2777
2789
عزیزم اول یه تشکر از شما  برای دوستمون که توضیح دادی روش نقد کردن وام ویپاد و مشکل منم بود( وا ...

من که کیف پول دی جی پی رو با وام ویپاد شارژ کم کردم ولی موقع برداشت میگه ناموفق

مبلغ ۱۰ م بوده شما نمی دونی علتش چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا جان تاپیک همش شده درباره ی وام ویپاد اینجا قرار شد درباره ی مدیریت خرج و مخارج صحبت کنیم ، خ ...

سلام عزیزم

درسته صفحات گذشته  خیلی صحبت درموردش بود ولی تذکر داده سد و به دوستان پیشنهاد داده شد سوالات وامیشون رو یا تو تاپیک ریحانه جون بپرسن یا از مامان سبحان عزیز بپرسن 

انشالله من بعد حجم سوالات ویپادی کمتر میشه 🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزم درسته صفحات گذشته  خیلی صحبت درموردش بود ولی تذکر داده سد و به دوستان پیشنهاد داده ...

همچنان سوالات درباره ی ویپاد زیاده حتی تو صفحات اخیر 

ان شاء الله کمتر میشه

ممنون💚

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤

خب ماه خرداد هم شروع شد این ماه مبلغ حقوقمون یکم از قسطا بیشتر شد خداروشکر 

زود باکس بندی کردماول قسط ها رو پرداخت کردم ک ماه قبل ی دونه اشو همسر پرداخت نکرده بود و پولشم خرج کرده بود یکم سنگین شد 

بعد دیدم همسر بستنی و شام از بیرون خریده  ک خداکنه فقط از پول قسطا نباشه 😂 چیزی نگفتم دیشب امروز ازش میپرسم ک اگر باشه باید دوباره بودجه بندی کنم 

چیزی ک هس اینه ک پایند باشم ب مبلغی ک برا هر چیزی گذاشتم ک خب با توجه ب گرونی و ... یکم تا حالا برام سخت بوده 

احتمالا پس انداز طلایی نداشته باشم مگر اخر ماه هرچیزی از رند باکس مون ه باشه 

لیست غذایی هم نوشتم و لیست خرید 

انشالله عصر یا فردا خرید برم و این هفته رو ببینم چ میکنم 

بچه ها بیشتر از نوشتن عمل کردن لازم داریم اینکه ب برنامه ای ک ریختیم پایبند باشیم 

انشالله موفق باشیم همگی 🌷

باز هم امتحان کردم نمیشه پیام انتقال ناموفق می یاد  دقیقا همون ۱۰ تومن رو میشه انتقال داد به ک ...

من همیشه همه مبلغ رو میزنم و میشد 

جدیدا خیلی از بچه ها براشون مشکل پیش میاد شاید نت ضعیفه یا برنامه ها اختلال داره نمیدونم 

پشتیبانی برنامه اش بپرس یا صبر کن فردا 

با خوندن پیام های اینجا فهمیدم با این تو جیبی ها نه میشه پس اندازه مخفی درست داشت نه حتی به هدف های کلی رسید

