2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا عزیزم من بزرگترین مدیریت مخارجی که میکنم همینه جنس خارجی میگیرم که چند سال ازش استفاده کنمهرچن ...

عزیزم کیف پیرگاردین رو از کجا میخری؟

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
عزیزم من از آنلاین شاپ خریدم چند وقت پیش یکی از دوستان معرفی کرد که متاسفانه اسمشون رو فراموش کردم ک ...

اره من کتونیام رو از انلاین شاپ ترکیه سفارش می دم . نزدیک ۲۰۰ یا ۳۰۰ بستگی به وزن کفش برام هزینه باربری حساب می کنن

یا امام رضا
سلام شبتون به خیر ،دوست عزیزی راهنمایی کردند از طلاسی خرید کردم اعتبار دی جی پی رو ،ممنونم ازشون ،فق ...

وام دی جی پی چقدری گرفتی اون طرح نقره و فلانی ک گذاشتن چقدر بود؟ 

میتونی ببریش تو میلی گلد یافقط از بعضی فروشگاهابایدخریدکرد

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام یاس خوشگل چه کردی برا مهاجرتت برا شغل وتخصیلت تازگی هاتایپیک هات رو میخونم می خوام ببینم بعد چن ...

سلام عزیزم دوماهی میشه اومدم❤❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یاس چرا بیشتر نمیای دلمون برات تنگ شده 🥰

قربونت برم خیلی درگیرم اینجا خیلی سختمه تو اتاق مشترک با بقیه واسه منی که بهترین جای تهران خونه و ماشین داشتم. پولامم تموم شد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اعتبار دو میلیونی بود،بله از طلاسی خرید زدم عزیزی زحمت کشیدن پستهای بالاتر با عکس نشون دادن میتونید ...

چقد ازتون کارمزد گرفتن.من دو تا اعتبار دارم یه ۶ تومن که سه قسطه هست.جدیدن هم یه دوتومن بهم داده ولی یه قسطه

دقیقا عزیزم من بزرگترین مدیریت مخارجی که میکنم همینه جنس خارجی میگیرم که چند سال ازش استفاده کنمهرچن ...

سلام دوست عزیز.واسه نواد بهداشتی چکار میکنین مثل شامپو مو و بدن و مایع لباسشوئی.....‌قبلن خارجی میخریدیم ولی الان خیلی گرون شده مصرفش هم بالاست.ایرانی چه مارکی خوب و به صرفه هست؟