2777
2789

سلام عزیزان چندتا نکته بگم شاید اونا ک سوال داشتن سوالاشون رفع بشه

دوستی که وام ودیعه مسکن میخواستن بگیرن گفتن از طریق ملت  نمیتونن ازطریق بانک رفاه اقدام کنن.راحتتر وامومیدن💚

بعدی اینکه لایک کردن چند روزه تو نینیسایت دچار اختلال شده برا همه اینطوری شده ❌

بعد عزیزانی که طلا میزارن میخوان ببینن قیمت مناسب خریدن یا نه لطفا فی طلا موقع خرید رو بنویسن تا با قیمت خرید خودشون حساب کنیم و دچار اشتباه نشیم الان دوتا طلا دیدم خواستم حساب کنم قیمت طلا در لحظه خرید رو ننوشته بودن 🤧

عزیزی که وام ویپاد رو کارت بکارت کردن ،این وام اعتباری پس نمیتونید نقدش کنید،باید با دستگاه پز بکشید یا از طریق اسنپ پی نقدش کنید،من با پز کشیدم.ولی دوستی میگفتن میشه کیف پول دی جی  یا اسنپ رو شارژ کنید بعد مجدد واریز کنید به هر کارتی ک میخواید.

نکته بعدی اون دوستمون که میگفتن طرح رویش ویپاد سکه میده بازم یا نه.که خیر دیگه سکه تو طرح روش نمیگیرید

من امروز یکم دور ریز غذا و میوه داشتم یکم عذاب وجدان گرفتم قبلا اینطوری نبودم.ولی همش تقصیر همسرم که از هر چیز یعالمه میخره.

یه روشم اینه دوستان برا خودتون جایزه تعیین کنید اینجوری انگیزتون بیشتر میشه،مثلا من از پاییز سال گذشته تا امروز نزدیک ۱۵ میلیون خرج دندون پزشکی کردم هنوز یدونم ترمیم دارم ،همیشه سر نخ دندون تنبلی میکنم و دندونامم همشون از ما بین دو دندون پوسیدن پس هروقت نخ دندون میزنم برا خودم بیست تومن ده تومن داخل قلک میندازم😁شاید خنده دار باشه اما میگم همین جمع بشه جای اینکه بدی دکتر میدی یه وسیله میخری،انقدم اذیت نمیشی سر ترمیم  و عصب کشی و ....

بعدی اینکه دوستان  اگر از این مدل پس انداز و اینا لذت میبرید که هیچی ولی اگه سختتونه بعد مدتی سختی کشیدن رسیدن به یا حاشیه ی امن یعنی خونه و ماشین و پس انداز سعی کنید این روندو اهسته تر کنید و خودتونو رها نکنید،البته میدونم خانمای اینجا حواسشون به همه گزینه ها هست اما دلم خواست یاداوری کنم،سلامتی و شادیتون مهمتر از همه چیز❤

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام عزیزان  ممنون از تبریکاتون  ببخشید ک تک به تک نتونستم تشکر کنم گفتم صفحات تاپیک شلو ...

عزیزم به نرخ تابلو بفروشی خوبه فوقش یکی دو درصد سود 

جای دوری هم نمیره 👌 مادرتون 

چون طلا رو تو بخوای به طلا فروش بفروشی  با ۷۴۰میگرین ازت ...اکثرا اینطور بر میدارن

در صورتیکه طلا ۷۵۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من بعداز سیزده سال ده گرم طلا خریدم که بیست میلیون نقد دادم و بیست و یک میلیون چک یک ماهه، آیا زیاد شده اجرتش؟ 

واینکه من کلاس خیاطی قبلا شرکت کردم و امتحان دادم ولی مدرکش رو نگرفتم کسی اطلاع داره از نحوه مدرک گرفتن و اینکه برای مدرک فنی حرفه ای گرفتن وام چه شرایطی داره؟ 

عزیزم شمام از اینکه چطور همسرتون بهتون اعتماد کرد و خرجی رو داد دستتون بگین لطفاً. ممنونم 

تاپیک یک و دو کامل توضیح دادم عزیزم 😍 سرفرصت حتما دوباره مینویسم 😊

@بهارررررزندگی     چشم عزیزم حتما میزارم

سلام خانومای مدیر و کدبانو❤️  

اومدم گزارش هفته اول خرداد و بدم ،این هفته پروتعین داشتیم نخریدیم ،ارایشگاه و اینا هم نرفتیم ،احتمالا هفته بعد 

