2777
2789
نه عزیزم فکر نکنم چون توضیح دادن کنار مرغ کدو و گوجه گذاشتن

فدات شم دقیق نخوندی گفتن برای مهمونی زهرا اینا با دورچین درست کردن.. ولی من متوجه نشدم که خورشت کدو درست کردن یا مرغ سرخ شده بادورچین گوجه وکدو ؟ 

کاش تاپیک آشپزی دقیق تر میگفتن که بشه از روششون ایده گرفت👌

دوستان من همیشه طلای ۵درصدمیگیرم الان وام گرفتم گردنی بگیرم ولی درصدپایین پیدانمیکنم یدونه دیدم ولی ...

اگه پس اندازیه به هیچ وجه توصیه نمیکنم

همه شهرها ۵درصد و ۶ و ۷ درصد دارن اگه بگردی

بعلاوه سایتایی که ۱،۲و۳ درصد به بالاهم دارن

نمیدونم کدوم شهری ولی تهران جواهری رضوان،گالری نورسا و خیلی جاهای دیگه که کم اجرت میدن

من هفته پیش ۱ درصد اجرت غیرحضوری از احسان گلد گرفتم

ولی بگرد پیدا میکنی

تاریخ عضویتم😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۵ سالمه خونه نداریم ماشین نداریم بله باید وسیله بخره ولی هنوز نگرفته 

سن همسرتو پرسیدم
خودتم ک سنی نداری ولی بازم خوبه به فکر هستی
باهاش صحبت کن که باید خونه ماشین بخرید 

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
سلام معصومه عزیز  نمیدونم چرا اون جملت که نوشتی. جوری رفتار کردی که ازخوشبختی بچشون خیالشون را ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من ❤️

الهی عزززیزم 😘ممنونم بابت دعای قشنگت

و اما اون یکی سوالت رو هم تو این پست جواب میدم 

پست های قبلی توضیح دادم 

ولی چون نمی‌دونم کدوم صفحه است مینویسم برات 

عزیزم بستگی به اشتها و ذایقه اتون داره

ولی ما ها یه رون مرغ درشت رو به هشت قسمت تقسیم میکنم به جز بال و گردن که جدا هستند 👌

ما سینه ی مرغ رو به هشت قسمت تقسیم میکنیم و کنارش دورچین چند مدل میذاریم ...از کرفس و کنگر و بامیه و لوبیا سبز وکدو و بادمجان  ........گرفته تا الی آخر 

حالا اون روز همسرم می‌گفت صاحب کار خانمم گفته بود ناهار نیارین فردا خودم بهتون ناهار میدم ...می‌گفت معصومه سینه ی مرغ رو مکعبی خورد کرده بود ..اندازه ی ...یه گردو ...هر کدومش 

برنج گذاشته بود 😉 و خورشتش دقیق دو تیکه که هر کدوم اندازه ی گوشت گذاشته بود به اضافه ی هویج ....والسلام 👌

الان دیگه نمیشه عزیزم اونطور باید و شاید دست و دلبازی کرد 

..ببین مردامون چه قدر زحمت میکشند به خاطر یه لقمه نون که میاد سر سفره امون 👌چقدر حرفها که نمیشنون از صاحب کار ؟🙁

چه قدر اعصاب خوردی میکشند تا از صاحب کارشون پول بگیرین 

حالا خود همسر من اون روز به دوستان اونوری گفتم 

رفته یه کاری رو دیده صاحب کار گفته که چک میدم واسه دستمزدت ...یک چک پنج ماهه 🙁👌

حالا اون چک هم بعد اتمام کارت 🙁یعنی مثلا دو ماه کارش طول بکشه ...هفت ماه دیگه از الان ...پول دستمون میرسه 

خب ما چی بخوریم این هفت ماه رو ؟

خب شاید بگین نره ...کار نکنه ...شغل همسر من یه جوری اگه نره ..پشتبندش پاره بشه ...دیگه کار نمیدن بهش 

