2777
2789
سلام خانم آقارضا خوبی عزیزم برام جالبه بدونم چقد تغییر کردی بعد چند ماه چه کردی؟؟ دوست داشتی برامون ...

سلام عزیزم تو پستام معمولا مینویسم برای لباس سعی کردم جنس خوب بخرم برعکس قدیم که ارزون میخریدم و تعداد زیاد

رستوران رفتیم که قبلا به جز کارتی که داشتیم جایی نمیرفتیم.

با قسطایی که داریم واقعا قدرت خریدمون کم شده سعی میکنم به همسرم فشار نیاد چون جدیدا خیلی حرص میخوره تو این گیر و دار یه قسط فاضلاب اگو هم بهمون اضافه شده     خخخخخ

فقط دارم به این فکر میکنم مگه من چند سال دیگه جوون هستم باید به پوست و موی خودم برسم ( مخصوصا که همسرم دوس داره موهام صاف و بلند باشه  ) تصمیم دارم بره موخوره گیری بعد رنگ و کراتین

راستشو بخواین خیلی از خودم راضی نیستم میترسم خرج کنم پولام تموم بشه   

از خرید خونه برادرشوهرم هم به این نتیجه رسیدم این همه سال به خودم سخت گرفتم خیلی راحت میشه خونه خرید با یه پس انداز معمولی

دیروز از اکالا خرید کردم اولین بار از تارا استفاده کردم پنیر مارک دیگه فرستادن اول خواستم پس بدم که دیگه وقتی موجودی تموم میشه سلیقه ای عمل نکنند دیدم پشتیبانی خیلی تلاش میکنه که کد تخفیف بگیرم کد و قبول کردم.

دیگه برا فروش طلاهام به همسرم غر نمیزنم و خدا رو شکر میکنم خونه خریدیم و جای خوب خرج شد.

چون سرکارم خیلی منسجم ننوشتم

وام دی جی پی چقدری گرفتی اون طرح نقره و فلانی ک گذاشتن چقدر بود؟ میتونی ببریش تو میلی گلد یافقط از ب ...

عزیزم  از اون وامهای نقره ای و طلایی نبود اعتبار دو میلیونی بود ،نه میلی نبود فقط طلاسی رو دیدم و کلی فروشگاه پوشاک و کیف و کفش ...گالری طلا هم بود ولی اجرت طلاهاشون سی درصد بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اومدم یه همچین جدولی برای اقساطم توگوشیم درست کردم که گیج نشم

سلام عزیزم

قسط وام ده تومنی بلو هر ماه چقده ؟

ده میگیریم دوازده باید برگردونیم؟

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

چقد ازتون کارمزد گرفتن.من دو تا اعتبار دارم یه ۶ تومن که سه قسطه هست.جدیدن هم یه دوتومن بهم داده ولی ...

برای دو میلیونی الان که کارمزدی نگرفت ولی برای اقساط سه تا قسط پونصد تومنی و ده هزار تومن کارمزد که جمعا میشه سی تومن

سلام عزیزمقسط وام ده تومنی بلو هر ماه چقده ؟ده میگیریم دوازده باید برگردونیم؟

ماهی ۱۷۶۵۰۰۰

ده میگیریم حدود ۱۰ونیم پس میدیم اگه اشتباه نکنم ولی مطمینم زیریه تومنه سودش توگوشی همسرمه که چک کنم دقیق بگم

دقیقا عزیزم من بزرگترین مدیریت مخارجی که میکنم همینه جنس خارجی میگیرم که چند سال ازش استفاده کنمهرچن ...

میشه منو راهنمایی کنی چجوری خرید میکنی از کدوم سایت و اینکه ب دلار پرداخت میکنید شما برای ارسال ب ایران مشکلی نیس

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد 
ماهی ۱۷۶۵۰۰۰ده میگیریم حدود ۱۰ونیم پس میدیم اگه اشتباه نکنم ولی مطمینم زیریه تومنه سودش توگوشی همسرم ...

ممنون گلم 

قسط نمیشه کمتر کرد ماه بیشتر ؟

تقریبا برا شما میشه ۶ ماهه

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

برای دو میلیونی الان که کارمزدی نگرفت ولی برای اقساط سه تا قسط پونصد تومنی و ده هزار تومن کارمزد که ...

منظورم طلاسی بود؟یعنی شما الان طلاخریدین؟من میلی دارم.باید حتمن طلاسی باشه؟

سلام عشقا اول صبح یه پیام دادم اینجا الانم اخرشب دلم خواست بیام حرف بزنم 😁❤️یعنی اصلا نمیتونم رو حر ...

عزیزم بنظرم مبل بخر

الان اولویت مبله ایشالا طلا رو بعدا هم میتونی بخری

مبل ویترین خونه‌است

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم کیف پیرگاردین رو از کجا میخری؟

عزیزم اگه ترکیه برم از ترکیه 

اما ایران هم شعبه رسمی داره از اپال گرفتم همون کیفیت رو داشته اگه میخوای بخری آخر هفته توی بلک فرایدی بخر😘

از چ سایتی عزیزم

عزیزم شما آلنهر سایت محصولی که بخوای بری داخلش تخفیف هست 

مثلا الان پوما تخفیف داره محصول رو انتخاب کن آنلاین شاپ برات می‌خره می‌فرسته

من از تیتیش بریتیش گرفتم واقعا رسیدگی و برخوردشون عالیه

عزیزم شما آلنهر سایت محصولی که بخوای بری داخلش تخفیف هست مثلا الان پوما تخفیف داره محصول رو انتخاب ک ...

عزمزمه ب دلار پرداخت میکنی نحوه پرداختش چجوریه

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد