2777
2789
سلام دوستان من یه کار بسته بندی در منزل پیدا کردم که میگه باید ۱۱۰ تومن برای ثبت نام بپردازم  ...

به هيچ وج اعتماد نكن منم ديدم.... اينا اكثرا كلاه بردارن مگر اينكه كسي انجام داده مطمعن طرف مقابلت كلاهبردار نيست اره واريز كن موفق باشي گلم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم حرف شما رو میزنه ولی به نظر من احتیاط لازمه ماشین داریم میگم چه کاریه بخوام استرس بکشم شما موا ...

فدات شم ممنونم اما ترس الکیه واقعا

میدونی روزانه چقدر تصادف میشه با همین ماشینای ایرانی که ورقای ماشین مچاله میشه؟ حداق کلاه کاسکت خوب داشته باشی اتفاقی هم بیفته در نهایت میشکنیم نمیمیریم😂ما ۲سال پیش با همسرم تو اتوبان حکیم تهران روز بارونی با موتور میرفتیم یهو ماشین جلویی سر دوراهی گیج شد زد رو ترمز ما با سرعت ۱۰۰تا زدیم ترمز لاستیک رو خط کشی سفیدا سر میخوره دیگه،خوردیم زمین چون سرعت داشتیم موتدر که واسه خودش رفت تو لاین سرعت ۵۰ متر جلوتر وایستاد منم همسرمو بغل کرده بودم رو زمین ۳۰ متری سر خوردیم 

همش فکر میکردم از ماشینا لهمون میکنن

بعد دیدم ماشینا همه ترمز کردن عقب تر و انگار فیلم ترسناک میدیدن😂همه چون صحنه رو دیدن اون پرایدی رو فحش میدادن که ترمز کردو فرار کرد

خلاصه پاشدیم هیچ اتفاقی واسمون نیفتاد فقط النگوهام شکست ینی خیلی کج شد و کاپشن همسرمو خودم استینش ساییده شد😂

موتورم کاملا سالم چون گارد داشت روی گارد افتاده بودو فلاپاش رو زمین نبود که بشکنه

پاشدیم به ادامه ی مسیر پرداختیم😂😂

شرمنده عزیزم من از تاپیک خیلی عقبم الان پستت رو دیدم  نظر منو بخوای همون خونه ...ده متر خری ...

خواهش میکنم معصومه جون ممنونم ازت

همسرم میگه قسطش سنگین میشه با پول زمینی که فروختیم ۶۲۰میلیون میگه ماشین جک یا ۲۰۷بخریم تا ارزش پول حفظ بشه سال بعد ماشین رو‌بفروشیم  وام مسکن بگیریم چون قسطامون سبک میشه تا سال بعد اذیت نشیم و بعدش خونه بخریم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
خیابان ولیعصر بش چهارراه مدرس طلای میلاد ساعت ۵عصر تا ۸شب بازه چون ارزون میده طلافروشیا هی شکایت میک ...

قربونت برم ممنونم نبش چهاراه  مدرس منظورتون بود؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام گلم ما براي خريد خونه و ماشين و پسرم گوسفند خريديم هر موقع ميخوايم بخريم... با مادرهمسرجانم مير ...

سلام می بخشین گوسفندقربونی رو بسته بندی می کنین می ذارین یخچال؟یا من اینجور متوجه شدم؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
قربونت برم ممنونم نبش چهاراه  مدرس منظورتون بود؟

چارراه مدرس کجا میشه؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

همسر منم عشق موتور تا حالا نداشته چند ماهه خریدیم
یه بار که هوا تقریبا سرد بود سوار شدیم باد میخورد اشک چشام میومد تابستونم ک اصلا تحمل گرما و ندارم تو ماشین راحت کولر میگیریم
منم بهش قول دادم که بفروشمش    طلا بخرم برا خودم
چون اصلا سود انچنانی نداره
قسطی هم همه جا میدن

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
فدات شم ممنونم اما ترس الکیه واقعا میدونی روزانه چقدر تصادف میشه با همین ماشینای ایرانی که ورقای ما ...

کلی خندیدم به تصادف تون
 ان شالله همیشه خوش باشید 

سلام دوستان من یه کار بسته بندی در منزل پیدا کردم که میگه باید ۱۱۰ تومن برای ثبت نام بپردازم  ...

منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی
چند تا که پولیه واریز نکردم
اون یکی ها هم سرکاری بود

سلام می بخشین گوسفندقربونی رو بسته بندی می کنین می ذارین یخچال؟یا من اینجور متوجه شدم؟

نه گلم گرم گرم ميديم بيرون ... 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810