2777
2789

در مورد سادگی خودم هم بگم 

من خیلی ساده هستم یعنی اگه ببینم ارز دیجیتال سود داره به همه ی خاهرزاده و داداشم و اطرافیان میگفتم بیاین کار کنین مثلا من یه دستبند خریدم شد بیست تومن سه سال قبل، هی نشونشون میدادم میگفتم نگاه من پول اینو خودم کار کردم شما هم بیاین ولی زهی خیال باطل

یا به خاهرم میگفتم چرا اینقد بریز بپاش میکنی تو پسرات بزرگن و دانشجو هستن فردا روز اگه بخان زن بگیرن اونا پول لاژم دارن و نادرشوهری که دو تیکه طلا داشته باشه خیلی بهتره

اون خیلی میترسید و با فشارهای من تونست یه دستبند چهار میلیونی بخره اینقد هم خودش هم من ذوق داشتیم از خریدش

دیگه کم کم شروعکزد و همون موقع با پولهای کم تونست سه تا النگو بحرینی هم بخره حدودا هفتاد تومن

هر بار میرفتم کلی نصیحتش میکردم با اینکه از من بزرگتر بود

چون شهرستانه ما مولا چهارشنبه شب میرفتیم تا حمعه خونشون

خیلی مهمون گیرشون میاد همیشه

ما که میرفتیم حتما مرغ یا شیرینی چیزی میخریدیم که دست خالی نریم خونشون

تا بهمن ماه دستم خالی بود خاستیم بریم، از خونه براش یه روغن مایع یک و نیم لیتری و یه کیلو رشته محلی، عدس و لوبیا بر داشتم به شوهرم گفتم که نخاد بیرون چیزی بخره چون دستمون خالی بود

من تازه مدرک خیاطی گرقته بودم

وقتی رفتیم خونشون شبش املت درست کرد، فردا نهار با وسایل خودم اش رشته پخت، شبش سیب زمینی کرد کتلت و فقط جمعه نهار یه مرغ درست کرد، خیلی خیلی بد پذیرایی کرد در صورتی که اونا وقتی میان من همیشه مرغ و گوشتم به راهه

شوهرمم متوجه شد گفت چرا اینجوری پذیرایی میکنه گفتم نمیدونم، اینم بگم که شوهرش قصابی داره و راحت میتونست نیم کیلو گوشت بیازه بکنه مثلا قیمه، اخه میدیدم برای فامیل شوهرش چه مرتب پذیرایی میکنه

شب نشسته بودیم بحث خیایطی شد گفت برای عید میخام برام لباس بدوزی گفتم چشم گفت چند میگیری 

یکی از خاهرام دستش خالیه همیشه میناله که نداره چون شوهرش پول بهش نمیده اونم میخاست براش بدوزم، گفتم برای اون هیچی نمیگیرم فقط پارچه و وسایل بخره برای تو هم مثلا مانتو صد میگیرم با خنده، داشتم شوخی میکردم باهاش، یهو جدی گرفت گفت پس دیگه تو هم حق نداری بیای سه روز چهار اینجا بمونی و بخوری

خیلی دلم شکست گفتم نگاه من چقد سادم من بهشون یاد میدم چیکار کنن اونوقت منی که میام دست خالی نمیام اینجوری میگه منم خندیدم و چیزی نگفتم

خلاصه این شد که دیگه از بهمن پا نذاشتم خونشون

خودشم فهمیده که نمیریم دیگه ولی حتی یه بار به زبون نیاورده چرا نمیاین یا چی، منم گفتم انگار دوست داشته که نریم

خلااااصه اینکه الان خونه مامانم میبینمش گاهی ولی دیگه پشت دستم داغ کردم که نه کسی رو راهنمایی کنم و نه زیاد جایی برم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینا بستگی ب طرف مقابل هم داره منم پدرشوهرم فقط بازنشستگی میگیره فوق العاده مرد مهربون و باشخصی ...

میگی 20 میلیون داد منم یاد اینکارشون میافتم که به ما پول ندادن دوس ندارم کاری براشون بکنم
اره همسرم خدا رو شکر خوبه ولی  حتی نمیتونم به خاطرش کوتاه بیام و یادم بره خانواده ش چه کارهایی کردند

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
معصومه جون سوال من رو ندیدی عزیزم

نه گلم ندیدم ...کلا مشکل شده برام ...اعلاناتم نمیاره ..دو صفحه باز می‌کنه ....بعد ارور میده ....باید صفحات رو دونه دونه بخونم تا بفهمم چی نوشتین ...سوالت چی بود عزیز دلم ❤️

ببخشید زیاد پیام دادم فقط خاستم تجربمو بگم و اینکه بگم همیشه چراغ خاموش جلو برینـالانم به شوهرمگفتم دیگه طلای مصرفی نمیگیرم چون دیدم اطرافیان تنگ نظرن فقط هدفم گذاشتم روی سکه و طلای مخفی 

چون دیدم حتی مادرم وقتی دارم انگار توقع میکنه ازم

مثلا بابای من فوت شده، مامانم خودش تنهاس و حقوق بابام رو میگیره ماهی پونزده شونزده تومن

کرایه نشین هست

نزدیک خودمون هست ولی مثلا میرم پیشش میگه بیا قبض منو اینترنتی پرداخت کن، یانی از کارت خودم، یا بیا برام اینترنت بخر، بخام برم سفر انتظار داره با خودم ببرمش در صورتی که دوتا داداش و دوتا خاهرم دارم و اونا چون دور هستن از اونا اصلا تپقع نمیکنه

منم گفتم دیگه باید بشم مثل خودشون

اگه بگم دارم همه میخان بگیرن 

پس چراغ خاموش بهترین کاره

۳ روز خونه خواهرت اونم هر هفته؟؟؟؟؟ من خونه مادرم ماهی ی شام میرم  گرونی عزیزم

نه عزیزم شهرستان هستن اونا

شعرستان هم چون هوا گرمه ما شش ماه اول سال اصلا نمیریم ولی شش ماه دوم از وقتی باغ با هم هریدیم به خاطر مارای باغ ماهی یه بار میرفتیم ولی قبلش دوماهی یه بار میرفتیم اونم از بس خودشون اصرار میکردن که دیگه شد تجربه

یهو صدام زد گفت بیا رفتم گفت نگاه این ماشین برلیانس زده نود تومن تقریبا صفر هم هست توی فلان نمایندگی ...

نمیدونم این چه اخلاقیه که خیلی از خانواده های اقایون دارن،اینکه نمیخوان خوشحالی و رفاه عروس رو ببینن و همیشه میخوان از لحاظ مالی عروسشون پایینتر باشه😕البته خانواده های خوب هم کم نیستنااا یلیا هم به عروسشون واقعا لطف دارن

مبارکتون باشه امیدوارم همیشه تو اوج و خوشبختی باشین🥰🌻

سلام دوستان به نظرتون طلا تا یکی دو هفته دیگه روندش کاهشیه یا افزایشی ؟؟ما از یکی طلا قرض گرفتیم انش ...

از دیروز که فعلا افزایشیه والا بعدشو نمیدونم امیدوارم ارزون شه بتونین قرضتونو پس بدین😍

نه گلم ندیدم ...کلا مشکل شده برام ...اعلاناتم نمیاره ..دو صفحه باز می‌کنه ....بعد ارور میده ....باید ...

نوشتم که حدود ۱۵۰ گرم طلا دارم الان هم ۱۵۰ وام دارم با این پول چه کنم

2810