جمع کردن

ما مشکل نازایی داشتیم

هی میگفتن بذارین بچه دوم گیرتون بیاد

رفتیم سراغ درمان

چون بچه دوم بود بیمه نازایی شاملمون نمیشد ما هم رفتسم کلینیک خصوصی

یادمه گفتن باید برای تخمک کشی ۱۸میلیون بریزسن حساب

ما هم فقط پنج تومن توی حساب داشتیم 

گفتم بیا باز به مامانت بگیم شاید تونست بهمون بده یا برامون وام جور کنه

رفتیم بهش گغتیم در اومد گفت من میتونم سه تومن وام براتون جور کنم

منم گفتم نه ممنون بازم دلمون شکست

شب اومدیم خونه خیلی ناراحت بودیم مامانمم میگفت خدا بزرگه

خلاصه شب بازار ارز دیجیتال یهو تکون خورد و ما دوتایی توی یه شب تونستیم بیست تومن کار کنیم😍

احسنت چه عالی، برای استفاده تا سر کار رفتن و غروب برگشتن باشه توی ترافیک ماشین نمیبریم اصلا، مدتیه ب ...

ببین اگه قصدت فقط داخل شهریه و یه موتور کم استهلاک و قوی میخوای طرح باکسر بگیر،خود باکسرو نمیگمااا.ما باکسر انژکتور داشتیم خیلی اذیتمون کرد طرحشو گرفتیم از شرکت متین خودرو زنجان هم کیفیتاش عالیه هم ارزونتر از شرکتای دیگه میده

۲۰۰ سی سی هست جادارم هست ۳ترک راحت میتونین بشینین اگه دنبال یه موتور یکم شیکتر هستین که راحتم بتونین بفروشین بنلی ۱۵۰ سی سی بگیر ما سال ۹۵ یه زونتس ۲۵۰ سی سی گرفتیم ۹ میلیون اونموقع پراید ۲۰ تومن بود شوهرم خیلی رو موتوراش حساسه خیلی بهش رسیده روغن موتور بود لیتری ۴هزار تومن این بیزول المان  میریخت لیتری ۸۰ هزار تومن ،الان صفره موتور ما ۲۸۰ میلیونه اما میخوایم اگهی کنیم ۱۱۰ تومن. چون بیمه ی موتورا و ماشین برامون سنگین شده میخوایم دورمونو خلوت کنیم. موتورای دست دوم تمیزم میتونی پیدا کنی و ببری یه موتورساز کارشناسیش کنه اینجوری براتون بصرفه تره

@masumehjoon سلام معصومه جون  خدا انشالله به تنتون سلامتی بده و به مالت برکت. من با حرفهای ا ...

عزیز دلم پس انداز کمش هم خوبه چرا بخندیم

من تو یه سال و نیم فقط ۳گرم تونستم بگیرم چون توانم همین بود ....۳گرم یعنی حدود۱۰میلیون بازم شکر از هیچی بهتره

همینم میتونست نباشه 

پسر منم نوجوان پول تو جیبی خوبی بهش میدم اما بازم کم میاره ...میدونی بزرگ شدن ...خرجشاونم بیشتر شده ...میرن بیرون گاهی تغذیه و کرایه ی همدیگرو حساب میکنن ....یا مدرسه پول بخواد یا لوازم تحریر یا میرن سینما میرن فلافلی میرن پارک کافه  یا خیلییی کم و کسری ریز و درشت که بعضی وقتا ازش حساب کتاب میخوام و بهش غر میزنم پولتو چکار کردی برام حساب میکنه واقعا میگم حق داری پولت نمونه باید بیشترش کنم تازه...من اگه جاش بودم یه مقدار از پولمو پس انداز میکردم ولی خودش که میگه مامان من خیلی رعایت میکنم بیا ببین دوستام چه خرجای لاکچری دارن من روم نمیشه چیزی بگم...خیلیاشون تو سن ۱۶_۱۷سالگی با موتور یا ماشین خودشون میان مدرسه ....از لباس و قروفرشون که نگم ....پسر من در مقابلشون خیلی قانعه...جامعه خیلی عوض شده ...فاصله طبقاتی بیداد میکنه...بچها هم غرور دارن دلشون نمیخواد کم بیارن یا کم دیده بشن...حالا معصومه جون میاد برات مینویسه چکار کنی و بهت راهکار میده ...انشالله به کارت بیاد راه حلاش

