2777
2789
سلام منم هروقت برم خونه پدرشوهرم دست پر میرم هرماهی کمکشون کردیم رزق و روزی ما چندبرابر شده ما همش ...

عجب

نه من که تو این دو سال از اینکارا نکردم دلیلش اینه ما بعد از عقد خواستیم به ۱۰ نفر شام بدیم همسرم پول نداشت به پدر شوهرم گفت اونم نداد  دلم شکست

یکی دو بارم اونا مبالغ خیلی کم خواستن همسرم نداد بده هم من راضی نیستم

ولی همسرم برا مامانم فروشگاه میریم وسیله میگیره اگه سر کارش چیزی بدن میبره بابا ندارم

پدر شوهرم دو تا حقوق داره

ولی مامان من فقط یارانه میگیره 

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@masumehjoon

سلام معصومه جون 

خدا انشالله به تنتون سلامتی بده و به مالت برکت.

من با حرفهای انگیزشی شما و بقیه دوستان گلم تونستم از پارسال تا حالا دوازده گرم طلا پس انداز کنم میدونم کمه ،توروخدا بهم نخندین😅بیشتر از این در توانم نیست.حقوق شوهرم بنده خدا،خیلی نیست.یه دختر دانشجو و یه پسر محصلم دارم.البته در کنار پس انداز طلا کارهای دیگه هم کردم مثل خرید مبل و تشک برای تخت و .....

حالا قربونت برم مشکل من الان دخترمه که دانشجوئه.

اصلا اهل پس انداز نیست.تا میام راجع به پس انداز باهاش حرف بزنم از کوره در میره و آخرش کارمون به بحث کشیده میشه.

حالا عزیر دل خواهر ،ازت میخام از اون پستهای انگیزشیت،مخصوص دخترم بزاری تا من بهش نشون بدم شاید به خودش بیاد و قدر پول توجیبیهاشو بیشتر بدونه.

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره
موتور که خیلی خوبهههه من خیلی دوس دارم ما کل تهران که با موتور میریم تازه تهران تا طالقانم که ۳ساعت ...

من همسرم میگه تا سر کوچه بریم میترسم
موتور و دوس دارم ولی خیلی خطرناک

من همسرم میگه تا سر کوچه بریم میترسم موتور و دوس دارم ولی خیلی خطرناک

اونجوری بخوای فکر کنی همه چی خطرناکه ممکنه خدانکرده بریم تو وچه پامون پیچ بخوره سرمون بخوره به جدول و...

تباید احتیاط کرد سرعت مناسب و کلاه کاسکت

عزیز میشه لطف کنید آدرس بدید 

خیابان ولیعصر بش چهارراه مدرس طلای میلاد ساعت ۵عصر تا ۸شب بازه چون ارزون میده طلافروشیا هی شکایت میکنن که کاسبیه مارو خراب کرده اگه رفتیو پرسید کی معرفیت کرده بگو شیدا مامان کارن

چون معرف نداشته باشی میپیچونه فکر میکنه از اقوام طلا فروش هستین میخواین با فاکتور شکایت کنین😂

امروز تا شب کار دارم 

بعد با خودم گفتم اشکال داره ناهار از بیرون می گیریم 

بعد کلنجار با خودم 

تصمیم گرفتم در یک عملیات فوری خودم پاشم الان یک چیزی بذارم درست بشه ( دیشب خسته بودم والا برای روزهای شلوغ از روز قبل غذا رو درست می کنم) خلاصه پاشدم با مرغ و سبزیجات رو انتخاب کردم ( لوبیا سبز+ کدو) سبزیجات علاوه بر خواص به غذا برکت هم میده 

این هم به خاطر آموزش های شما دوستان هست والا من قدیم خودم رو قانع می کردم که امروز خیلی کار دارم پس از بیرون غذا می گیریم

اونجوری بخوای فکر کنی همه چی خطرناکه ممکنه خدانکرده بریم تو وچه پامون پیچ بخوره سرمون بخوره به جدول ...

همسرم حرف شما رو میزنه ولی به نظر من احتیاط لازمه ماشین داریم میگم چه کاریه بخوام استرس بکشم
شما مواظب باشید و خوش باشید
منتظرم موتور گرون بشه بفروشمش        ولی همسرم میخواد بهترشو بخره
ببینیم چی میشه

سلام دوستان من یه کار بسته بندی در منزل پیدا کردم که میگه باید ۱۱۰ تومن برای ثبت نام بپردازم 

نمی دونم واقعی هست یا نه اعتماد کنم یا نه واقعا به کار احتیاج دارم 

نمی دونم ریسک کنم یا نه 

از توی سایت نیاز روز پیداش کردم 

وااا تو جاده با موتور بدون هیچ تجهیزاتی اونم ۳ ترک !!! اونم ۳ ساعت !!! ناراحت نشین ولی این دیگه واقع ...

چه ربطی داره به پس انداز 

ماشین داریمو با موتور میریم چون اولا موتور مسافرتی داریم ۲۵۰ سی سی الان حدود ۴۵۰ قیمتشه باکس داره گارد داره امنیتش از ماشینای ایرانی خیییلی بالاتره

دوما همسرم از سال ۸۰ تا لن تو ۲۳ سال شغلش موتور بوده و صددرصد با تجربه و محتاطه

ما به اصرار پسرم با موتور میریم چون مثه باباش عاشق موتوره و هر ۳کلاه کاسکت میذاریم

من پارسال کلاه کاسکت پسرمو ۸۵۰۰ گرفتم مارک انرژی

بهترین برند تا سرعت ۲۴۰ کیلومتر ضربه وارد شه هیچ اتفاقی نمیفته بعدم کلا شما در جریان نیستی چون موتورسوار نیستی،موتورای مسافرتی برای گردشگراس تو تمام دنیا طرف با موتور از فرانسه رفته دور دنیا رو گشته با زن و بچه ی ۱سالش

اما تو ایران تا میگیم موتور،همه فکر میکنن هندا ۱۲۵ منظورمونه😂😂😂

اینم یادم رفت بگم جمعه سمت خونمون یه میوه فروشی حراجی میزنه رفتم خرید یه دونه کاهو شش تا فلفل دلمه ...

من عاشق حراجی ام ولی میوه فروشی آف خورده نرفتم خیلی باحال بود

همسرم حرف شما رو میزنه ولی به نظر من احتیاط لازمه ماشین داریم میگم چه کاریه بخوام استرس بکشم شما موا ...

اتفاقا ما هم موتور داريم هم ماشين ... همسرم بچه هارو سوار ميكنه البته تكي دوتايي نه تابستون دور ميزنه ميرن نون ميخرن ميرن سوپرماركت انقدر بهشون كيف ميده كه نگو ...همسرم عشق موتور بهش قول دادم حتما ارتقاش ميدم.... در ضمن الان سرمايه گزاري رو موتور خيلي عاليه دوستش اقساطي خريد از پارسال تا الان ٨٠تومن تو سود حتي تحليلگرها هم ميگفتن موتور بخريد داره گرون ميشه ... بعد از اون موتور باكلاس خوشگلها نه ازاون قديميها

تازه شهر ما شلوغه با موتور سريعتر ميشه مسير رو طي كرد

راست ميگه دوستمون خيلي حال ميده.... يبار امتحان كردين ببينيد چقد باحاله باد ميخوره به صورتتون عشقتو ب ق ل كن سرتو بزار رو شونش .....خب ديگه بسه 🤭🤫😬

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810