2777
2789
حسابی ترین حرفهایی که میشد گفت رو شما گفتید، دست مریزاد🌹 واقعا از بعضی پیشنهادها آدم تعجب میکنه...

نظرلطفتونه عزیزم

من کارم مشاوره نیست اما پیش بیادمشاوره اضطراب ،افسردگی میدم ودرک میکنم حال همسرشو

خدابرای هیچکی نخوادبیماری روحی واقعا دردناکه

خدابه هممون وعزیزانمون صحت وسلامتی وآرامش بده ان شاالله🙏

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان شما اگه خونه و زمین نداشته باشین و تنها دارایی تون یه پراید باشه و اندازه ۵۰ گرم طلا. و از ش ...

اگه اون شهری که قراره برم حال روح و روان و خوب کنه و از نظر شغلی هم فرصتی داشته باشه، بله حتما انجام میفروشم

شاپرک عزیزم❤️❤️کامل درکت میکنم و همسر خودم درگیر این بیماری هست.توی نت بزن رفتار با بیمار دوقطبی یه ...

میشه بپرسم وقتی دیدین داره خونه را به دوستش میفروشه چه جوری مانع شدین و نذاشتین این کار انجام بشه؟ چون یکی از نزدیکان درگیر ماجرای مشابه هست. 

مطمئن نیستم چون به نظرم تو این اوضاع اقتصادی راه انداختن کسب و کار و از صفر شروع کردن ریسک بزرگیه. ...

بنظرم اگه نری تا اخر عمر این حسرت باهات میمونه که چرا نرفتی و تلاشتو نکردی...همه جوانب رو بسنج و تلاتشو بکن،،نهایت نهااایت طلاهات خدای نکرده از بین میره یا شایدم در راستای کسبو کار طلاهات رو دادی،،،،

من خودم تحربه مهاجرت داشتم اخرای سال۹۹که تازه حامله ام بودم😶اصلا راضی نبودم به اومدن شمال و تموم جوانب رو سنجیده بودم میدونستم که زندگی سختی خواهم داشت و همه رو مو به مو به شوهرم گفته بودم ولی گوش نداد🙄و وقتی اومدیم به مراتب سختی های خیلی خیلی زیادی رو پشت سر گذاشتم با یه بچه نوزاد که فوق العاده سخت بود💔💔و هزاران بار تصمیم گرفتم بزارمو برم🥺ولی بخاطر مادر بودنم تحمل کردم و موندم...

بهت بگم که ۲۰۰میلیون هم بدهی بالا اوردیم از سال ۱۴۰۰تا۱۴۰۲...که اخرای ۴۰۲تونستیم بدهی رو پرداخت کنیم و یکم بیفتیم رو روال...لپ مطلبم میدونی چیه؟اینکه اگه شوهرت جنم کار کردن داره و کم نمیاره و اهل کارو تلاش هست برو،،من میگم اگه  رفتی و حتی کاری نتونستی انجام بدی حداقل حسرتش رو نمیخوری چندسال دیگه و ذهنت همش درگیز نمیشه...

الان من از اومدنم راضی ام😍با تموم سختی هایی که کشیدم،،به نظرم ارزشش رو داشت

عزیزم اگه با سیم کارتی که دست شماست بخواد حساب باز کنه براتون کد میاد.و در مورد سوال دومتون ،نه بایه ...

سلام شیائومی میشه باید تو تنظیمات بزنی همزاد بعدش همزاد ویپاد رو روشن کنی

اگه اون شهری که قراره برم حال روح و روان و خوب کنه و از نظر شغلی هم فرصتی داشته باشه، بله حتما انجام ...

من الان از نظر روحی تقریبا میشه گفت اینجا مرده متحرک هستم.  حتی فکر به رفتن ازینجا هم حالمو جا میاره 

ممنون از نظرت عزیزم 

بنظرم اگه نری تا اخر عمر این حسرت باهات میمونه که چرا نرفتی و تلاشتو نکردی...همه جوانب رو بسنج و تلا ...

دقیقا مارتین عزیز. مسلما تغیر مسلتزم تلاش سختی وزمانه ولی نتیجه شیرینه ولاقل مدیون خودت نمیشی میگی تلاش کردم و مطمعنم شما موفق میشی وقتی تلاشگر باشید 

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
بنظرم اگه نری تا اخر عمر این حسرت باهات میمونه که چرا نرفتی و تلاشتو نکردی...همه جوانب رو بسنج و تلا ...

ممنون گلم. چه خوب که الان راضی هستی. امشب با همسرم صحبت کنم به امیدخدا اگه اوکی بده سریع جمع کنیم فرار کنیم ازینجا 😁

🌸🌸🌸

دوستان ممنون از همگی که نظر دادین واقعا فکرم بازتر شد. همش حس میکردم فروختن طلا برای این مورد اشتباهه و خیلی عقبمون میندازه ولی متوجه شدم ارامشم از پول و طلا خیلی مهم تره و تا الان هم اشتباه کردم که موندم و سه سال از عمرمو هدر دادم 

دی جی پی من وام ویپادم 40 میلیون بود روز اول 20 تومن انتقال دادم روز دوم هم 20 تومن و به نظرم خیلی خ ...

عزیزم د یجی پی یه وام ۵۰ میلیونی داره که اعتبار خریده

اون راهی داره که بشه مبلغش رو نقد کرد؟

من الان از نظر روحی تقریبا میشه گفت اینجا مرده متحرک هستم. حتی فکر به رفتن ازینجا هم حالمو جا میاره ...

عزیزم منم سه ساله ازدواج کردم دوشنبه سومین سالگرد ازدواجمونه.منم شرایط شمارو داشتم سال اول ازدواج به خاطر اینکه همسرم ساکن حاشیه مشهد بودن مجبور شدم منم اونجا زندگی کنم اما وای وای اون یکسال مثل هزارسال گذشت داغون شدم داشتم افسردگی میگرفتم تو این یکسال چندین بار به همسرم گفتم منو از اینجا ببر اما چون شرایطشو نداشتیم نشد.اما خدارو شکر بعد یکسال اومدیم داخل شهر مشهد و یه منطقه ی نسبتا خوب.اما همچنان همسرم به خاطر کارش رفت و آمد میکنه.من حالم واقعا خوب شد درسته اینجا رهن و اجاره ها واقعا زیاده اما من آرامشمو با هیچی عوض نمیکنم اگه به من میلیارد پول یا کیلوکیلو طلا میدادن به هیچ وجه اونجا نمی موندم

2810