2777
2789
در مورد سادگی خودم هم بگم  من خیلی ساده هستم یعنی اگه ببینم ارز دیجیتال سود داره به همه ی خاهر ...

پری جان چقدر ناراحت شدم برات عزیزم ❤️ انگار دل خودم شکست 🥺خواهرت چه رک گفته 

اشکال نداره عزیزم از این به بعد فقط چراغ خاموش حرکت کن 

یه دوستی دارم ..چند بار هم اینجا گفتم برای دوستان 

اول بگم برات ❤️

منم مثل تو خیر خواه همه هستم ....تعریف از خود نباشه 

میگم خیرم به همه برسه 😊دوست دارم همه پیشرفت کنن 

زندگی اشون سرو سامان بگیره 

هیچ زن و شوهری باهم دیگه بگو مگو نداشته باشند 

میمونه همه صلح باشه 😊😉

حتی ببینم بیرون آقا خانومی با هم دعوا میکنن جرو بحث میکنند 

زود یه دونه ایت الکرسی میخونم از خدا می‌خوام که بحثشون خاتمه پیدا کنه 👌شاید کسی درکم نکنه ...ولی واقعا من این طور شخصیتی دارم 👌نمیتونم بی تفاوت گزر کنم ......

میگم خدا زود میونشون خوب بشه ....برای غریبه اینطوریم 👌

چه برسه برای اهل فامیل 😊

ولی از دوستی که می‌خوام بگم ...خیلی با سیاست 

من مثلا به جاری هام راه نشون میدم میگم اینطوری کن .....اونطوری کن 

دوستم میگه ول کن معصومه بذار تو جهالت خودشون بمونن 🙁

چرا راه و روش زندگی یادشون میدی ؟

بذار ازت عقب بمونن 🤦

ولی من ناراحت میشم ...میگم شاید نمی‌فهمه ...بلد نیست 

گناه داره ...بذار چیزی که من تجربه کردم اونا دیگه تجربه نکنن 

یه کاری بخواد انجام بده ...همه دقیقه نود خواهند فهمید ...که فلانی خونه گرفته ....فلانی ماشین گرفته ...فلانی به مسافرت رفته 

حتی ،،،حتی مادر و پدرش 👌حتی خانواده ی همسرش 

منظور از این حرف عزیزم ❤️

تا حد ممکن تو دار بودن خوبه👌

راه و روش رو به کسی نشون میدن که قدردان باشه 

نه برای آدمهایی که طلب کارن 👌و یه نوع وظیفه میدونن

از این به بعد قربونت برم چراغ خاموش برو 

و اینکه سنگین باش ....هر هفته دیگه نرو 

اگه گفتن هم بیا ...بگو کار دارم عزیزم ❤️ ماهی یه بار 

به نظرم خواهرتون می‌خواسته بگه که تند تند نیا ...پول رو بهونه کرده 

چون میگی ...پذیرایی اش بد بود ...طوری که هم خودت هم همسرتون متوجه شدن 

و اینکه اگه تعجب میخواست بکنه برای پول گرفتنت ...چرا ازت میپرسید برام چقدر میگیری مانتو بدوزی ؟

میخواست تو پولو بگی خواهرت هم اونطوری بهت بفهمونه که نیا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید زیاد پیام دادم فقط خاستم تجربمو بگم و اینکه بگم همیشه چراغ خاموش جلو برینـالانم به شوهرمگفتم ...

یه اندازه ای برای مادرت در نظر بگیر بیشترازاوت هزینه نکن که هم هواشو داشته باشی هم زندگی خودت عقب نمونه

نوشتم که حدود ۱۵۰ گرم طلا دارم الان هم ۱۵۰ وام دارم با این پول چه کنم

از دیوار تند تند چک کن ...تبدیل کن به زمین 

پولت به حد حساب رسیده ..حتما باهاش یه حرکتی بزن 

حتی شده ...یه سوییت چهل متری بگیری ...بگیر 

بگردی همه جور زمین و خونه و ...هستش عزیزم 

سلام بر همه ماشالا این صفحات خیلی تند تند جلو می‌ره 😑

من بعد جست و جو در اینترنت تلفن بانک سپه شعبه خودم را پیدا کردم و زنگ‌زدم .

خدا رو شکر کسی گوشی را برنداشت 🥲 منم دفعه بعدی که زنگ زدم گفتم وصل کنید به ریاست 😂

گفتم ببخشید می‌خوام ببینم وامم تموم شده یا نه !؟ گفت دخترم اینجوری که نمیبینن ولی کد ملی را بگو !!؟! 

