2777
2789
عزیزم باید سه ماه گردش حسابت بالای سه تومن باشهالبته من به این قضیه توجه نمیکردم و هرچی پول داشتم می ...

ممنون عزیزم این همون بانکب هستکه 250 هزار تومن هم خوذشون می ریختن؟ و اینکه سودش چند درصده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان من برا امسال دو تا هدف گذاشتم خرید ماشین [حداقل خرید ۲۰ گرم طلا ]یادگیری خیاطی همه ی شر ...

عزیزم لطف میکنی اسم پیجی که ازش دوره خیاطی رو خریدی بزاری؟

و اینکه الان از نحوه آموزشش راضی هستید 

منم پرده های خونمون و لباس مجلسیام و روبالشی و ملافه اینارو خودم میدوزم

واقعا؟ چقدر عااالی   چه خانم همه چی تمومی

اکثر پیاما رو میخونم و شما رو میشناسم عزیزم   

لباس مجلسی که خیلی تخصصیه ، معلوم خیاطیتون عالیه 

منم عااااشق خیاطیم ،  از همه لحاظ خرید این دوره برام عالی بود ، اکثر درگیرشم و درگیریای ذهنیم به حداقل رسیده ، التن تو یه موقعیتیم که هم به امید و انگیزه نیاز دارم ، هم مشغولیات سالم که واقعا انتخاب خوبی بوده برام 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام .خانمای گل من یه سوال دارم چرا تاکید میکنید که جلوی همسرمون از صرفه جویی و قناعت حرف نزنیم؟؟چی ...

بعضی مردا طبق گفته دوستان ، با تکرار این حرفا ، خسیس میشن و روی نظر و عقیده شون برا خرج زن و بچه و ..... تاثیر میذاره ...

البته همه مثل هم نیستن ، مثل شوهر خودم که کل حساب و کتاب و خرجا رو گذاشته دستم ، و جیک و پوک کارای منو میدونه و درباره ی همه چیز باهاش حرف میزنم و تو این ۱۰ سال اصلا عوض نشده با وجودیکه از همون روز اول بهش تاکید میکردم چون به شدت ولخرج بود و کلا تو یه خانواده پولدار زندگی میکرد و دو دو تا چهارتا اصلا بلد نبود ...

باید ببینید اخلاق شوهر خودتون چطور ،چون اگه پایه باشه ، خیلی کارتون راحت تر میشه و هماهنگ با هم پیشرفتتون بیشتر

عزیزم لطف میکنی اسم پیجی که ازش دوره خیاطی رو خریدی بزاری؟و اینکه الان از نحوه آموزشش راضی هستید

سلام عزیزم 

تا الان الگوشو گوش دادم و نوشتم که به نظرم عالی بود 

فیلم برداری ایناش هم خیلی خوبه ،برا دوخت ، این خانم تو دوربین نگاه میکنه و میدوزه ، یعنی زاویه دید خودمون ، انگار دقیقا پشت چرخ نشستی و داری میبینی و از این لحاظم خیلی خوشم اومده 

خیلی خوب و آروم صحبت میکنن و نکاتشم کامله 

ولی خب چیزی که خیلی مهم ، خروجی کار هست ، که یه بلوز یا مانتویی برش بزنم بدوزم ببینم خوب شده رو تن یا نه ؛ که هنوز به این مرحله نرسیدم 

البتهههههه اینم بگم که آموزشا تو نرم افزار اسپات پلیر؛ که نمیشه رو فلش یا چیز دیگه ای بذاری ؛ فقط میشه رو یه دستگاه داشته باشی ، یا گوشی یا لپ تاپ و .... 

هم سایت داره و هم پیج به اسم زرین کفاش 

سلام عزیزم. موفق باشی انشالله🌺یکی برا امسال هدف گذاشتم برم خیاطی یاد بگیرم فقط چون شاغلم میترسم نرس ...

سلام به روی ماهت

ممنونم عزیزم  

خودم قبلا یه بار حضوری رفتم چند سال پیش که به جز الگو چیزی یاد نگرفتم ، کلاس شلوغ بود و برای مبتدی ها خوب نبود با وجودیکه من بهترین آموزشگاه رو انتخاب کرده بودم ،  اصلا دوخت که تو آموزشگاه وصت خاصی برا این کار نمیذارن ولی کلاس مجازی رو میتونی هزار بار فیلم بذاری و نگاه کنی ...؛ البته این دوره پشتیبانی هم داره به کدت ۴ ماه  که من بدون پشتیبانی گرفتم و هزینه ش با پشتیبانی ۱ میلیون گرونتر 

برا وام رسالت باید پول تو حساب باشه که میانگین حسابت بره بالا ....، برا ضامن هم ضامن میخواد ولی اگه یکبار ضامن معرفی کردی و خوش حساب بودی ، برا دفعات بعدی دیگه ضامن نمیخواد و به محضی که امتیازت بالا رفت و خواستی وامو بگیری  ، جرینگی میاد به حسابت 

عزیزم از سرخ کن بدون روغن تو پخت غذا راضی هستین.؟؟و چ مارکی هست سرخ کن شما؟؟

سلام ببخشید که من جواب میدم. تقریبا کاراییش با فر یکیه. من چون فر نداشتم سرخ کن خریدم. خیلیییییی خوبه. با یه قاشق روغن یه بشقاب سیب زمینی سرخ میشه. با نصف ماست خوری روغن حداقل چهارتا بادمجون تپل سرخ میشه. کثیف کاری نداره گاز و خونه و وسایلات روغنی نمیشن. گازو با یه دستمال مرطوب میتونی تمیز کنی چون چرب نیست. 

فقط باید برش‌هاتو درش بزنی.مثلا بادمجون تپل بخری از وسط نصف کنی یا اگه قلمبه درسته بذاری. سیب زمینی باید درشت خورد بهش وگرنه جالب نمیشه 

سلااام دوستان ببخشید کسی تا حالا وام فوری بانک مهر و وام امتیازی همزمان تونسته بگیره ؟؟

تکیه‌ چون فوری برحسب امتیازات بهت میدن. یا مثلا میشه 80امتباز داشه باشی 

50فوری بگیری مثلا 30امتیازی

اینطوری فکر کنم بشه 

ممنون عزیزم این همون بانکب هستکه 250 هزار تومن هم خوذشون می ریختن؟ و اینکه سودش چند درصده؟

بله عزیزم البته توعیدقربان ۲۵۰بابت دعوت دوستانتون به بلو میداد روزای دیگه ۳۰تومنه.سودشو‌اطلاع ندارم گلم

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
عزیزم اگرنخوام کالا بردارم میتونم سکه بردارم بیرون بفروشم پولشومیخوام،امانمیدونم این خریدوفروش سکه چ ...

اره عزیزم میتونی همینجا چندتا از کاربرا گفتن سکه خریدن از دی ج ی نمیدونم دیگ سود و ضررش چطور میشه

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
2810