درست میشه عزیزم درکت میکنم ببخشید نمیتونم تگت کنم دورهمی همینجا میگم
یه بار قبض گاز و برق و بیار حساب کن یه کدی داره میزنی من بعد به شماره خودتون قبض میاد حرفی زدن بگو خرجمون پای خودمون بی منت
میدونی من و شمایی ک یا با انتخاب یا با گول خوردن اومدیم و موندگار شدیم تقصیر خودمونم بوده
من حرفی میوفته میگم دور از حون شما و بچه های دیگه من حرفم با خودمه
همیشه میگم لعنت به اونی ک تز داد و گول زد ( خودشو خانوادش ) لعنت به اونی ک باور کرد و قبول کرد (خودم)
و از همسرت فقط بخواه بگو پول بده لباس لازم دارم پول بده با اسنپ برم ینی جیبش و خالی کن و خودت پس انداز کن تا به جایی ک میخوای برسی
مسافرتم دورت بگردم بودجه بندی کن مثلا ماهی پونصد بزار کنار بگو هر وقت جاش قد مسافرت پر شد باشه میریم ولی سوراخ سمبه زیاد داریم کار کن پر کنیم به خواسته من برسیم ک سودش برای جفتمونه بعد هرچی تو بگی ۶ قلو میارم برات مسافرت ماهانه میریم 🤪🤪🤪
منمتاسفانه داستانم فرق داره من شوهرم یهموجود خاصیه ک قلقش فرق داره ما با جنگ اعصاب به خواسته هامون میرسیم گرو کشی داریم همش من قبلا اروم بودم کم خرج بودم الان وحشی شدم خرجم بالا رفته تو ظاهر و تا چیزی ک میخوام و فراهم نکنه دهنش ⚒️⚒️⚒️🔩⚙️ه گاهی میگه کجاس اون بچه گربه دلبر من میگم ماشین زد بهش ترکید 😂😁 داستان من یکم وحشیانس 😂😂😂
درکت میکنم شددددیدا
ولی بیا و با باکس بندی با ریز ریز جم کردن و تلاش کنیم تا برسیم به هدفامون
من اگر نمیرم و نمیتونم برم چون خونه واسه همسرمه ولی اجازه فروش نداره یه قاطی پاتی شده ک حد نداره 🧐
هممون اینحا جم شدیم تا یاد بگیریم چیکار کنیم