2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من رو هم راهنمایی کنید  من خودم تنها می خوام یه کار بزرگ مثل خرید ماشین یا خونه انجام بد ...

منم مثل شما هستم

منم سال‌های سال شاغل بودم و کمرو نیستم

ولی توی معاملات حتما شوهرمو میبرم

حالا شوهرم هیچ حرفی نمیزنه ها،فقط میشینه یه گوشه صداش درنمیاد اصلا دخالت نمیکنه من چونه میزنم کلی بالا پایین میکنم

سوال میپرسم و در نهایت معامله صورت میگیره

ولی بودنش برام دلگرمی هست،فکر می‌کنم اگه یه مرد پیشم باشه نمیتونن سرم کلاه بزارن

هر وقت هم معامله داشتیم بنگاهی و طرف معامله به همسرم گفتن خانمت ماشالله خودش خیلی زرنگه.

ولی متاسفانه منم اصلا نمیتونم تنهایی معامله کنم

البته منظورم معاملات مثل ماشین و خونه است

سلام دخترا من شغل آزاد  دارم و همسرم هیچیییییی پس انداز نمیکنه حالا می‌خوام بهش بگم با ویپادش ...

اینکه پدر شوهر مادرشوهر گیر دادن به بچه این رو رو از شما  و همسرت گرفتن باید مرد و بندازی تو بی پولی و قسط تا پیشرفت کنه همسر من نزدیک هفت ماهه داره قسط یه زمین ومیده در حالت عادی پول نداشت 🙄حالا هم برای کارش سرمایه ردیف میکنه هم قسط زمینو میده تازه میگه یکم سبک بشم فلانی میخواد سهمشو بفروشه ازش بخرم ینی باید رو کلیه هامون حساب باز بکنه ولی مرد و همونقدر ک باید هواشو داشته   باشی و  تو فشار پارش نکنی همونقدرم نباید     بیخیالش بشی و باید  هلش  بدی تا پیشرفت کنی  

و اما راجب مسایل ساختمون مشترک  من از وقتی تغییر رویه دادم آرامشم بیشتر شده کلا با چنتا کلمه کار میکنم( نه _نمیدونم _نمیتونم  _ندارم _تموم کردیم _نمیام_وقت ندارم)

و واقعا بعد از پنج سال به ارامش رسیدم 

و اینم بگم من اصلا بدون دعوت پایین نمیرم (خونشون) پدر شوهر مادرشوهرم خیلی سعی میکنن من تو برنامم باشه روزی یکی دو ساعت  برم بشینم خونشون ولی خدمتتون عارضم من تو سه سال عقدی ک بودم سه بار شخصا دعوت شدم  باقیش با مهمان دعوت شدم یکیش پاگشام بوده 

یکیش تولد بچه برادرشوهرم بوده 

یکیش قبل از عروسی پدر شوهرم گفت برو عروسمو بیار راجب واحدشون نظر بده 😂😂

باقیش هر وقت مهمون داشتن  گفتن بگو بیاد. یا برو دنبالش بیارتش ( برای کار کردن)

من مشکلاتم هم مالی بود هم روانی 

فک کن میری برای خونت رب و روغن و قند و شکر شامپو صابون خامه سس تخم مرغ  میخری بعد باید هفت تا سوراخ قایم کنی تا هم کار خودت لنگ نمونه   هم وقتی میگی نداری ده دقیقه بعد شوهرت آشپزخونه رو نگرده دنبالش چند روز پیش تهران تگرگ و بارون شدید بود منم سیب زمینی  لازمم بود نشسته بودم تو راه پله تا بند بیاد برم خرید هرچقدددد گفت بیا سیب زمینی بدم ببر گفتم نه یه چی دیگه میپزم لازم ندارم الان بعدا زنگ زدن چرا نگرفتی گفتم همینطوری خرجا بالاس دوست ندارم با همون یدونه کار شما لنگ  بمونه  پرسیدن پس چی پختی گفتم ماکارانی 