گفتم , گفته بعله 🥰🥰 

بر طبل شادمانه بکوب 😅

منم افتادم تو کار وام رسالت ، همه مراحل اینترنتی بود اما طولانی 😑 دیگه مجبور شدم ، به همسرم بگم ضامن بشه ، چون میدونستم تا بخواهم به دوستم بفهمونم چه جوری باید احراز هویت بکنه ،دو سه روز طول می‌کشه و روی طلا نمیشه حساب کرد 😐😐😐

تازه پول سفته هم از حساب خود همسر برداشتم ، گفت شما ۴ تومان فقط میتونین ماهانه قسط بدید و ۳۶ وام بهتون میدیم که من امتیاز بیشتری داشتم اما دریافتی ام کم بود ✋

دو سه روز گذشت تیک تایید نیومد ، منم زنگ زدم به همون شماره که تو سایت زده بودند ، ۹ دقیقه پشت خط موندم .

آقاهه گفت خانم باید سه روز کاری بگذره نه سه روز 

گفتم خو باشه .

همون موقع پیامک اومد که تایید شد 🥰🥰

دیگه تایید کردم دیروز صبح واریز کردند . 

منم همه پول هام را جمع کردم دیدم ۴ کم دارم ، دیگه واقعا خودم را تکونده بودم 🥲

زنک زدم به پدر ، لازم به ذکر است پدر بنده پول بده نیست 😂 و من ماهی باید ۲ میلیون از ایشان بگیرم چون وامم را بهشون دادم ولی ایشان بنده را کچل میکنند تا بدهند 🌻🌻. 

منم گفتم بابا تو رو خدا ۴ بزن ، سر ماه میدم ، نمی‌خوام علی بفهمه ، گفت ای ناقلا میخوای پولت را بگیر ی. گفتم به خدا ۳۶ وام دادند و سکه ۴۰ هست ، .گفتم باشه ببینم دارم یا نه و خدا رو شکر زد ....

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

خانوما منم از کاره اقتصادیم بگم رفتم گشتم یه کت خیلی قشنگ به قیمت ۸۵۰ خریدم از باکس بندیامم پارچه برای مانتو خریدم 

همسرم گوشت و مرغ خرید منم یه مقدار شو اندازه مهمون زیر سبزیا قایم کردم برای مواقع اضطراری کم نیارم میخوام بیشترش کنم از اول خرداد تا الانم ۹۰۰ پس انداز مخفی کردم میخوام تبدیلش کنم میام عکسشم میدم حساب ویپاد همسرمم فعال کردم به اسم اون وام بردارم قرار شد یه وام مبلغ کم برای من همسرم درست کنه تا معدل حسابم خوب شه منم بتونم وام بردارم طلا بخرم

سلام بر همه ماشالا این صفحات خیلی تند تند جلو می‌ره 😑 من بعد جست و جو در اینترنت تلفن بانک سپه شعب ...

مبارکت باشه عزیزم ❤️ چقدر خوب موقعی خرید زدی 👌

آفرین ...پیشرفت هات ادامه دار باشه عزیزم 👏👏

هستم عزیزم تا ساعت چهار و نیم ...برای بچه ها می‌خوام برنامه ریزی کنم 

سلام 

میگم همسرم با خرید و فروش ماشین آشناست پولمونو با اون بیشتر میکنه بعد امروز داشت میگفت ایکس ۳۳ بگیرم دم عید بفروشم و اینا میخواد قسطی بخره این و برای خونه جمع کنه پولمونو 

بعد یه پراید هم بخره زیر پامون باشه 

بعد من گفتم ماهی چند گرمم طلا بخر تو این یک سال دو سال حداقل ۱۰۰ گرمم طلا داشته باشیم یه هو گفت میخوای این وامو بدم کلا طلا من گرخیدم 🤣🤣 گفتم بگم آره یه وقت ضرر کنیم خر منو میگیره 

گفتم نگاه اونی که طلا میخره هی نباید تابلو رو چک کنه تو هی میری به خودت و خودم استرس میدی اگه میتونی آروم باشی بخر 

حالا من هولش بدم سمت طلا یا همون ماشینو بذارم بخره؟؟ 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم به همسر گفتم بعد از کلاس دوستم گفته بیا بریم گلستان شهدا، در صورتی که من به دوستم گفتم بیا بریم .

