2777
2789

سلام دوستای عزیزم امیدوارم روزگاربر وفق مرادتون باشه و صندوقاتون پرازطلا

خواستم از عملکرد سه ماهه بهارم بگم 

حدود4گرم طلاخریدم همش باصرفه جویی های به جا

همسرم و خودم و پسرم چکاب دادیم چون بیمه سلامت داریم با هزینه ویزیت و دارو کلا 4تومن شد خیالمون بابت سلامت بدنمون راحت شد

کولرخریداری شد

شیرالاتی که خراب شده بودن خریده شدن

دوتامسافرت یکیش هشت روزه یکی دوروزه جهت جلای روح رفتیم که توسفر خیلی حواسم به هزینه هابود

وسایل اضافی که اصلااستفاده نمیشدن تودیوارفروختم

لباس های تابستانی رو به قیمت مناسب و کیفیت عالی از تولیدی خریدیم که خیلی صرفه جویی شد و ازنظرپوشاک کاملاتامین شدیم

امروزهم دیدم وام بلو برام فعال شده😍چشمام قلبی شدو سریع وام ده میلیونی بااقساط 6ماهه روفعال کردم پنج میلیون هم خودم‌پس اندازداشتم که روی هم میشه 15میلیون البته 300کارمزد کم‌کردن ولی پول گذاشتم رندش کردم انشالله غروب برم تبدیلش کنم به طلا😍

باکسای مرغ و گوشت و برنج و خریداخرسال(مااخرسال خریدکلی و عمده از فروشگاه داریم که هرماه دومیلیون میزارم براش)وباکسای خرج ماهانه و لیزر و حتی شارژم جداگذاشتم که خیالم راحت باشه پول توکارتم هست ازعملکردم راضیم😌✌️ممنون ازمعصومه عزیزم بابت راهنمایی ها و راهکارهای گرانبهاش و ممنون ازرویای عزیز بابت تاپیک مفیدش و ممنون ازهمه دوستانی که گزارش روزانه و ماهانه میدن یاراهکارمیدن و راهو برامون هموارو روشن میکنن الهی که خیرببینید من ازوقتی باشمااشناشدم خیلی زندگیم تغییرکرده

بابت خیلی سهل انگاری ها کلی طلافروختم و بیهوده خرج شد ولی ازپارسال عزممو جزم کردم و۲۵گرم طلای زینتی اشکار و حدود ۱۲گرم طلای مخفی خریدم و خیلی خوشحالم که پولی که همسرم بازحمت بدست میاره رو هدرنمیدم و برای ایندمون تبدیل به طلامیکنم.غروب که طلابخرم حتماعکسشو‌میزارم😍وای ازالان براش ذوق دارم😅

خیلی دوستون دارم موفقیتاتون روزافزون❤️😍

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
سلام دوستای عزیزم امیدوارم روزگاربر وفق مرادتون باشه و صندوقاتون پرازطلاخواستم از عملکرد سه ماهه بها ...

سلام عزیزم درباره وام بلو توضیح میدی چند وقت طول کشید بگیری و چقدر پول گذاشته بودین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها

خواستم بگم اونهایی که باکس بندی دارند حتما یه مبلغی هر ماه برای تعمیرات یا خرابی وسایل برقی کنار بگذارن

دیروز بعد ۱۰ سال چای ساز ما از کار افتاد

همسرم کارهای فنی تا حد زیادی بلده کلی بهش ور رفت ولی نشد چون تجهیزاتشم نداشت

از اونجایی که چای ساز رو دیج ی  کالا همین برند رو ۹۵۰۰ میداد بیخیال خرید مجددش شدیم 

رفتیم یه چای ساز معمولی خریدیم ۲۹۰۰ که واقعا برای خودمون کجا و این کجا🥴🥴🥴

هیچی دیگه گذاشتیمش فعلا کنار تا دو ماه دیگه شوهر خواهر همسرم میاد ایران و تعمیرش کنه اون متخصص اینکاراس 

چون ترسیدم بدم بیرون یه قطعشو دست بزنن ما واقعا ازش این ده سال راضی بودیم هم کیفیت هم جنس بدنه همه چیز عالی بود

متاسفانه ما خیلی چای خور هستیم اصلا دوست ندارم وایسم کتری و قوری رو گاز جوش بیاد

یا مهمون بیاد هی باید چای ببری و حواست به گاز و اب کتری باشه ولی این سه سوته ۶ تا ۷ لیوان چای داشتی

هیچی دیگه نزدیک سه توومن گذاشت رو دستمون اونم برای یه جنس معمولی

خواهرم هم سماور داره هم چای ساز

گفتم برم از خواهرم چای سازشو بیارم فعلا هزینه نکنم

همسرم گفت هیچوقت اینکارو نکن و متکی به بقیه نباش پول بده خودت بخر فردا مال اون هم خراب بشه بر حسب اتفاق بعدا با خودشوون بگن اینا بردن بد استفاده کردن چای ساز ما سوخت…. گفت دستتو بگیر به زانوی خودت و بلند شو وقتی یه پولی هست که بخری چرا بری درخواست کنی از کسی

هیچی دیگه منم تو مغازه با توجه به حرف همسرم گفتم بخر و تمومش کن

خصوصا اینکه خواهرم خیلی اینروزها تو قیافه هست الکی … گفتم منت کسی رو‌ نکشم ( البته همسرم اینو نمیدونه) ولی با این وجود بازم گفت خودمون بخریم بهتره اینم نگه دار اون که تعمیر شد این هم دم دستت باشه یه وقت گیر نکنی مثل دیروز….