فعلن جفت گوشای شیطون کَرررررر  ده روزیه  چیزی نخواستن ازم 😂😂😂حتی همسرم رب  باز نشده برده بود پایین   ک نخرن  فرداش همونو  اورد من رب نمیخواستم و خریدم و اینا 

گاهی با خودم فک میکنم میبینم همین ک خل نشدم از دست کاراشون ینی قویم 🚬

منم مثه شما حقوقم کمه ولی با همون کم با کادو ها یارانه  تک و توک پس انداز  خرجی  خونه  تو دوسال نزدیک ۲۴گرم طلا خریدم 

ببین وقتی لواشک خریده تشکر کن همونو بشین خرد کن جلوی چشمش و بگو مرسی این چند ماه منو میرسونه چون هر روژ نمیخورم ک گاهی گذری یه تیکه میخورم 

بعد فرداش  عکس گوشواره نشونش بده بگو اینو خیلی خوشم. میاد دوسش دارم هفته بعد دوباره مطرح کن 

خوشگلم باید رو قلق همسرت بری جلو

فقط مقایسه کردن شخصی نباشه صدای اروم لحن محبتی و دوستانه 

البته برای همسر من حواب نمیده 😁😁😁 باید زور بالای سرش باشه چون استثناس  چون خواسته های من اولیتی براش نداره 😂😂😂🚬

دوستان من هر چیزی که بشه فروخت رو میفروشم با برنامه دیوار خیلی اوکی ام,فقط یه نکته بگم اینکه آگهی تو ...

سلام عزیزم.

دیوار جدیدا پولی شده ؟

ی آگهی ماشین داشتم نوشته بود ۱۴۰تومن ؟درسته؟

سلام دوستان قرعه خونگی ۱۵ ماهه خوبه ماهی ۲ میلیون.که ۳۰ میلیون میشه.

به نظر من نه 

من خودم ده ماهه اسم نوشتم فقط دعا می کردم زود اسمم در بیاد خداروشکر این ماه که ماه سوم بود اسمم دراومد ولی خب شانسی هست دیگه 

سلام دوستان قرعه خونگی ۱۵ ماهه خوبه ماهی ۲ میلیون.که ۳۰ میلیون میشه.

اره خوبه شرکت کن منم قرعه جدید شرکت کردم با این مبلغ 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
به نظر خودم ۱۵ ماه زیاده

من نمیخوام هی راجع به ویپاد بگم و حتی دیگه تو تاپیک سوالا رو جواب نمیدم که صفحات جلو نره ولی گفتم روش،خودمو بگم 

من میخوام با کارت همسرم وام پشتوانه رو فعال کنم سکهدجمع کنم مثلا یک میلیونی و تا مهلت تسویه نگهدارم تو حساب بعد تسویه کنم و دو میلیونی و فعال کنم بعد تسویه کنم ۳ میلیونی و الی آخر 

این وسطا پولی هم بود میذارم سکه جمع بشه تا وام بگیرم از قرعه بهتره به نظرم اما تا سکه هات جمع بشه به نظرم یه ده ماهه یا ۷ ماهه پیدا کن یا خودت بذار چون داری تو شروع میکنی از همین ها هم خوبه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام برهمگی...صبح زیبای همگیتون بخیروشاادی     واما گزارش اردیبهشت ماه.... خداروشکرچک ۱۴ ...

سلام عزیزم لاستیک دولتی رو چجور گرفتین؟میشه توضیح بدی .ممنونم❤🌹

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
اگه نفره‌ای آخر بشم ضرر نمی کنم.من میخواستم این قرعه رو بنویسم و به شوهرم بگم برای خودم باشه پولش

اره بهش بگو وام قرعه برای خودت باشه من هر قرعه ای 

باشه شرکت میکنم و نه نمیگم  حتی اگه اخر نفر ب اسمم 

در بیاد 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
2810