سر کار میان میبینن میگن بیا خونه ی مارو هم کار کن 

اینطوری عزیزم ❤️ من شل بگیرم بگم ول کن حالا الان پول هست 

خرج کن بیخیال دنیا دوروز 👌دقیقا دوروز دیگه باید دستمو دراز کنم جلوی این و اون 

از الان همسرم میگه معصومه باید مدیریت کنی ها 👌درعوض هفت ماه دیگه پول خوبی دستمون میرسه یه جا

به خاطر همین عزیزم من اگه مدیریت نمیکردم و نکنم الان یه خونه پنجاه متری به زور از خودمون داشتیم 

👌

پس پولی که همسرمون میاره دست ما امانت 👌من خانوم خونه باید امانت دار خوبی باشم در قبال زندگی ام 

الان دیگه مثل قدیم نیست که اون زمون فقط مرد خونه کار میکرد و شکم پنج شش نفر رو سیر میکرد 👌

الان کل اهالی خانه هم کار کنه باز سخت رسوندن 👌

در کنارش هم از اصراف و چشم و هم چشمی باید اجتتناب کنیم 

دوره زمونه ی سختی شده ...مردا رو هم نمیشه قضاوت کرد👌سخت واقعااااا ....چند روز پیش پسر عمه ی نامادری ام 

که فقط ۳۷سالش بود 🙁بر اثر جر و بحث با خانومش 

که پول نیست ...من سختی میکشم ...من خونه ی پدرم اینطوری بودم ...ال بودم بل بودم ... بحث اشون بالا میگیره و آقا هه

درجا سکته میکنهو ...فوت میشه 🥺 متاسفانه فشار زیاد روی مردامون 

درک کنیم عزیزان ❤️حالا ما خودمون خانم خونه هستیم اینقدر فشار روحی و روانی رومون 

چه برسه به مردامون ❤️خدا کمک اشون باشه 

وقتی حقوق ها اکثرا دورو بر سیزده چهارده تومن ....اجاره ها شده نصف حقوقی که میاره ...و حتی بیشتر از نصف حقوق 

مابقی چی میمونه که آدم بخواد ...خرج پوشک و شیر کمکی بچه رو بده باهاش یا تحصیل بچه رو متقبل بشه ؟

بیاد خرج مخارج زندگی رو بده ...بیاد پس انداز داشته باشه 

و هزار و یک خرج دیگه که پشت هم هستند و منتظریم که حقوق بیاد 👌

پس ههممون باید دست به دست هم بدیم در نوبه ی خودمون نقش مهمی در زندگی رو داشته باشیم 

همون روزی نعمت که میاد خونه بااااید قدر بدونیم 👌

منظور از گفتن اینا عزیزم اینکه ...زیاد سخت نگیر ...مهمون به خاطر روی گشاده ی تو میاد خونه ات

کسی که منو به خاطر شکم بخواد ...نمی‌خوام صد سال دیگه در خونه امو بزنه 

الان الویت من همسرم که با چه سختی پول در میاره ❤️

الویت من آینده ی بچه هام ...

پس تا میتونی مدیریت به خرج بده عزیزم 

الان شاید بگی معصومه از یه دونه مرغ گرفتی تاااا کجا رفتی ؟😉

ریشه یابی کنی عزیزم بهتر پی میبری که باید به فکر زندگیت باشی 

باااید پس انداز داشته باشی 👌

باااید تا جوونی و همسرت جوون یه سر پناهی از برای خودمون داشته باشیم 👌

بخدا هیچ کس نمیاد بگه چطور داری میگزرونی ؟

ماهی کم کم ده دفعه مهمون دارم ...کم کم گفتم برات 

همسرم که خونه نشین شد هیچ احد و الناسی زنگ نزد بگه دارین ندارین 👌چطور میگزرونین 👌؟

پس قدرررر پولتون و زندگیتون رو بدونین 

اومدم یه چیزی در مورد رفتار ما و عکس العمل دیگران نسبت به اون بگم من روزی چند بار قیمت ارز و طلا رو ...

