2777
2789
عنوان

شما جای من باشید میگید براتون هدیه چی بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 28 پست

قطعا به جای ما با خانواده است صحبت کن که بعداً به روش نزنن خجالت بکشه 

اگر همه چیز داری و الان احتیاج نداری و اونم وضعش خوبه اتو مو تو خرید عروسی بگیر الان طلا سنگینتر با حالا یه بافت بهتره اگه بخوای کمک خرید عروسی بشه و به اتو مو احتیاج داری اتو بگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب الان میگن باید دختر هم برای پسر خرید کنه که

اره ...عوضش به عنوان سرمایه میبری تو زندگی.... خب ربع سکه هم میشه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
قطعا به جای ما با خانواده است صحبت کن که بعداً به روش نزنن خجالت بکشه اگر همه چیز داری و الان احتیاج ...

لباس خییییلی دارم جدیدا برام یه کت و شلوار زمستانه هم فوتر خریده نمیدونم موندم خودمم

نه ما رسم نداریم سال بعد مامان من باید برامون بیاره خونه خودمون که البته اونام طلا میارن

یعنی درمقابل هدیه ای که اولین شب یلدا براتون میارن شما هیچ هدیه ای به عنوان تشکر نمیدین 

یلدایی فرقی نمیکنه هااا دوطرف باید بگیرین 

مثل هودی و شلوار کفش وجوراب وشال گردن برا دامادد بخر 

یعنی درمقابل هدیه ای که اولین شب یلدا براتون میارن شما هیچ هدیه ای به عنوان تشکر نمیدین یلدایی فرقی ...

نه ما رسم نداریم هدیه ای بدیم کلا سال اول اونا میارن البته اگه عقد باشی سال اول خونه خودمون باشیم در هر صورت با مادر عروسه شاید خودم یه دورس براش بگیرم تو فکرمه براش یخرم خب یلدا بهش کادو میدم

خب الان میگن باید دختر هم برای پسر خرید کنه که

ببین تو این گرونی و تورم این رسوم دست و پای جوونارو بیشتر می‌بنده  ای کاش با یه سبد میوه و یه جعبه شیرینی و یه تیکه طلا تموم میشد الان عروس خانوما انتظار  آناناس و نارگیل و کدو حلوایی حکاکی شده دارن خب اینا تجمل گرایی همون هندونه و یه سبد میوه یه مقدار آجیل خودش کلی میشه طلا هم که چقدر گرونه ..... 

ببین تو این گرونی و تورم این رسوم دست و پای جوونارو بیشتر می‌بنده ای کاش با یه سبد میوه و یه جعبه ش ...

منم با شما موافقم ولی متاسفانه میخان مقایسه کنن میترسم باعث دلخوری طرفین بشه بخاطر همین میخام کمکش کنم