سلام بچه ها
خواستم بگم اونهایی که باکس بندی دارند حتما یه مبلغی هر ماه برای تعمیرات یا خرابی وسایل برقی کنار بگذارن
دیروز بعد ۱۰ سال چای ساز ما از کار افتاد
همسرم کارهای فنی تا حد زیادی بلده کلی بهش ور رفت ولی نشد چون تجهیزاتشم نداشت
از اونجایی که چای ساز رو دیج ی کالا همین برند رو ۹۵۰۰ میداد بیخیال خرید مجددش شدیم
رفتیم یه چای ساز معمولی خریدیم ۲۹۰۰ که واقعا برای خودمون کجا و این کجا🥴🥴🥴
هیچی دیگه گذاشتیمش فعلا کنار تا دو ماه دیگه شوهر خواهر همسرم میاد ایران و تعمیرش کنه اون متخصص اینکاراس
چون ترسیدم بدم بیرون یه قطعشو دست بزنن ما واقعا ازش این ده سال راضی بودیم هم کیفیت هم جنس بدنه همه چیز عالی بود
متاسفانه ما خیلی چای خور هستیم اصلا دوست ندارم وایسم کتری و قوری رو گاز جوش بیاد
یا مهمون بیاد هی باید چای ببری و حواست به گاز و اب کتری باشه ولی این سه سوته ۶ تا ۷ لیوان چای داشتی
هیچی دیگه نزدیک سه توومن گذاشت رو دستمون اونم برای یه جنس معمولی
خواهرم هم سماور داره هم چای ساز
گفتم برم از خواهرم چای سازشو بیارم فعلا هزینه نکنم
همسرم گفت هیچوقت اینکارو نکن و متکی به بقیه نباش پول بده خودت بخر فردا مال اون هم خراب بشه بر حسب اتفاق بعدا با خودشوون بگن اینا بردن بد استفاده کردن چای ساز ما سوخت…. گفت دستتو بگیر به زانوی خودت و بلند شو وقتی یه پولی هست که بخری چرا بری درخواست کنی از کسی
هیچی دیگه منم تو مغازه با توجه به حرف همسرم گفتم بخر و تمومش کن
خصوصا اینکه خواهرم خیلی اینروزها تو قیافه هست الکی … گفتم منت کسی رو نکشم ( البته همسرم اینو نمیدونه) ولی با این وجود بازم گفت خودمون بخریم بهتره اینم نگه دار اون که تعمیر شد این هم دم دستت باشه یه وقت گیر نکنی مثل دیروز….
خلاصه گاهی چنین خرجهایی هم پیش میاد باید براش برنامه داشته باشیم حتما
دیگه ما دیروز تا غروب هیجی نخورده بودیم همش سر تعمیر این چایسازه بودیم گرسنه هم بودیم سریع یکم مرغ داشتم اوردم با برنج گرم کردم
شب موقع برگشت به خونه بعد خرید چایساز، همسرم هی گفت بریم پیتزا بخریم و خب میدونم دو تا پیتزا هر سری از اینجا میخریم ۶۰۰ میشه…
گفتم میریم خونه غذا میگذارم
سریع اومدم با کمی عدس و سیب زمینی ریز ریز شده عدسی گذاشتم یکمم رب گوجه و پیاز سرخ کردم رنگش قشنگ شد و دو قاشق هم ارد حل کرذم تو اب سرد ریختم توش غلیظ و خوشمزه شد
اینم از داستان دیروز ما