با کلی سیاست با همسرم حرف زدم

قرار شد این ماه کل حقوق و واریزیا دست من باشه و فقط یارانه رو ببره برای خودش

یهو از اونور بوم افتادم😂😂

خلاصه که خاهرا تا این ماه هنوز خرج خونه دست خودشه دارم فریزر رو شارژ میکنم🫣😂

انشالله گزارش دادنام بیشتر میشه

طلای مخفیمم همچنان نرسیده ک فک کنم تا هفته دیگ ام نرسه

خورد به تعطیلی و اخر هفته👩‍🦯👩‍🦯

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام به دوستان عزیز و معصومه بانوی گل.
بنا به رسم قدیمی تاپیک که خیلی کم رنگ شده یه گزارش بدم.
از ماه پیش تا چند ماه آینده قرار خرجکرد خونه ما اینه که هفتگی نهایت ۵۰۰ هزینه کنیم چون هم بدهی متفرقه داریم و هم قسط بیمه و چند تا بدهی ریز. این مبلغ فعلا هم فقط شامل میوه و تره بار و شیر و ماست و نان و تخم مرغ میشه. برنج و حبوبات  تا ۳ یا ۴ ماه آینده، شوینده تا ۶ ماه و گوشت و مرغ تا همین ماه و حبوبات تا ۲یا ۳ داریم. 
این هفته ی مخارج من حدودا از سه شنبه شروع میشه. 
این دو سه روز صبر کردم تا چند قلم وسیله یخچال تموم بشه بعد بریم خرید. برای خرید هم این بار رفتیم میدان تره باری که اجازه میده خودمون دستچین کنیم پس کیفیت اجناس خوبه.
عکس لیست خرید رو میفرستم که با جزئیات وزن و قیمت نوشته شده (مدیونید بذارید به پای تنبلیم توی تایپ کردن🤭🤭🤭) 
بچه ها یه نکته بگم، وقتی میرید خرید دقت کنید گاهی فروشنده ها بعضی از اقلام رو چند کیلو و داخل کیسه های آماده گذاشتن بعضیاشون هیچ مشکلی ندارن فقط ممکنه جنس روز قبل باشن و میخوان رد کنن بره. اون کالای یک که تو لیست من نوشته خیار از همین کیسه ای هاست اصلا و ابدا هیییچ خرابی داخلش نبود و همش ترد و سفت بودن. خیار کیلو ۲۴ تومن بود ولی اینها کیلویی ۱۱ تومن افتاد.
 مصرف خیار تو خونه ما زیاده هر روز سالاد کنار غذا داریم و هم به عنوان میوه استفاده میکنیم.
 دو سه تاشو گذاشتم داخل آب نمک به عنوان نمونه ببینم خیارشورش اگه خوب دراومد یه دبه ماستی هم ازشون خیارشور دربیارم.
موقع سوا کردن بادمجان دیدم از این خیلی ریزها داره که باهاش ترشی بادمجان شکم پر درست میکنیم. حدودا ۱۵ عدد از اونها برداشتم و دو عدد هم درشت برای خوراک گوجه بادمجان که من گوجه ها رو رنده و بادمجانها رو خلالی خرد میکنم و بدون روغن با آب کم میپزم بعد اینکه آبش کشیده و نرم شد داخلش پیاز و سیر سرخ شده میریزم. این دو بادمجان بعلاوه سه عدد گوجه تقریبا درشت دو وعده شام ما میشه.
بادمجانهای ریز هم بعد از شستن، با سرکه تا حدی که یه مقداری نرم بشه پختم و داخلشو با برگهای همون کرفس و چند حبه از سیرهایی که تو لیست هست و مقدار کمی نعنا و ترخون خشک پر کردم گذاشتم داخل دبه و همون سرکه ها رو ریختم توش گذاشتم یخچال و چند روز دیگه آماده مصرفه.
ساقه های کرفس رو خرد کردم گذاشتم فریزر‌.

ما معمولا ماست دبه ای سون میخریم و ظرفشو دور نمیندازم و برای اینجور کارها خیلی به دردم میخورن.

از گوجه سبزها هم به اندازه یه شیشه ریختم تو سرکه چند ماه بمونه، کنار بعضی غذاها خوشمزه میشه. هنوز یه مقداری از پارسال دارم تا اینها تموم بشه اینم میرسه ان شالله.

شیر و نان هم فردا ۵ شنبه میگیریم. ماست و تخم مرغ هم فعلا تموم نشده‌. 

لیست غذایی هفته پیش رو تا سه شنبه آینده هم نوشتم که بخشی از مواد اولیه مورد نیاز برای طبخ غذا از محتویات فریزر و بخشی هم از همین خریدها تامین میشه.

برای لباس ورزشی هم فعلا یه شلوار جذب خریدم به مبلغ ۱۱۰ تومن. ماه بعد هم یکی دو تا تاپ میخرم.
۴۰۰ تومن به کسی قرض بودم دادم و 
 به اندازه پارسیان ۴۰۰ یا ۳۰۰ سوت پول دارم ولی هنوز فرصت نکردم خرید کنم.

@masumehjoon‍ 

2810