اما خواستم از یه جنبه دیگه هم به دختر جوانت نگاه کنی

به اطف خدا تمام خرجمون هم جور شد و من بعد از دوبار انتقال باردار شدم

توی همون مدت ما با کار کردن و ارز دیجیتال تونستیم مقداری پس انداز کنیم

ما هشتم بارداری خاهرزادم گفت یه باغ پیدا کردم طرف چون با زنش مشکل داره میخاد مهریه زنش رو بده میگه هشتصد مفته میاین شریکی بخریم

شوهرم بهم گفت من که پول ندارم اونم چهارصد

گفتم بگو میخایم ایشالا جور میشه

خلاصه ده دی ۴۰۱ من با فروش طلاهام و پس انداز تونستم سیصد جور کنم

به خاهرزادم گفتم صد کم داریم

گفت از دوستم سودی میگیرم میتونین جور کنین بهش بدین گفتم اره

چون باغ ثمر داشت و وام فرزنداوری هم حساب کردم

خلاصه همون روز ده دی که رفتیم قولنامه نوشتیم توی راه برگشت یهو دردم شروع شد با اینکه تازه رفته بودم توی نه ماه

شبش ساعت پمج دختر خانم دنیا اومد

چون نارس بود باید میرفت توی دستگاه

حالا ما روز قبل به صفر مه هیچ، به منفی رسیده بودیم

استرس خرج بیمارستان و ان آی سی یو رو داشتم که چون ده تومنی توی حساب بود شوهرم گفت نگران نباش خدا بزرگه

خلاصه ما مرخص شدیم و شوهرم سفت و سخت افتاد دنبال وام فرزنداوری

چون رییس بانک دوستش بود خدا رو شکر زود جور شد و باغم کامل حسابمون صاف شد

الانم همش تو فکر عوض کردن خونه ایم 

با دلای صافتون دعا کنین هم خونمون خوبفروش بره و بتونیم خونه رو عوض کنیم هم اینکه کار شوهرم جور بشه و بره سرکار جدید

معصومه جان بنظرم پدر و مادر وظیفه تامین املاک اینده بچه هارو ندارن در حد اینکه یه خونه خوب و با آرا ...

درسته فدات شم ♥️ درست متوجه نشدی منظورم رو 

منظور بچه هاشون اینکه ما اگه پس اندازی داشتیم برای خودمون

.از برای خودمون ..مغازه باز میکردیم و سرمایه می گذاشتیم 

....به جای اینکه برای کسی کار کنیم ماهی پنج ملیون پول دستمون رو بگیره 

اگه سرمایه ی کاری رو داشتیم ...برای خودمون اینکارو شروع میکردیم .و بهتر پیشرفت میکردیم 

..منظور بچه ها این بود فدات شم ♥️

معصومه جون یه چیزی بگم  ناراحت نشدید تولوخودا🥲 اسراف درسته 🥰 ممنونم  امان از این معلم ...

😁😁😁واقعا با ص صاد نیست ؟

خیز سرم من اینطوری آموختم 🤦

پس اسراف درسته 😉مرسی عزیزم 😘 لطف کردی 

سلام عزیزان چندتا نکته بگم شاید اونا ک سوال داشتن سوالاشون رفع بشه دوستی که وام ودیعه مسکن میخواستن ...

چقدر این ایده جایزه را خوشم اومد منم باید به خودم جایزه بدم

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
@masumehjoon   عزیزم راهنماییم میکنی حقوق ما ۲۱تومن خرجا اینا هستن‍ یک قسط ۱۲میلیون دو مخارج ...

عزیزم ...دو سه چهار که نوشتی ...منظور عدد یا مبلغ پول ...؟

ببین درست متوجه شدم ...بیست و یکی حقوق اتون که دوازده تومن اقساط ...و مابقی چیزایی که نوشتی باید برسی بهش درسته ؟

خرج خونه دست خودت ؟

2810