2777
2789
مبارک باشه عزیزم.فقط مگه طلای دست دوم فروشش ممنون نشده پس چطور شما خریدید شهر ما میگن نداریم.

مرسی گلم.بله همین قانونو گذاشتن یعنی ازقبلم‌بوده ولی به قول دوستان که میگن طلافروشا راهای دورزدنوبلدن😅توفاکتور قیمت طلای نومیزنن اینجوری میفروشن

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ چقدر عااالی چه خانم همه چی تمومیاکثر پیاما رو میخونم و شما رو میشناسم عزیزم لباس مجلسی که ...

عزیزم سلامت باشید❤

اره من خیاطی خیلی دوست دارم بهم ارامش میده دوران لیسانس تابستونا میرفتم کلاس خیاطی

کلا کار دستی حتی ظرف شستن و اینا😁

دوره تخصصی لباس عروس رفتم منجوق دوزی مروارید دوزی اینا🙈

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم تا الان الگوشو گوش دادم و نوشتم که به نظرم عالی بود فیلم برداری ایناش هم خیلی خوبه ،برا د ...

ممنون عزیزم ، زحمت کشیدی

بی زحمت هر زمان از روی آموزش‌ها لباسی دوختی بیا اطلاع بده که خروجی کار چطور بوده❤️

سلام به روی ماهتممنونم عزیزم خودم قبلا یه بار حضوری رفتم چند سال پیش که به جز الگو چیزی یاد نگرفتم ...

درسته. مجازی همه جوره به نفع هستش مخصوصا اگه شاغل باشی... واقعیتش من اصلا از خیاطی هیچی بلد نیستم 🤦‍♀😞

ولی خیلی خیلی دوست دارم یاد بگیرم ...🤩🥺

ممنونم از وقتی که گذاشتی گل💚🌺

میگذرن روزای سخت..
درسته. مجازی همه جوره به نفع هستش مخصوصا اگه شاغل باشی... واقعیتش من اصلا از خیاطی هیچی بلد نیستم 🤦 ...

منم در حد کمی الگو رو بلد بودم و گرنه دوخت و .... اصلا صفر صفررررر ؛ یه مدت اومدم پیجای خیاطی رو دنبال کردم ،  رو پارچه آموزشی با خودکار خط صاف و منحنی و ..... کشیدم که بتونم با چرخ کار کنم و هنوزم کاری نکردم .... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
عزیزم میشه در مورد این پس انداز توضیح بدین؟ تاپایان۵۲ هفته مجموع پس انداز چقدر میشه؟ مگه هفته ای ۱۰ ...

سلام شبتون بخیر

نه

هر هفته مبلغ به تعداد هفته به پول تبدیل میشه

یعنی هفته اول ۱۰ هزار

دوم ۲۰ هزار

سوم ۳۰ هزار.

..

.

.

الان که شده هفته ۱۹ شده ۱۹۰ هزار و طی این مدت در مجموع شده یک میلیون و ۹۰۰ هزار

در پایان هفته ۵۲ میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومن  

این طرح از اول اسفند شروع شده  و تا پایان بهمن تموم میشه. 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
اینو توضیح میدین عزیزم...منم میخوام شرکت کنم آجی

سلام شبتون بخیر

هر هفته مبلغ به تعداد هفته به پول تبدیل میشه

یعنی هفته اول ۱۰ هزار

دوم ۲۰ هزار

سوم ۳۰ هزار.

..

.

.

الان که شده هفته ۱۹ شده ۱۹۰ هزار و طی این مدت در مجموع شده یک میلیون و ۹۰۰ هزار

در پایان هفته ۵۲ میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومن  

این طرح از اول اسفند شروع شده  و تا پایان بهمن تموم میشه.

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
2810