2777
2789
عنوان

خانومایی که تاپیک قبلمو بودید

77 بازدید | 27 پست

من ازدیروز باشوهرم درمواقع ضروری صحبت نکردم درخد سلام و اینا…یبارتوماشین پرسید چته و فلان ولی خواهرم اومد نشد چیزی بگم اونم باحالت طلبکارانه…

کلا انگارمنم کاراشتباهی کرده باشم واقعا نمیدونم چطور و اینابهش بگم دلم شکسته😭

عزیزم،درون انسان شیشه نیست که بشه خواسته هاتو بدون حرف بفهمن

لازمه ،در یه زمان درست،بهش بگو لطفا بشینیم صحبت کنیم

نزار ناراحتی بدون حل کردن ،درونت بمونه ،البته اگه اختلاف سر موضوع مهمیه

عزیزم،درون انسان شیشه نیست که بشه خواسته هاتو بدون حرف بفهمنلازمه ،در یه زمان درست،بهش بگو لطفا بشین ...

عزیزم همسرم توعروسی زیاد مش …خورد

و من تودلم گفتم اومدم خونه تذکرمیدم ولی مادرشوهرم یکاری کرد همه سرمیز متوجه شدن شوهرمم حرف گوش نمیداد رفته بود برقصه هی میخورد به همه من بغضم گرفت و رفتم بیرون تالار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم،درون انسان شیشه نیست که بشه خواسته هاتو بدون حرف بفهمنلازمه ،در یه زمان درست،بهش بگو لطفا بشین ...

من چندین بارتذکردادم دگ فقط دلم شکستس دگ چطوربگم خستم نمیدونید اونجاابروم رفت داغون شدم😭

عزیزم همسرم توعروسی زیاد مش …خوردو من تودلم گفتم اومدم خونه تذکرمیدم ولی مادرشوهرم یکاری کرد همه سرم ...

یه وقتی که دیدی سر حاله و خوش اخلاقه،با خوشرویی بهش بگو که با  زیاده روی مش....شان و احترامش تو جمع پایین میاد ،و فقط بخاطر اینکه برای شما این حس مهمه ،داری بهش میگی 

یه وقتی که دیدی سر حاله و خوش اخلاقه،با خوشرویی بهش بگو که با زیاده روی مش....شان و احترامش تو جمع ...

باور کنید چندین بازگفتم  توضیح دادم خواهش کردم ولی دوباره تکرار کرد😭واقعا دگ ناامید شدم جتی انگار ن انگار کارزشتی کرده

عزیزم همسرم توعروسی زیاد مش …خوردو من تودلم گفتم اومدم خونه تذکرمیدم ولی مادرشوهرم یکاری کرد همه سرم ...

سیزده به در با رفیقامون رفته بودیم بیرون شوهرم و مردا مش. روب خورده بودن شوهرم دستمو میکشید می‌گفت بیا پیشم حالیش نبود تو جمع هستیم منم قشنگ به بطری ابو ریختم سرش تا چند روزم محل نذاشتم بهش

من چندین بارتذکردادم دگ فقط دلم شکستس دگ چطوربگم خستم نمیدونید اونجاابروم رفت داغون شدم😭

آخی عزیزم،حتما خیلی ناراحت بودی 

باید از قدرت زنونه و زبون نرم باهاش حرف بزنی تا عصبانیت

بزار یه وقتی که حال دوتاتون خوشه و آروم، دوباره ازش بخواه که کمتر کنه

باور کنید چندین بازگفتم توضیح دادم خواهش کردم ولی دوباره تکرار کرد😭واقعا دگ ناامید شدم جتی انگار ن ...

اگه وقتای دیگه از نظر اخلاقی آدم متعادلی هست ،خیلی سخت و موضع نگیر  ،میدونم کارش ناپسنده،ولی با بحث و عصبانیت اون تغییر نمیکنه

خونواده خودش چیزی بهش نمیگن؟؟؟

اگه وقتای دیگه از نظر اخلاقی آدم متعادلی هست ،خیلی سخت و موضع نگیر ،میدونم کارش ناپسنده،ولی با بحث ...

خانوادش همش میگن توام شبیه بچمونی اما فهمیدم سرسوزن من اهمیتی ندارم و فقط بفکر بچشون هستن کلا هیچیدنمیگن حتی بهشون گفتم امابازم نگفتن درحد فداتشم عزیزم نکن بنظرتون کسی ک چندبار تکرار کرده ابنطوری تاثیرداره؟فقط بفکراین هستن ک یوقت بچشون ناراحت نشه باخودشون بد مشن منم میخوام ازتباطمو کم کنم واقعا نوقع نداشتم بخدا من شبیه پدرومادرم برخورد کردم،اخلاقش خوبه همو دوس داریم ولی اخه چندبارتحمل کنم ابن کارشو

اگه وقتای دیگه از نظر اخلاقی آدم متعادلی هست ،خیلی سخت و موضع نگیر ،میدونم کارش ناپسنده،ولی با بحث ...

ازین بیشتر داغون شدم ک ی اقایی بهم گیرداد و ازبس شوهرم بیرون بود بخاطر حال بدش و توفضای بیرون داشتن میخوردن پیشم نبود حالمو بدترکرد دام میخواست بزارم برم

2810