خودم فکر میکنم خوب بودیم ،اینم بگم ما ۴ نفریم دخترم هنوز پوشکیه 

اجاره ۷ ملیون تومان 

بیمه ماشین ۳ ملیون 

عطاری۱۰۰

نانوایی ۷۰ 

تره بار ۲۸۰  

شارژ ۵۰ 

رستوران ۴۰۰

لباس ۴۰۰ 

سوپر مارکت ۲ ملیون تومان 

درکل ۳۳۰۰ خرج کردیم 

حدود ده تومنم بیمه و اجاره  

از کار اقتصادیمم بگم که قرعه کشی سایپا شرکت کرده بودم امروز اخرین روز پرداخت پول بود و صبح فقط ۱۵ تومن تو کارتم پول بود حدود ۷۰ تومن طلا فروختم ، حدود ۱۲۰ تومنم خورد خورد از خانواده قرض گرفتم ،اونم درحالی که شوهرم راضی نبود واقعا رومخم بود😤😒و نمیخواست بدهکار بشه ولی خب با پر رو بازی تونستم 😁 

بقیشم. موند اسفند ،تا اون موقع باید قرضامونو بدیم

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍
موتور که خیلی خوبهههه من خیلی دوس دارم ما کل تهران که با موتور میریم تازه تهران تا طالقانم که ۳ساعت ...

وااا تو جاده با موتور بدون هیچ تجهیزاتی اونم ۳ ترک !!! اونم ۳ ساعت !!! ناراحت نشین ولی این دیگه واقعن خودِ خودکشیه!! جالبه که از نظر شما خیلی خوبه و خیلی هم خوش میگذره واقعن طفلک اون بچه که جونش دست شماس اخه پس انداز به چه قیمتی به قیمت جونتون

ممنونم عزیزم این غذاهارو گذاشتم توی لیست  یکم نگرانم هنوز  الان با همسرم نشستیم حساب کتا ...

نترس عزیزم .من تا آخر برج ۴۰۰ تومن دارم فقط .بچه هم دارم .گوشت هم ندارم .ولی فقط میگم خدایا سالم باشیم بقیش رو تحمل میکنم یکماه

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
معصومه جون ما خوزستان هستیم برنج رو نمیتونیم زیاد نگهداریم ماهیانه یه کیسه ۱۰ کیلویی میگیریم بین ۵ ...

سلام  منم خوزستانم نمک بریز تو برنج

یه قپه سیر هم بزار اصلا خراب نمیشه

کولر روشن باشه تا چندماه میمونه.

خدایا شکرت
یعنی شما بهشون پول میدین ؟  خودشون درامد ندادن ؟ این کمک ها به خانواده شما هم هست ؟ عزیزم رو ...

سلام منم هروقت برم خونه پدرشوهرم دست پر میرم

هرماهی کمکشون کردیم رزق و روزی ما چندبرابر شده

ما همش تو جاده ایم خیلی دعای خیر میکنن برامون.

همه چی خونمون برکت داره جوری که مهمونامم میگن.

سال گذشته خواستن برن مشهد ب شوهرم گفتم ۳تومن بفرست براشون و فرستاد.

ای ۳تومن فرداش کارکردیم اومد ب حسابمون.

یا عید شوهرم بهم عیدی داد 

منم۲۵۰۰فرستادم برا خانوادش.

ماه دومم ۳۵۰۰وسیله خریدم براشون

۵۰۰هم زدم ب کارت برادرشوهرم.

شوهرم وقتی میبینه هوای خانوادش دارم خیلی خوشحال میشه

و به خانواده منم احترام میزاره اگه بخوام پولی بدم داداشای خودم کاری نداره.

خدایا شکرت
سلام  منم خوزستانم نمک بریز تو برنج یه قپه سیر هم بزار اصلا خراب نمیشه کولر روشن باشه تا چندم ...

تو یه کیسه برنج چقدر نمک بریزم عزیزم؟

کولر روشنه ولی خب برنجا تو کمدنا

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
سلام دوستان من بعداز سیزده سال ده گرم طلا خریدم که بیست میلیون نقد دادم و بیست و یک میلیون چک یک ماه ...

عزیزم اگر امتحان دادین و قبول شدین برید قسمت استعلام گواهینامه توی سایت فنی و حرفه ای براتون گواهینامه تون رو میاره البته کافینت برید بهتره

وام هم منم دنبالشم هنوز موفق نشدم سایت جهاد سازندگی باید ثبت نام کنید برای وام یا بنیاد برکت من که هنوز نتونستم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
عزیزم منم تجریه خودمو میگم  پدر همسر منم درآمد نداره از دار دنیا یه خونه جای،معمولی داره که ...

چقد ماجرا داشتی با پدر شوهرت قشنگ جای مادر شوهرت و برات پر کرده

پدر شوهرت وقتی هیچی نداره رفته زنم گرفته خرجشم افتاده گردن شما

شما خیلی مهربون هستید من اگه کسی انقد بلا سرم بیاره نمخوام ببینمش چه برسه کمکش کنم حتی به خاطر همسرم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
2810