2777
2789
هیچی ب اسمم نمیکنه میگه بعد من همه چیزم مال شماست چرا میخای ب اسمت باشه  مشارکت من تو. کارهای ...

حتما پس انداز کن

ماهی 10 تومن طلا بخر. همون اولین روز بعد واریز حقوق هم بخر که نمونه و خرج شه

2 تومن دیگه هم نگه دار نیازمند کسی نشی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بستگی به این‌داره شوهرت چقد رو‌حرفش میمونه   مثلا همسز زمن چهار سال پیش طلایی ک برای من‌خریده ب ...

قراره یه طلبی داره گیرش بیاد بده ،قبلا هم طلا داشتم بهش دادم هنوز نداده البته گفته پولم گیرم بیاد میدم،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس انداز خیللی خوبه به وقت نیاز کسی نمیاد دستمونو بگیره و حتی برای احوالپرسی هم نمیان چون میترسن ازش ...

دوستان جواب ندین اینا عوارض پربازدیدن بخونید و رد شید 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بآنک مهر یه طرحی داره دو هفته ای وام میده دوبرابر سپرده ت  ولی سپرده شما میمونه اگه ۲۰۰ ...

اسم طرحش چیه ؟؟ 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام دوستان خانمهای ثروتمند وموفق🌺💗خواستم بگم برای همه تون ارزوی موفقیت وارامش وپول فراوان دارم💗🥰تجربه خودم جدیدا که گوشت گران شده از دل مرغ چرخ کرده میتونید برای ماکارونی و کتلت ولوبیا پلو وهمبرگر وخلاصه همه چی غیر از کباب تابه ای اسنفاده کنید.بسیار خوش مزه است برای کباب تابه ای دل مرغ چرخ کرده با گوشت ران مرغ چرخ کرده قاطی کنید وپیاز رنده شده اب گرفته بسیار عالی میشه.

هفته ی دیگه مهمون دارم که همسرم گفت از بیرون غذا بخر 

اما من گفتم نه دوست دارم خودم درست کنم 

نشستم لیست چیزهایی که می خوام درست کنم رو نوشتم 

لیست کارهایی که دارم 

لیست اقلامی که لازم دارم رو نوشتم 

حساب کردم از بیرون کباب بگیرم حداقل ۲ ت میشه تازه بدون برنج یعنی با میوه و غیره حداقل ۳ ت میشد 

اما لیستی که من نوشتم ارزون تر میشه اما خوب زحمت بیشتری داره اما می دونم به مهمون ها اینجوری بیشتر خوش می گذره 

مهمون داری برای من خوبی که داره بهم انگیزه میده که خونه رو برق بندازم 😂 و واقعا تا چند وقت بعد مهمونی انرژی خوبی تو خونه به جریان می افته

دوستان من ی مدت با روش شما پیش رفتم شوهرم اصلا طاقت نداره پول از من بگیره یا دستش خالی باشه کلا قول ...

سلام دوست عزیز.سعی کن هرماه حداقل یک گرم طلا بخری .وبرای عوض کردن وسایل هم زیاد عجله نکن.بذار وقتی پولدار شدی بهترین چیزا رو بخر😄

بآنک مهر یه طرحی داره دو هفته ای وام میده دوبرابر سپرده ت  ولی سپرده شما میمونه اگه ۲۰۰ ...

مامان جون لطفا اینو بهم توضیح میدی اسم طرحش چیه به چه کسانی تعلق میگیره و ضامن چی میخواد؟؟ 

همسرم اولین بار بهم سپرده براش وام پیدا کنم میخوام اعتمادشو جلب کنم🥺🥹

تهرانید لطفا به ما هم ادرس بدید

نه گلم پايتخت نيستم.... خواهر ندارم...داداشم اينا به پس انداز اعتقادي ندارن... دوست مطمعن هم ندارم .... 

ببينم فردا چيكار ميتونم بكنم اين پول مثل خوره داره منو ميخوره تا خرج نكنم آروم نميگيگيرم🤭

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

خانومهایی که برا پس انداز طلا میخرید،خودتون تنها میرید خرید؟

احتمال نمی‌دید طلا رو گرونتر از اون چیزی که هست بهتون بفروشن؟

من فقط برا جوش یه گوشواره شکسته رفتم،به خودم گفتن مثلاً ۵۰تومن،چون گفت باید صبر کنی و دیر میشد،اومدم،فرداش دادم همسرم رفت بهش داد.بدون هیچ حرفی به همسرم نصف قبل قیمت داد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
همسرم دوازده ساعته شغلش شب خیلی خسته میشه  بنظرتون اینکه تصمیم گرفتم یکسال حتی یه جواب نخرم و ...

میگم میتونید این خونه ای که میخرید رو اجاره بدید و خودتون یه مدت تو یه خونه ی با اجاره ی کمتر مستاجر بشید ؟؟ اگه اینجوری بشه خیلی خوب میشه ، باز کمک خرج میشه .

خانومهایی که برا پس انداز طلا میخرید،خودتون تنها میرید خرید؟ احتمال نمی‌دید طلا رو گرونتر از اون چی ...

دوتا تقسیمه دیگه عزیزم ۵ ثانیه میزنی تو ماشین حساب گوشیت کاری نداره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810