سلام عزیزان چندتا نکته بگم شاید اونا ک سوال داشتن سوالاشون رفع بشه
دوستی که وام ودیعه مسکن میخواستن بگیرن گفتن از طریق ملت نمیتونن ازطریق بانک رفاه اقدام کنن.راحتتر وامومیدن💚
بعدی اینکه لایک کردن چند روزه تو نینیسایت دچار اختلال شده برا همه اینطوری شده ❌
بعد عزیزانی که طلا میزارن میخوان ببینن قیمت مناسب خریدن یا نه لطفا فی طلا موقع خرید رو بنویسن تا با قیمت خرید خودشون حساب کنیم و دچار اشتباه نشیم الان دوتا طلا دیدم خواستم حساب کنم قیمت طلا در لحظه خرید رو ننوشته بودن 🤧
عزیزی که وام ویپاد رو کارت بکارت کردن ،این وام اعتباری پس نمیتونید نقدش کنید،باید با دستگاه پز بکشید یا از طریق اسنپ پی نقدش کنید،من با پز کشیدم.ولی دوستی میگفتن میشه کیف پول دی جی یا اسنپ رو شارژ کنید بعد مجدد واریز کنید به هر کارتی ک میخواید.
نکته بعدی اون دوستمون که میگفتن طرح رویش ویپاد سکه میده بازم یا نه.که خیر دیگه سکه تو طرح روش نمیگیرید
من امروز یکم دور ریز غذا و میوه داشتم یکم عذاب وجدان گرفتم قبلا اینطوری نبودم.ولی همش تقصیر همسرم که از هر چیز یعالمه میخره.
یه روشم اینه دوستان برا خودتون جایزه تعیین کنید اینجوری انگیزتون بیشتر میشه،مثلا من از پاییز سال گذشته تا امروز نزدیک ۱۵ میلیون خرج دندون پزشکی کردم هنوز یدونم ترمیم دارم ،همیشه سر نخ دندون تنبلی میکنم و دندونامم همشون از ما بین دو دندون پوسیدن پس هروقت نخ دندون میزنم برا خودم بیست تومن ده تومن داخل قلک میندازم😁شاید خنده دار باشه اما میگم همین جمع بشه جای اینکه بدی دکتر میدی یه وسیله میخری،انقدم اذیت نمیشی سر ترمیم و عصب کشی و ....
بعدی اینکه دوستان اگر از این مدل پس انداز و اینا لذت میبرید که هیچی ولی اگه سختتونه بعد مدتی سختی کشیدن رسیدن به یا حاشیه ی امن یعنی خونه و ماشین و پس انداز سعی کنید این روندو اهسته تر کنید و خودتونو رها نکنید،البته میدونم خانمای اینجا حواسشون به همه گزینه ها هست اما دلم خواست یاداوری کنم،سلامتی و شادیتون مهمتر از همه چیز❤