@masumehjoon  
سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همهی تجربه هاتو در اختیار ما قرار میدی🥰😍❤️
من چهار سالی میشه ازدواج کردم و شوهرم کارمند هست و خانه دارم شوهر من کاملا مغز اقتصادی داره و همیشه به فکر پیشرفت زندگیمونه هر چی که حقوق و پاداش و مزایا داره برای همه اش برنامهریزی میکنه و همینجوری مثل شما که میگی ریز ریز طلا میخره و خدا را شکر تا الان وضعیت اقتصادیمون خوب بوده هیچ مشکلی تو زندگیمون نداشتیم یه خونه 100متری بالا شهر خودمون داریم و تا یک ماه پیش یه 207صفر و مقداری طلا و دلار داشتیم که شوهرم همه ی این هارو فروخت و به خونه 60متری چند محله پایین تر خرید
من بابت این ها همیشه خوشحالم و خداروشکر میکنم
ولی مشکلی که من دارم اینه که با وجود این که پول خرید خونه اصلی خودمون بخشیش طلاهای مجردی خودم بود و مقداری سهام و پول نقد داشتم که سال 1400حدود 200میلبون میشد من بدون هیچ چشم داشتی به شوهرم دادم ولی اون هیییییچی به اسم نزد .خیلی باهاش بحث و دعوا کردم ولی دیدم که هیییچ فایده ای نداره و فقط آرامش خودم از دست میره به خاطر همین کوتاه اومدم و دیگه چیزی نگفتم
بار ها هم بوده که بین دعوا بهم گفته که تو هیچی توی این زندگی نداری و من هر وقت بخوام میتونم از خونه ام بندازمت بیرون هرچند که بعدش سریع عذر خواهی میکرد ولی برای من مثل روز روشنه که اگر پاش بیفته حتما این کار رو میکنه🙁
راستش من از همون موقع دیگه شروع کردم به مخفیانه پول جمع کردن مقداری پدرم سهام به من داد و من معامله کردم از خیلی از خرج هام زدم و پول هدیه و هرچی که بود رو جمع کردم و یه وام سی تومنی گرفتم و ... خلاصه تونستم 35گرم مخفیانه طلا بخرم
الان من چند تا سوال دارم ازتون میخوام خواهرانه راهنماییم کنی
من آذر ماه پارسال 70میلیون سهام داشتم و متاسفانه الان خیلی توی ضررم و دوام از نصف هم کمتر شده 🥺🥺
به نظرتون الان بفروشم همون رو هم تبدیل کنم؟!
و اینکه شوهرم الان داره طلا جمع میکنه که ماشین بخره به نظرتون چیکار کنم به اسم من بزنه ؟؟
اگر به اسمم نزد طلاهارو بهش ندم؟؟
کلا یه اخلاقی داره تا بفهمه من پول یا طلایی دارم سریع از من میگیره انگار میترسه من پس اندازی داشته باشم 🙁