2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز حدود۷۰گرم طلا فروختم برای خرید ماشین(طرح مادران)  ان شالله خیره...ماشینمون یه پراید ...

سسلام عزیزم

طرح مادران جدید بود؟ اخه من اصلا مطلع نمیشم کی ثبت نام میکنن 

خیلی دلم میخاد ثبت نام کنم

سلام شب همگی بخیر  اول از هرکی این کامنت رو میخونه میخوام برامون دعا کنه فردا باید ۶۵ میلیون ج ...

إن شاء الله پولتون به زودی جور بشه عزیزم 

مبارکا باشه خیلی قشنگه إن شاء الله به شادی و خوشی

فقط اینکه شما خرید این رو به همسرتون نگفتید چطور جلوش از این استفاده میکنید برام سوال شد 🥲

عزیزم طرح نگین آتیه سپه فعلا دیگه نیست من خودم هم از بانک پرسیدم دیروز .

سلام خانمای عزیز

من‌میخوام اقساط ویپاد رو بدم،اولین قسط هست

موقعی که میخوام تسویه کنم مینویسه این تسهیلات در وضعیت قابل تمدید نمیباشد😐😐

یعنی چی؟ من چطوری تسویه کنم؟

میشه مثل همیشه راهنماییم کنین؟؟؟؟

سلام خانوما، لطفا اگه در مورد خریدن گوسفند زنده و کشتن و تقسیم گوشتش اطلاعی، نکته ای دارین بگین، ن ...

عزیزم داخل دیوارنگاه کنید کسانی هستن که دستمزدمیگیرن میان خونه گوسفندروذبح وشقه و خردمیکنن وبه قطعاتی که دوس دارین تقسیم میکنن دستمزدذبح کردن رومیگیرن

سلام شب همگی بخیر  اول از هرکی این کامنت رو میخونه میخوام برامون دعا کنه فردا باید ۶۵ میلیون ج ...

منم از اینا دارم

خییییییییلی قشنگه 

دوستم انگشتر ست همینو داره

اونم خیلی اسپرت و قشنگه

نمیدونم چند گرمه

اما تونستی پول جمع کنی انگشتر ستش رو هم بخر تا هدف امسال تکمیل شه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
إن شاء الله پولتون به زودی جور بشه عزیزم  مبارکا باشه خیلی قشنگه إن شاء الله به شادی و خوشی ف ...

سلامت باشی عزیزم

ممنونم بابت دعای خوبت❤️ 

جلوش استفاده نمیکنم 😉 

میذارم خیابونی مراسمی چیزی که اونجا نباشه 

بهرحال دستم و گوشم خالیه خجالت میکشم اخه تو خانواده ما این چیزا مهمه ولی خب همسرمم زیاد بدهی بالا اورد بخاطر غرورش و ندونم‌کاریش 

و ۴ روز پیش هم یه جمله ای بهم گفت که دیگه مطمئن شدم این پول رو برای خودم طلا بخرم خیالم راحت تره 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
منم از اینا دارم خییییییییلی قشنگه  دوستم انگشتر ست همینو داره اونم خیلی اسپرت و قشنگه نمید ...

دقیقا انگشتر و گوشواره و گردنبدشم میخوام ولی خب زمان میبره اما اگه خدا عمری داد و پولی بود حتما میخرم 

خدا به مال همه برکت بده

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
مبارکتون باشه به خوشی  درمورد جرم موقع خرید از مشتری خود طلافروشا با فندک مانندی که دارن جرما ...

نه عزیزم پرسیدم گفتن چون به عنوان دست دوم میخرید دیگه ما همونجور که از مشتری خریدیم همونجورم میفروشیم شستشو و چیز دیگه ای نداریم 

البته یکی از مغازه هت خیلی کاراش نو بودن ولی خب پسند من نبودن نمیتونستم اصلا استفاده کنم ازشون 

2810