وااای من برعکسه شمام

میگم حالا که طلاهامو میبینن حرص میخورن بذار بیشتر حرصشون بدم😊

من خودم ادمی هستم که هر کی هر چی میخره بیشتر از خودش ذوق میکنمو میگم بقیه داشته باشنو خوش باشن افتخارش برای ماست اما خیلیا رو تو اطرافیانم دیدم که حتی به یه تیشرت خریدنه منم حسادت میکنن😏

هیچ کاری لازم نیست انجام بدی شش تیر ک شد  خود برنامه میزنه تسویه مرحله ای ک اونو میزنید و تو چه ...

کارمزد هم داره عزیزم ینی ی تومن چقد باید پرداخت کنیم

خسته از تکرار تلخ و خسته از پوچم....
بچه ها من چون خودم و شوهرم ته دیگ دوس نداریم زیر برنج نون نمیریزم یکم روغن میریزم ته قابلمه نس ...

کار خوبی می‌کنی عزیزم❤️

منم روزایی که روغن کم باشه ته دیگ نمی اندازم 

و برنجی که به ته قابلمه ام میچسبه ...جدا میکنم اگه خوردیم که هیچ نخوردیم میریزم تو پلاستیک 

میذارم فریزر هروقت آش گذاشتم و یا شیله نمی‌دونم فارسی اش چی میشه 😁🤦میرزم توش ...

برنج ایرونی و خیلی هم خوشمزه می‌کنه غذاهارو 

دیگه دور ریخته نمیشه 

سلام دوستان من نتونستم تمامی صفحات را بخونم.معلومه خیلی مفیده انشالله بتونم روزهای بعد بخونم. نظرتو ...

من با پولای قلک پسرم دلار میخرم پس انداز خودمونو طلا

اما چیزی که تو این ۱۳سال زندگی فهمیدم اینبوده که به محض اینکه پولی تو کارتم دیدم تبدیلش کردم و اصلا به گرونی و ارزونیه قیمت طلا و دلار فکر نکردمو برام مهم نبوده و اینجوری با خودم گفتم که من اگه این پولمو طلا نگیرم قطعا خرجش میکنم حالا گیرم گرونم بخرم نهایت رو ده میلیون ۱تومن ضرر میکنم این بهتره تا خورد خورد خرج گنمو همون ۹تومن طلاهم نداشته باشم

سلام خییلی با خودم کلنجار رفتم که چیزی که میخوام براتون بگم درست هست یا نه ولی قبل از اینکه بنوی ...

حرف شما کاملا متین و صحیحه اما متاسفانه هستن کسانی که خواهرو برادرن یا پدرو مادرن اما از دشمنم بدترن من قبلتر داستانم گفتم تو همین تاپیک اینکه همسرم از ۱۴سالگی کار کردو تمام روزای جوونیشو زحمت کشیدو ۳دنگ خونه خرید به نام خواهرش زد و ایشون با کمال پررویی و بیشرمی بالا کشیدو پدرشم گفت تو مجردی هر کاری کردی هر چی خریدی واسه خانوادت بوده و تو باید همیشه حامیه خواهرات باشی و طرفدار دختراش شد حتی هیچکدوم یه شاخه گل برای ازدواجمون ندادن حتی هزار تومن

تمومه روزای خوب زندگیمون صرف بیفکری و بیشعوری خانوادش حروم شد با کار و تلاش

همونطور که خانواده های خوب و با اصالت خیلی زیادن متاسفانه اینجور خانواده هایی که ماهم نمونشو داریم کم نیستن

همسرم خودش قید کل خانوادشو زدو گفت من هیشکیو ندارم خودممو خودم

گلم فاكتور طلاي شكسته حتما بايد مهر و امضا فروشنده داشته باشه وگرنه نامعتبر هست @مامان_جوووو ...

اینجا برا طلای دست دوم اصلا فاکتور نمیدن چه شکسته چه سالم 

به همین فروشنده میفروشم

قرار گذاشتیم هر ماه یه تیکه شکسته بخرم ازش وقتی ۲۰گرم شد به قیمت تابلو ازم برداره و آب شده ۱۵تومن بالای تابلو برام بیاره

2810