خلاصه گاهی چنین خرجهایی هم پیش میاد باید براش برنامه داشته باشیم حتما 

دیگه ما دیروز تا غروب هیجی نخورده بودیم همش سر تعمیر این چایسازه بودیم گرسنه هم بودیم سریع یکم مرغ داشتم اوردم با برنج گرم کردم

شب موقع برگشت به خونه بعد خرید چایساز، همسرم هی گفت بریم پیتزا بخریم و خب میدونم دو تا پیتزا هر سری از اینجا میخریم ۶۰۰ میشه… 

گفتم میریم خونه غذا میگذارم

سریع اومدم با کمی عدس و سیب زمینی ریز ریز شده عدسی گذاشتم یکمم رب گوجه و پیاز سرخ کردم رنگش قشنگ شد و دو قاشق هم ارد حل کرذم تو اب سرد ریختم توش غلیظ و خوشمزه شد

اینم از داستان دیروز ما 

سلام عزیزم درباره وام بلو توضیح میدی چند وقت طول کشید بگیری و چقدر پول گذاشته بودین؟

عزیزم باید سه ماه گردش حسابت بالای سه تومن باشه

البته من به این قضیه توجه نمیکردم و هرچی پول داشتم میزاشتم‌توحساب بلوم و گاهی هم همشوبرمیداشتم طلامیخریدم ولی خب چون‌گردش حسابم خوب بود سه میلیونی فعال شد برنداشتم دیروز دیدم ده میلیونی فعاله امروز صبح درخواست دادم یک ساعته برام‌واریز شد

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
امروز میخام یه کوچولو از کارایی که میکنم که هزینه هامون کنترل بشه بگم اول اینکه نعمت و برکت خدا رو خ ...

عزیزم از سرخ کن بدون روغن تو پخت غذا راضی هستین.

؟؟

و چ مارکی هست سرخ کن شما؟؟

سلام عزیزان 

من برا امسال دو تا هدف گذاشتم 

خرید ماشین [حداقل خرید ۲۰ گرم  طلا ]

یادگیری خیاطی 

همه ی شرایط و جوانب میگم که چطور تصمیم گرفتم و ...

اول خیاطی رو میگم : یه مدت پیجای خیاطی رو زیر نظر گرفتم ، نی نی سایت هم تحقیق کردم و بعد از کلی تحقیق و خوندن نظرات و .... ، یه دوره ی مجازی خیاطی انتخاب کردم  که قیمتش ۴۹۰۰ بود ؛ منتها همون اول زود خرید نکردم با وجودیکه پولشو داشتم و شوهرمم که قربونش برم پااایه؛ با خودم گفت حتما برای عید قربان تا عید غدیر تخفیف میذارن ، منم یه دو هفته ای صبر کردم و دندون رو جیگرررررر   گذاشتم که دیدم بلههههه تخفیف گذاشتن و دوره برام ۳۴۳۰ تومن دروامد یعنی ۱۵۰۰ تخفیف  

برا خرید طلا هم خیلی دو به شک بودم ولی از اونجایی که تکلیفمون مشخص نیست و احتمالا طلا بره بالا دیگه ، امروز آجیمو فرستادم برام ۱۱ گرم خرید که سر جمع ۳۹ میلیون و ۱۰۰  تومن شدن 

البته اینم بگم یه امتیاز وام رسالت هم داریم ، اونم یه مقداریشو میگیرم ... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام عزیزان من برا امسال دو تا هدف گذاشتم خرید ماشین [حداقل خرید ۲۰ گرم طلا ]یادگیری خیاطی همه ی شر ...

منم پرده های خونمون و لباس مجلسیام و روبالشی و ملافه اینارو خودم میدوزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام .خانمای گل من یه سوال دارم 

چرا تاکید میکنید که جلوی همسرمون از صرفه جویی و قناعت حرف نزنیم؟؟چی میشه یعنی؟؟

الان ما که قبل از خونه خریدن دستمون بازبود یه جور دیگه زندگی می‌کردیم. الان مجبورم یه چیزایی رو تغییر بدم.خب شوهرم میفهمه دیگه دارم قناعت میکنم . چرا نگیم؟؟

سلام عزیزان من برا امسال دو تا هدف گذاشتم خرید ماشین [حداقل خرید ۲۰ گرم طلا ]یادگیری خیاطی همه ی شر ...

سلام عزیزم. موفق باشی انشالله🌺

یکی برا امسال هدف گذاشتم برم خیاطی یاد بگیرم فقط چون شاغلم میترسم نرسم برم مجازی هم مطمئن نیستم مثل حضوری کامل بتونم یاد بگیرم... موندم سردرگم که چکار کنم🤦‍♀

وام بانک رسالت ضامن میخواد یا باید پول تو حساب باشه چجوریه گلم میشه یکم توضیح بدی🙏

میگذرن روزای سخت..
2810