اونم گفت خودم میبرم 😱 گفتم نهههههه دیگه خودم میرم و راهی شدم .

نه چون زود رسیدم مغازه ها بسته بود ، از اون که همیشه میگیرم. دیگه تا داشتم طلاهای خوشگل دو تا همسایه بغلی را میدیدم، دیدم ماشینش را پارک کردم منم بازم تماشا کردم پنج دقیقه بعد وارد مغازه شدم 🌱🌱🌱🌱

گفتم یه تمام بدید و یه ربع گفتم باشه

باید بزنی به کارت ، دیگه زدم به کارت .

دیدم ۶۰۰ ته کارت پسندارم میمونه 

پیش خودم گفتم دیگه کی بشه من بتونم بیام ، 

به طلا فروش گفتم در حد ۶۰۰ چی دارید گفتند ۱۵۰ سوتی .

دادند و بنده حساب کردم و رسیدم به قرارمون با دوستم کلی حرف زدیم و انرژی جمع کردیم نمازمون هم تو مسجد خوندیم و من حتی به دوستم هم نگفتم که تو مسیر چه کردم 

هدف امسال من خرید به تمام بود که تیم خورد .

فعلا رسالت نمیتونم وام بگیرم 😂 مهر هم نه 😅 سپه هم تازه تسویه شده 

منم به همسر گفتم بعد از کلاس دوستم گفته بیا بریم گلستان شهدا، در صورتی که من به دوستم گفتم بیا بریم ...

وااای چقدر غلط نگارشی این گوشی دیگه خیلی چرت و پرت می‌نویسه 😂😂

دیروز هم ناهار نداشتیم داشتم جوگیر میشدم که بریم از بیرون غذا بگیریم که معصومه درونم من را کتک زد 😅 

سعی کردم این چند وقته به همسرم بیشتر حس اقتدار بدم و پول آرایشگاه را ازش گرفتم 😂😂 ۵۰ بیشتر هم گرفتم تا بیشتر احساس اقتدار بکنه و 

به همسر گفتم آرایشگر گفت دختر تو چقدر دیر به دیر میای هر دو هفته یه بار همه میان🤪

✅راستی نوبت سونو گرفتم جایی که همون موقع بیمه را قبول می‌کنه و این خیلی حس خوبی بهم داد.

✅ دو سه ساعت هم توی کتاب فروشی چرخیدم و کتاب های قیمت عالی برای دانش آموزهام خریدم .

کلاس ورزشی هم می روم ، کلاس های شهرداری قیمتشون خیلی مناسبه، فرهنگسرا و ورزشگاه های زیر نظر شهرداری را فراموش نکنید 🍓.

هستم عزیزم تا ساعت چهار و نیم ...برای بچه ها می‌خوام برنامه ریزی کنم 

سلام معصومه جون  

پسرم رو از شیر گرفتم بعد مدام باید مایعات اینا بهش بدم چون هوا گرمه 

دیروز زنگ زدم همسرم اومدنی خونه آب هویج بیاره 

گفت بطری ۶۰ تومن ی بطریم چند لیوان بیشتر نیست 

ی نگاه ب فریزر کردم ک هویج نداشتم 

بهش گفتم برو هویج بگیر خودم آب میگیرم براش 

فریزرمم میخام پر کنم 

۶ کیلو هویج آورده بود ۵۰ تومن 😃😃😃😃

دیگه بگم برات خواهر جون 

دو بسته برا خوراک مرغ خورد کردم گزاشتم 

دو بسته ام برا داخل سوپ 

دیروزم ی پارچ بزرگ آب گرفتم 

یدونه بستنی ام آورده بود ۱۰۰ تومن 

جاتون خالی ی دل سیر آب هویج بستنی ام خوردیم 

تازه ی شیشه مربا هویجم گرفتم 

برا دو دفعه دیگه ام آب هویج دارم

با ۵۰ تومن هویج چند تا کارام راه افتاد 

و چند بارم آب هویج داریم 

بستنی ام بزرگه برا یه هفته بسمونه

اینم از اولین   گزارش اقتصادی من 😁😁😁😊😁

🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

نمیدونم این چه اخلاقیه که خیلی از خانواده های اقایون دارن،اینکه نمیخوان خوشحالی و رفاه عروس رو ببینن ...

مرسی عزیزم  از دعای قشنگت

اره متاسفانه این شانس من بود چون برای عروس بعدی کاملاااا فرق داشت رفتاراشون🤣

2810