2777
2789

آیا براتون عوارضی داشته خدای نکرده یا نه 

دکتر برام تجویز کرده با شوهرم همش بحث میکنم نمیخوام مصرف کنم از عوارض قرص اعصاب میترسم 

وسواس فکری دارم و خوابمم تنظیم نیس 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

آسنترا سرترالین منظورته؟

آره من خیلی سرد شده بودم شوهرمم همینطور 

و اینکه قطع کردن یهوییش خیلی عوارضش بیشتره 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسنترا سرترالین منظورته؟آره من خیلی سرد شده بودم شوهرمم همینطور و اینکه قطع کردن یهوییش خیلی عوارضش ...

هنوز دقیقش رو نمیدونم توی برگه نوشته اسنترا 

من نمیدونم کدوم متخصصی به مردم گفته قرص اعصاب نخورن عوارض داره . ادم کلیش سنگسازه باید قرص بخوره اون قرصه شاید یه عوارضی برای کبد هم داشته باشه وقتی قلبش مشکل داره قرصا همه عوارض دارن نباید خوردشون؟؟ 

فکر میکنی اون حرصی که میخوری اون وسواس اون نشخوار فکری عوارضش کمتر از قرصه برای اندام های بدنت؟ میدونی خشم و عصبانیت و استرس ارگانهای بدنو نابود میکنه؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اگر دکتر داده به حرفش گوش کن

دختر داییم مصرف کرده افزایش وزن شدید داره و همچنین اصلا نمیتونه قرص رو ترک کنه به محض قطع دارو حالش خیلی بد میشه 

برا همین نمیخوام خودمو گرفتار کنم

من نمیدونم کدوم متخصصی به مردم گفته قرص اعصاب نخورن عوارض داره . ادم کلیش سنگسازه باید قرص بخوره اون ...

چه منطقی👌

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دختر داییم مصرف کرده افزایش وزن شدید داره و همچنین اصلا نمیتونه قرص رو ترک کنه به محض قطع دارو حالش ...

شاید سرخود قطع میکنه من از دوز چهل رسیدم ب دوز ده 

اصلا هم تغییر پیدا نکردم وزنمم همونه 

نترس روان هم مثه بقیه بیماری ها دارو لازم داره منم وسواس فکری دارم منتها دکتر فلوکستین برام تجویز کر ...

وسواس فکرتون در چه موردیه اگه دوس داشتی بگو

[QUOTE=361699517]وسواس فکرتون در چه موردیه اگه دوس داشتی بگو[/QUOTEرو تمیزی و بیماری من حتی ب مرحله ...

ترس از دست دادن عزیزام داغونم کرده همش توی ذهنم تصور میکنم 

2810